Δεύτερος γυμναστής στο Ρέθυμνο συνελήφθη για παιδεραστία

Την ώρα που η κοινωνία του Ρεθύμνου και όλης της Κρήτης προσπαθεί να συνέλθει από τον σάλο που προκάλεσε η αρρωστημένη δράση του προπονητή- παιδεραστή, Νίκου Σειραγάκη, συνελήφθη καθηγητής φυσικής αγωγής, παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων…
και συγκεκριμένα κοριτσιών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διωκτικές αρχές, εδώ και καιρό, τον παρακολουθούσαν και έφτασαν στα ίχνη του ενώ τον συνέλαβαν κατόπιν εντάλματος που εκδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Πρόκειται για 50χρονο προπονητή του στίβου, ο οποίος εργαζόταν στην ΕΑΡ αλλά, τον τελευταίο καιρό, λειτουργούσε το δικό του γυμναστήριο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο παιδιά τον κατήγγειλαν για ασέλγεια σε βάρος τους και τότε άρχισε να “ξετυλίγεται” το κουβάρι της υπόθεσης. H “δράση” του 50χρονου εξελίσσεται τα τελευταία δύο χρόνια στο Ρέθυμνο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δύο ανήλικων κοριτσιών.

Ο ίδιος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο … δρόμο κατόπιν έκδοσης εντάλματος από τις αρχές ενώ όταν μεταφέρθηκε, συνοδεία αστυνομικών, στο σπίτι του για τα απαραίτητα πειστήρια, εκείνος άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και την κοιλιά, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος και μάλιστα η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ως μη σταθερή.

dailynews24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *