ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ


Εντοπίσθηκε η μεγαλύτερη γιάφκα στην ιστορία της χώρας μετά από συντονισμένες προσπάθειες ετών επιτέλους σήμερα η μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση στην ιστορία της χώρας. Έχει οργανωμένη δομή και ιεραρχία. Η ΕΛΛΑΣ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα ονόματα και τις φωτογραφίες των επικεφαλής της οργάνωσης.

Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α..ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 62 ΕΤΩΝ Άεργος,

Β. ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 60 ΕΤΩΝ επαγγελματίας μακάκας.

Επίσης σχέση με την οργάνωση φέρεται να έχουν και οι ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ο επονομαζόμενος και ως ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ή κωλοτούμπας, το παλαιό μέλος και εκπρόσωπος της ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ στην Ελλάδα ΜΗΤΣΟΤΑΚ ή ΒΡΥΚΟΛΑΞ γνωστός για την τρομοκρατική του δραστηριότητα στις αρχές της δεκαετίας του ’90.Επισης πρωταγωνιστικό ρολό φέρεται να έχει και….
.

γυναίκα ψηλή, μελαχρινή, άχαρη 65 περίπου ετών με το κωδικό όνομα ΝΤΟΡΙΤΑ η’ αλλιώς κόρη του μεγάλου. Οι προαναφερθέντες είχαν συστήσει την τρομοκρατική οργάνωση από κοινού με γιάφκες και αντιπροσώπους τους σε όλη την επικράτεια με στηρίξεις από τρανταχτά ονόματα του εφοπλιστικού και τραπεζικού κεφαλαίου και του συνόλου σχεδόν των ΜΜΕ τα οποία ιδιοκτησία τους είναι. Επίσης συμφωνά με εξακριβωμένες πληροφορίες συνεργάζονται με τρομοκρατικές οργανώσεις του εξωτερικού όπως ΔΝΤ,USA ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΝΑΤΟ οι οποίες φέρονται να είναι οι μητρικές και να τους καθοδηγούν στις ενέργειες τους. Σκοπός της οργάνωσης ήταν να τινάξουν στον αέρα όλη την ΕΛΛΑΔΑ με ΔΝΤ και να μπορέσουν κατ αυτό τον τρόπο να την παραδώσουν έρμαιο στα χεριά των μητρικών τους οργανώσεων στο εξωτερικό, το σχέδιο αυτό εξυφάνετε για δεκαετίες. Σημειώνεται ότι αυτοί είναι η τρίτη γενιά τρομοκρατών πιο επικίνδυνη και πιο ΑΠΟ-ΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ. ΟΙ παλαιότερες γενιές έχουν αποσυρθεί είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω θανάτου. Παραμένει όμως εν ζωή ο υπεραιωνόβιος ΜΗΤΣΟΤΑΚ η’ ΒΡΥΚΟΛΑΞ ο όποιος και θεωρείται ο ιθύνων νους της οργάνωσης. Η εν λόγω γιάφκα ευρίσκεται επί της πλατειάς Συντάγματος είναι ογκώδης και καλύπτει έκταση τριών οικοδομικών τετραγώνων, φέρει δε ψευδεπίγραφα τον τίτλο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ το θράσος δε των τρομοκρατών είναι τέτοιο που για να μην κινούν υποψίες έχουν υψώσει στην κορυφή του κτιρίου σημαία τεράστιων διαστάσεων 4χ4.Οι τελευταίες όμως ενέργειες τους κίνησαν υποψίες της ΕΛΛΑΣ η οποία τώρα εκπονεί σχέδιο πως μαζί με την ΕΛ.ΑΣ. θα εισέλθουν στο κτίριο να συλλάβουν και να παραδώσουν στον λαό τους αρχηγούς και τα στελέχη της οργάνωσης .Ήδη πέριξ της πλατειάς Συντάγματος στήνονται ικριώματα για να έχουν το τέλος που τους αξίζει οι αρχηγοί και τα στελέχη της οργάνωσης μετά την απολογία τους σε πρόχειρα λαϊκά δικαστήρια. Από την ΕΛΛΑΣ καλούνται τα στελέχη της οργάνωσης που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν βρεθεί άθελα τους στα δίχτυα της να την εγκαταλείψουν και θα τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης από τον λαό. Όποιος δε από τα στελέχη, δώσει πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση καλώντας στα γνωστά τηλεφωνά της ΕΛΛΑΣ θα του παρασχεθεί πλήρης ασυλία, όσοι παραμείνουν θα θεωρηθούν εξίσου ένοχοι με τους αρχηγούς τους και θα έχουν την ιδία μεταχείριση με αυτούς.

Σημείωση: Το κείμενο είναι χιουμοριστικό, αποτελεί όμως σοβαρή προειδοποίηση για τους αρχηγούς και τα στελέχη της οργάνωσης. Επιτρέπεται άνευ άδειας η αναδημοσίευση του κειμένου και δεν εμπίπτει στον Νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ιδιαιτέρως προσεκτικά θα πρέπει να είναι τα τμήματα της ΕΛΛΑΣ που θα εισβάλλουν στην κεντρική γιάφκα με τον σκύλο του Α’ αρχηγού τον ΠΑΓΚΑΛΕΞ! Είναι ένα μπασταρδόσκυλο διασταύρωση ροντβα’ι’λερ με γουρουνόσκυλο τεράστιων διαστάσεων, θεωρείται δε πολύ μοχθηρό και επικίνδυνο αν και τελευταία λόγω της λαιμαργίας του έχει πάρει πολλά κιλά και είναι δυσκίνητο.

Για την περίπτωση του ενδείκνυται μπριζόλα βουβαλιού βυθισμένη σε υδροκυάνιο.

L34

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *