ΠΑΟ: Ξέφρενο γλέντι στου Βέρτη για τον τίτλο!


Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης γιόρτασε ο Παναθηναϊκός την κατάκτηση του τίτλου. Η πίστα πήρε… φωτιά, όταν ο Σιμάο άρχισε να φωνάζει συνθήματα κατά του Ολυμπιακού, ενώ όλοι σηκώθηκαν στο… πόδι για να αποθεώσουν τον Τζιμπρίλ Σισέ. Τον Όλυμπιακό θυμήθηκε και ο Λέτο, ενώ ο λουλουδοπόλεμος ήρθε ως επιστέγασμα για τον 20ό «πράσινο» τίτλο!
Ο Σιμάο ήταν το πρόσωπο της χθεσινής ημέρας. Αρχικά γιατί στο γήπεδο, μετά τη λήξη του αγώνα έμεινε…
.

…χωρίς ρούχα (οι οπαδοί τον έγδυσαν αφήνοντάς τον με το σλιπάκι!) και στη συνέχεια γιατί έδωσε… παράσταση στο νυχτερινό κέντρο. Ο Μοζαμβικανός ανέβηκε στην ορχήστρα να παίξει πλήκτρα, αλλά δεν τα κατάφερε και τελικά το γύρισε στο τραγούδι.
Ξεκίνησε με το «οε, οε, οε Τζιμπρίλ Σισέ», συνέχισε με τον ύμνο του Παναθηναϊκού, το γνωστό σύνθημα για τον Λέτο, φώναξε ρυθμικά το όνομα των Σαλπιγγίδη και Βύντρα και έκλεισε με το… το «γαμ… τον που… τον Ολυμπιακό» ξεσηκώνοντας τους θαμώνες. Όλα αυτά μέχρι να εμφανιστεί (λίγο μετά τις 3π.μ.) ο Σισέ!
Το «οε, οε, οε Τζιμπρίλ Σισέ» ήχησε για περίπου πέντε λεπτά και ο Γάλλος σταρ, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του, ανέβηκε στην καρέκλα, σήκωσε τα χέρια ψηλά και απόλαυσε μέχρι το τελευταίο λεπτό την αποθέωση. Αμέσως μετά πήρε και αυτός το μικρόφωνο και μοίρασε υποσχέσεις.
Πρώτα έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του και μετά έστειλε μήνυμα στον Ολυμπιακό: «Σας υπόσχομαι ότι του χρόνου θα τους κερδίσουμε μέσα και έξω»! Το γλέντι συνεχίστηκε με τον Βέρτη να τραγουδά και τον Λέτο να χορεύει κάτι μεταξύ ζεϊμπέκικου και… λάτιν!
Μέχρι να πάρει κι αυτός το μικρόφωνο και να φωνάξει με πάθος προς… «ερυθρόλευκη» κατεύθυνση: «σας γαμ… ο Λέτο»! Δεν έλειψε φυσικά ο καθιερωμένος λουλουδοπόλεμος, με τον Γιώργο Καραγκούνη να έχει την τιμητική του. Λίγο πιο πέρα ο Πετρόπουλος χόρευε τσιφτετέλι, ενώ ο «πράσινος» από… κούνια Αλέξης Τζόρβας τραβουδούσε τον ύμνο!
Οι «πράσινοι» αποχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο, 24 Απριλίου. Μετά τον τελικό του Κυπέλλου, δηλαδή…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *