Τελευταία Νέα

Να γιατί τους έστειλαν ως πρόβατα στη σφαγή το “μαύρο” Σαββατοκύριακο

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου και ενώ η συμμορία του Μάριαν Κόλα “όργωνε” την περιοχή μας…

(Φθιώτιδα, Φωκίδα, Βοιωτία), απέσυραν τις ομάδες των ΕΚΑΜ, αφήνοντας έτσι ακάλυπτες τις τοπικές αστυνομικές δυνάμεις, για να τα βγάλουν πέρα με τους επικίνδυνους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, αδιαφορώντας για το τι θα μπορούσε να συμβεί.

Μάλιστα δεν είχαν την πρόνοια να ανακαλέσουν την ολέθρια διαταγή τους, βάσει της οποίας απέσυραν τα ΕΚΑΜ, ούτε το επόμενο βράδυ (Σάββατο 15/6) όταν οι Αλβανοί δραπέτες άνοιξαν πυρ και “γάζωσαν” με τα Καλάσνικοφ τους αστυνομικούς που ήταν στο μπλόκο του “παλιού Λεβέντη” στο δρόμο Λαμίας – Λιβαδειάς. Είναι γνωστό ότι οι αστυνομικοί γλύτωσαν από τύχη.

Όχι μόνο δεν επανέφεραν τα ΕΚΑΜ στην επίμαχη περιοχή, αλλά αντιθέτως “πονηρά” σκεπτόμενοι, επέλεξαν να υποβαθμίσουν το συμβάν, προφανώς για να μην τεθεί θέμα ευθυνών τους.

Έτσι φθάσαμε στο επόμενο μοιραίο βράδυ της Κυριακής (16-17/6), όπου στο Δίστομο ο Κόλα σκότωσε τον αστυνομικό Γιώργο Ανδριτσόπουλο, πατέρα τριών μικρών παιδιών, με τα ΕΚΑΜ να βρίσκονται στην Αθήνα !!!

Ποιος εισηγήθηκε και ποιος έδωσε εντολή να μείνουν ακάλυπτες οι τοπικές αστυνομικές δυνάμεις το “μαύρο” Σαββατοκύριακο;

Αν ο Υπουργός γνώριζε τα παραπάνω και παρ΄ όλα αυτά συνεχάρη τους στρατηγούς του στις 22/7 με αφορμή την εκτέλεση του Κόλα, τότε είναι άξιος της μοίρας του.

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *