Ντεφάκτο αναγνώριση του ψευδομουφτή από την κυβέρνηση. Ο Ξυνίδης συναντήθηκε μαζί του στο ξενοδοχείο ΝΑΤΑΣΑ

του Σάββα Καλεντερίδη

Πήραμε την πληροφορία πριν μια ώρα και δεν θέλαμε να το πιστέψουμε.
Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι για να κερδίσει το κυβερνόν κόμμα την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης, θα προχωρούσε σε ντεφάκτο αναγνώριση του ψευδομουφτή Ξάνθης, ο οποίος …..
παραβιάζει με θράσος τη νομιμότητα, κάνοντας αντιποίηση αρχής, αφού σε κανένα μέρος του κόσμου ο μουφτής δεν εκλέγεται, αλλά διορίζεται από το κράτος γιατί ασκεί εξουσία.
Τελικά, ο κ. Ξυνίδης, που έχει αναλάβει εργολαβικά το ρόλο του ρυθμιστή των εξελίξεων στη Θράκη για το κυβερνόν κόμμα, παρότι υπουργός της κυβέρνησης, συναντήθηκε με τον ψευδομουφτή Ξάνθης και με τον κ. Μάντατζη, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη.

Η συνάντηση, που έγινε στο ξενοδοχείο ΝΑΤΑΣΑ, ολοκληρλωθηκε το σάββατο (17:12), όπως μας ενημέρωσε αξιόπιστος φίλος του ιστολογίου και όπως δισταυρώσαμε και από άλλη πηγή την πληροφορία που είχαμε από τη στιγμή που άρχισε η συνάντηση.
Πρόκειται για πρωτοφανές ολίσθημα, που νομιμοποιεί τις άθλιες μεθοδεύσεις και σχεδιασμούς της Άγκυρας, μετά την απαράδεκτη χάραξη των ορίων των Δήμων, που βάζει δυναμίτη στην ειρηνική συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων στην περιοχή.
Το λόγο πλέον έχει ο κυρίαρχος λαός, που καλείται να ακυρώσει με την ψήφο του τα άθλια παζάρια σκοτεινών κύκλων, που κατήντησαν ένα πατριωτικό κόμμα συνομιλητή των εγκάθετων της Άγκυρας και του τουρκικού ισλαμοκεμαλικού φασισμού.
Διαδώστε το, από σπίτι σε σπίτι και από στόμα σε στόμα στη Θράκη και σ’ ολόκληρη την Ελλάδα.
Αντισταθείτε στην τουρκοποίηση της Θράκης.

infognomonpolitics

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

10 Comments

  1. Ανώνυμος

    Αγαπητέ COSMO
    Τους θέλει γιατί δεν είναι Έλληνας, τους θέλει γιατί έχει ένα σχέδιο για την Ελλάδα. Απλά πράγματα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΑΡΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΝΤΕΥΕΙ?????

    ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ , ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ , ΤΟΥΚΑΛΑ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ 8% ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ΤΣΕΤΙΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ???????????????

    ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ) ΕΧΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ!!!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΠΟΡΕΥΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΑΝΩΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.

    ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ "ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ"

    COSMO

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ
    ΟΣΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΗ ΒΡΙΖΕΤΑΙ
    ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΤΑ ..ΙΔΙΑ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ας ανοίξουν λοιπόν καλά τα αυτιά τους οι ψηφοφόροι του προδότη ,ξενόφερτου,αεριτζή,μπλοφαδόρου,αναξιόπιστου,ψευταρά και ανθέλληνα Παπανδρέου.Μη παρασσύρεστε απο το κλαμμένο ύφος της πουτανίτσας που παίρνει όταν βγαίνει στα τηλεοπτικά παράθυρα,και φλομώνει τον κόσμο περί πατρίδος,σταθερότητας και άλλες τέτοιες πουτανιές.Μέσα του έχει χαραγμένο ένα σκοπό,που του έχουν καθορίσει οι πατριώτες του οι Αμερικάνοι.Να ισοπεδώσουν τους Ελληνες και την Ελλάδα.Να την διαμελίσουν για να την κάνουν μετά κουμάντο αυτοί όπως θέλουν."Διαίρει και βασίλευε" κατά το ρητό.Να εξαθλιώσει οικονομικά και ψυχικά τους Ελληνες ώστε να μην έχουν κουράγιο ούτε το κεφάλι να σηκώσουν.Ολα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμά τους,και θα ακολουθήσει η Ιρλανδία η Πορτογαλί και πάει λέγοντας.Αν λοιπόν θέλετε εμείς και τα παιδιά μας να ζήσουν σ ένα τέτοιο κόσμο, τότε συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο σκέψης δίνοντας εντολή στον κάθε "Γιωργάκη "να καθορίζει τις τύχες μας…
    ..Ενας πικραμένος συνταξιούχος…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Σιγουρα εταξαν και τις μανες τους τα κολοπασοκια……………καλα να τις κανουν….

    ενας ΕΒΡΙΤΗΣ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Καλά μας κάνουν,στο εξής και μουφτήδες η Αθήνα θα αποκτήσει και όχι μόνο η Θράκη,και τζαμιά,και εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους έλληνες μελαμψούς εκ της αλλοδαπής θα αποκτήσουμε,και δε πρέπει να διαμαρτύρεται κανένας γιατί υπάρχει αποτέλεσμα.Κέρδισε ο προστάτης των λαθρομεταναστών Καμίνης για την Αθήνα,και ο ευπατρίδης της εθνικής ντόπας Σγουρός για την Αττική.Να τους χαιρόμαστε.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Έλα μωρέ και τί έγινε,εδώ ο ΓΑΠ αποδέχεται φρεγάτες οθωμανικές έξω από το Σούνιο,εδώ τζαμιά ανεγείρονται και Καμίνηδες αναδεικνύονται με μειοψηφίες ο ψευδομουφτής μας μάρανε!

    Reply
  8. iera ellas

    με τους γειτονες, μας χωριζουν πολλα εδω και αιωνες. ολες οι κινησεις φιλιας από τους κατεχοντες θα πεσουν εν τελει στο κενο.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *