Τελευταία Νέα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Στις φοιτητικές εκλογές, που διεξάγονται σήμερα στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ όλης της χώρας, έχει ήδη διεξαχθεί από τις εφορευτικές επιτροπές κεντρικών πανεπιστημίων ένα πογκρόμ απαγορεύσεων, των ψηφοδελτίων της Φοιτητικής Οργάνωσης Συναγερμού αλλά και τρομοκρατίας όσων Πατριωτών φοιτητών επέλεξαν να εκφραστούν μακριά από τις κατεστημένες παρατάξεις. Πρωτοστατούσας της ΔΑΠ και ακολουθούντων των παρατάξεων της Αριστεράς και της ΠΑΣΠ, με παράνομες και αντισυνταγματικές διαδικασίες, απαγορεύτηκε η συμμετοχή των Ψηφοδελτίων της ….
Φ.Ο.Σ. σε κομβικές σχολές όπως το Πάντειο Πανεπιστήμιο και η Νομική Σχολή Αθηνών.
Οι φοιτητοπατέρες της Νέας Δημοκρατίας, υπό τις σαφείς εντολές του Γραφείου του κου Σαμαρά, θέλουν εν μέσω παράνομων και αντισυνταγματικών αποκλεισμών, αύριο να πανηγυρίσουν την πρωτιά τους, σε ένα γήπεδο που φρόντισαν επιμελώς να τρέξουν σχεδόν μόνοι τους, προσπαθώντας σε κομβικές σχολές να υφαρπάξουν αυτοδυναμίες, με την απαγόρευση συμμετοχής της Φ.Ο.Σ. Όλα αυτά ενταγμένα στο αγχώδες εγχείρημα απόκρυψης της συνεχιζόμενης και για φέτος κατρακύλας της ΔΑΠ, με τις εσωκομματικές έριδες της ΟΝΝΕΔ να παραμένουν στο προσκήνιο και τον πρόεδρο της Ανδρέα Παπαμιμίκο να μην μπορεί να ελέγξει την μισή του οργάνωση.
Οι Αριστερές φοιτητικές παρατάξεις συνεχίζουν να θέλουν να επιβάλουν την Σταλινική τους νοοτροπία, προσπαθώντας να σταματήσουν με κάθε τρόπο την ελεύθερη διακίνηση των Πατριωτικών ιδεών μέσα στα Πανεπιστήμια, καλυπτόμενοι πλήρως για τις παράνομες κινήσεις τους, πίσω από το Άσυλο δήθεν «ελεύθερης διακίνησης ιδεών»…
Η ΠΑΣΠ ακολουθεί τις αποφάσεις του κλειστού κλάμπ των φοιτητικών παρατάξεων που συμμετέχουν στις εκλογές, καθώς η διατάραξη των άνομων ισορροπιών στα όργανα συνδιοίκησης των Πανεπιστημίων, μπορεί να βγάλει πολλά άπλυτα στην φόρα.
Από αύριο ξεκινάει ένας μεγάλος πολιτικός και δικαστικός αγώνας, που αφορά στην κατάδειξη των παρανόμων διαδικασιών λειτουργίας των Συλλόγων Φοιτητών πολλών σχολών και στις υπόγειες συνδιαλλαγές με το καθηγητικό κατεστημένο. Ένας αγώνας που αφορά όλους τους φοιτητές –ασχέτως πολιτικής τοποθέτησης- που απέχουν κάθε χρόνο με ποσοστά της τάξεως του 70% από τα στημένα πανηγύρια των φοιτητικών «εκλογών» και που θέλουν να δουν τα πανεπιστήμιά τους να λειτουργούν απαλλαγμένα από την κομματοκρατία και τις παράνομες διασυνδέσεις.

εκ του Γραφείου Τύπου της Φ.Ο.Σ.

Γιάννης Παναγιωτακόπουλος
ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΛΑΟΣ

www.neolaialaos.org

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *