ΤΑΔΕ ΕΦΗ……… ΣΚΑΙ ! ! !

Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΧΕΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Διέπρεψαν πάλι εκεί στον ΣΚΑΙ ….Στην πρωινή εκπομπή της κ. Τσαπανίδου παίζετε για άλλη μια φορά το θέατρο του παραλόγου .
Με αφορμή την αυξηση της εγκληματικότητας ο καλεσμένος της εκπομπής εγκληματολόγος κ. Τσίγκρας ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι το νέο πρόσωπο της εγκληματικότητας είναι ο….
Ελληνας που πεινάει, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας όπως ανέφερε χαρακτηριστικά . .Αυτό τον αναγκάζει να πιάνει το κουζινομάχαιρο και να σκοτώνει , να βιάζει , να κλέβει τον διπλανό του Έλληνα 80 χρονο .
Καμμία αναφορά δεν έγινε για τους λαθρομετανάστες που σφάζουν για 50 ευρώ , για την συμμορία με τα καλάσνικοφ , για τους uceκάδες που κυκλοφορούν ελευθεροι χάρη στον κ. Καστανίδη .

Δεν ντέπεστε καθόλου πιά ;;
Ο Έλληνας έχει φιλότιμο κύριοι , δεν είπα ότι δεν υπάρχουν και Έλληνες ληστές αλλά ποτέ δεν βίαζαν μανάδες μπροστά στα μάτια του άνδρα και των παιδιών , δεν βασάνιζαν και σκότωναν γέροντες ανήμπορους .Αυτά είναι σημάδια της δικής σας πολυπολιτισμικότητας που μας φέρατε με το ζόρι .
Μπορεί ο Έλληνας να πεινάει , να ζει μέσα στην ανέχεια ,μπορεί να αναγκαστεί να πάρει το κουζινομάχαιρο αλλά δεν θα πάει στον γείτονα μάλλον προς την βουλή τον βλέπω στο τέλος να κατευθύνεται .

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

http://logia-tou-aera.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *