Εγχερίδιο ρήξης, ανατροπής και απελευθέρωσης

Ο εθνομηδενισμός από δεξιά και αριστερά είναι η ισχυρή συστημική δύναμη υποταγής στα εξωθεσμικά κέντρα εντός και εκτός Ελλάδας και αιτία της ανθρωπιστικής κρίσης στην πατρίδα μας.
Ο πατριωτισμός απεναντίας είναι η μόνη αντισυστημική δύναμη εθνικής και κοινωνικής απελευθέρωσης
   Δεν είναι τα μνημόνια η αιτία της οικονομικής και γενικότερης κρίσης στην Ελλάδα, αλλά η αιτία είναι αυτό που έχει πει το 1806 ο ανώνυμος Έλλην της Ελληνικής Νομαρχίας σε ανύποπτο χρόνο, αλλά παντελώς επίκαιρο: «Το πρώτον θανατηφόρον σύμπτωμα, μιας ελευθέρας πολιτείας, όπου πλησιάζει εις το τέλος της, ήτοι εις την δουλείαν, από την οποίαν δυσκόλως ημπορεί να ξανάβγη, είναι η διαφθορά των ηθών, αφού ο καιρός και η πολυτέλεια αδυνατήσουν την ενέργειαν των νόμων, τότε αρχίζει το μέγα κτίριον να τρέμη και η πολιτεία βαδίζει προς θάνατον».

Πέντε είναι τα σημεία αναστροφής της καταστροφικής πορείας: Πρώτον, η αναπτέρωση του φρονήματος του Έλληνα, μέσα από την καλλιέργεια της πατριωτικής παιδείας και αγωγής. Δεύτερον, μία επαρκής αποτρεπτική στρατιωτική δύναμη, τρίτον οι συμμαχίες, που εξασφαλίζουν τα εθνικά συμφέροντα, με βάση την αμοιβαιότητα και όχι την εξάρτηση και την υποταγή, τέταρτον η ανάσχεση της υπογεννητικότητας με την οικονομική και γενικότερη στήριξη της οικογένειας και τέλος η  (αντιπαρασιτική, αντικαταναλωτική) παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Σ’ αυτούς τους κρίσιμους τομείς πρέπει να γίνει κατά προτεραιότητα η οποιαδήποτε επένδυση. Προϋπόθεση όλων: Μια πατριωτική κυβέρνηση.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *