ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ !


Όλα άρχισαν , λίγο μετά τις 9 το πρωί, όταν στον στύλο της ΔΕΗ που βρίσκεται έξω, από το σχολείο και οι πελαργοί έχουν χτίσει την φωλιά , για άγνωστη αιτία έπιασε φωτιά.Πρόκειται για την φωλιά του Αγάπιου και της Ευτυχίας , ένα ζευγάρι πελαργών πού έχουν υιοθετήσει οι μαθητές, αφού αποτελούν τους πρωταγωνιστές του βιβλίου που γράφουν τα παιδιά.Στο σημείο έσπευσε συνεργείο της ΔΕΗ πού έκοψε το ρευμα, καθώς επίσης και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να σβήσει την φωτιά.” Καιγόταν η φωλιά και ο ένας πελαργός ήταν εκεί. Δεν έφευγε. Ύστερα από λίγο έπεσε η φωλιά. Μόλις καταλάβαμε ότι ακουγόντουσαν ήχοι, πήγαμε στο…….
.

σημείο και προσπαθήσαμε να σώσουμε τα μικρά πουλιά. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να τα βοηθήσουμε όλα, ανέφεραν οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μεγ. Κεφαλοβρύσου.Με επικεφαλή τον Διευθηντή του Σχολείου , κ. Ντάκο ανέλαβαν την φροντίδα των μικρών πουλιών ( βλέπε φωτό πιο πάνω ) .
Αν και σαββατοκυριακο ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Ντάκος παρέμεινε όλη μέρα στο Σχολείο και μαζί με τούς μαθητές του περιποιήθηκαν και φρόντισαν τα πουλιά . (Άλλο ένα παράδειγμα δασκάλου πού δεν είναι απλά δημόσιος υπάλληλος )!

Από την δευτερα θα αποφασιστεί η τύχη των πουλιών.
Ενδέχεται δηλαδή να τοποθετηθούν σε καινούργια φωλιά ή εάν οι πελαργοί φανούν αρνητικοί απέναντι στα μικρά , τότε, τα μικρά θα σταλούν στην Ορνιθολογική Εταιρεία στην Αθήνα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *