Συμβουλή από την πιάτσα

Γράφει η Σοφία Τ.
Υπάρχει ένα ρητό της πιάτσας της νύχτας από τις παλιές του χώρου. Λέει λοιπόν μια παλιά «τσατσά» στην καινούργια πόρνη ότι όταν στο πορνείο δεν μπαίνει πελάτης και χρήμα αλλάζουν το «προσωπικό» και όχι τις κουρτίνες για να αλλάξει η κατάσταση.
Έχοντας κάνει και αποκάνει το «μαγαζί» Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ όχι καφενείο αλλά πορνείο και εμάς από κυράδες παστρικές ειδικά για Γερμανούς είναι ώρα να φύγουν να πάνε αλλού. 2-3 χρόνια έχουν πάρει όσα κουρτινόξυλα έχει η Ευρώπη και συνεχίζουν. Όταν το κατάστημα δεν πετυχαίνει και δεν σταυρώνεις πελάτη ή κλείνεις, ειδικά αν έχεις σαμποτάρει με το αζημίωτο την δουλειά του, ή φεύγεις και το αφήνεις σε κάποιους που πονάνε την κατάντια του.
Πλέον το λένε ανοιχτά στο «κίνημα» των σοσιαΛΗΣΤΩΝ. Τα κάναμε μαντάρα και μας φάγανε τα συμφέροντα(ο ΓΑΠ άρχισε και το 2012 τα ανέκδοτα)! Αλλά ούτε μια υποψία μεταμέλειας στο πρόσωπό τους. Έστω τώρα να πάρουν την μαριονέτα Παπαδήμο και να ξεκουμπιστούν. Δεν θέλουμε ούτε να τους βλέπουμε. Θέλουμε πατρίδα όχι οίκο ανοχής και επιθέσεις «φιλίας» από τους δυνάστες μας και σπέρματα του Γ’ Ράιχ! Η Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες και πολλούς θησαυρούς κλεμμένους και ευρισκόμενους στα μπαούλα και τα σεντούκια των Ευρωπαίων και Αμερικανών αφεντικών και κρυμμένους για όσους την αγαπούν. Μπορούμε και θέλουμε να την δούμε να λάμπει για μας, το μέλλον μας, όχι για να ικανοποιήσουμε την αλαζονεία μας ως έθνος. Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να μιλήσει η Θέμιδα. Ο βιασμός και η τρομοκρατία της Ελλάδας και των Ελλήνων και της Δημοκρατίας και των όσων πρόσφερε(το 99% τουλάχιστον) στην Ευρώπη και την Δύση δεν μπορεί να συνεχιστεί! Δεν μπορεί να αφήνονται 3 πλέον χρόνια βλαμμένοι «ηγέτες» να σκάβουν λάκκους και τον τάφο της Ελλάδας. Ως εδώ!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *