Είσαι Αναρχικός, Ακροαριστερός, Ακροδεξιός ή Βουλευτής; ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!


Πεδίο μάχης, πετροπόλεμος, δακρυγόνα, μολότοφ. Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά που με κάνετε “περήφανη” που πατρίδα μου είναι η Ελλάδα! Το είπα και χθες, το ξαναγράφω και σήμερα αν σε αυτή τη χώρα είσαι βουλευτής, ακροαριστερός, αναρχικός και ακροδεξιός, οι νόμοι αυτόματα δεν ισχύουν για σένα. Ισχύουν για όλους τους υπόλοιπους ΕΚΤΟΣ από σένα!

Τρεις ΝΕΚΡΟΙ, ή καλύτερα, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους οι νεκροί είναι τέσσερις, αφού η μία…
.

γυναίκα που σκοτώθηκε ΑΔΙΚΑ στη Marfin ήταν έγκυος, αυτός ήταν ο απολογισμός των σημερινών κινητοποιήσεων στο κέντρο της Αθήνας.

Στόχος ήταν η Marfin, ναι αυτό το ξέρουμε… Μόνο που στην τράπεζα εργάζονται άνθρωποι, όπως και σε κάθε στόχο που κάποιοι ανεγκέφαλοι επιτίθενται με γκαζάκια, μολότοφ και βόμβες. Φταίνε βλέπετε και αυτοί που δουλεύουν εκεί για έξι κατοστάρικα ή εφτά, με συμβάσεις τριμηνιαίες και πρέπει να τους σκοτώσουν! Έπρεπε να φύγουν! Να γίνουνε επέτες! Να βγάλουν ένα καπέλο και να ζητιανεύουν τα ψιλά απτούς περαστικούς!

Ποιος θα τους τιμωρήσει αυτούς που πέταξαν τη μολότοφ; Κανείς… Και το γαϊτανάκι της παράνοιας θα συνεχιστεί για χρόνια… Δυστυχώς!

http://trupokarudos.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *