Απάνθρωπη εκμετάλλευση αλλοδαπών στην Ηλεία

Η απάνθρωπη εκμετάλλευση αλλοδαπών εργατών από καλλιεργητές φράουλας στον Κάμπο της Ηλείας συνεχίζεται, όπως κι ο εκφοβισμός ανθρώπων του Τύπου που επιχειρούν να διερευνήσουν τί συμβαίνει.

Δύο δημοσιογράφοι τού «Βήματος» δέχθηκαν επίθεση από παραγωγούς στη Μανωλάδα, όταν προσπάθησαν να κάνουν ρεπορτάζ στα….
κτήματά τους.

Οι απαράδεκτες συνθήκες, υπό τις οποίες εργάζονται και διαμένουν οι αλλοδαποί ήρθαν ξανά στην επικαιρότητα και συνελήφθησαν ένας Ελληνας και δύο Ρουμάνοι, που ήδη είναι προφυλακισμένοι για κακούργημα.

Μάλιστα, ο παραγωγός προσπαθώντας να πάρει το υλικό των δύο δημοσιογράφων δεν δίστασε να τους εμβολίσει με το αυτοκίνητό του.

http://news.pathfinder.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

35 Comments

  1. Ανώνυμος

    Πολύ σωστός ο 7:13. Έτσι είναι τα πράγματα.
    Αφήστε την αριστερά να διαμαρτύρεται για τους λαθρομετανάστες, πάντα προδότες ήταν αυτοί. Ας μου αποδείξει κάποιος το αντίθετο !
    Φυλαχτείτε, η κυβέρνηση είναι δοσίλογη, μην περιμένετε τίποτα. Ο στρατός και η αστυνομία τι να πρωτοκάνουν άν αρχίσουν τα γιουρούσια αυτοί οι άπλυτοι;
    Μην περιμένετε τίποτα, ότι κάνουμε μόνοι μας. Συνεννοειθείτε με τους γείτονές σας, οργανωθείτε πριν είναι αργά !!!!!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΕΛΙΝΑ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΝΑ ΧΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΣΟΥ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    βλαχο!ειναι δυο λεξεις.'απο'-'πανω' ! μονο στο χωριο σου το λετε 'αποπανου' !!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ο αποπανω γαμιεται με τη πουτανα κουμουνα τη μανα του πανω στα ταφο του μικρου αλεξη, στανταρ!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    θανατοσ σε ολους τους ξενους εισβολεις και τους αναρχοκομουνιστες συνεργατες τους!!!

    εκμεταλευτειτε τους σκοτωστε τους βασανιστε τους μεχρι θανατου μπας και ξεκουμπιστουν απο δω!!!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΡΕ ΤΣΙΛΙΜΟΥΝΙ Ο ΓΑΜΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ Η ΚΙΤΡΙΝΟΣ…ΠΕΣ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΙΖΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    8.32 Μαθε βρε αλβανοσπορε να γραφεις σωστα εσυ που λες μεταναστικου και λες τους ελληνες αμορφωτους,ουφο που εισαι σε θεση να κρινεις εσυ τους Ελληνες. 1.50 ευρω την ωρα και πολυ σου πεφτει βρωμιαρη στην πατριδα σου επαιρνες 3.50 μεροκαματο και εδω σε χαλαει το 1.50 ευρω την ωρα. Τσακισου γιδοβοσκε γυρισε στην πατριδα σου γιατι εδω στην Ελλαδα οσο και να το επιθυμεις δουλο θα σε εχουμε και θα σε τσακιζουμε στις βουρδουλιες. Καταλαβες λιγδιε που χορτασες φαγητο και τωρα απεκτησες και αποψη.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΙΜΕ ΑΙΛΙΝΑΣ ΑΙΠΥΣΤΟΙΜΩΝΑΣ!ΓΙΑ ΩΛΑ ΦΤΕΝΑΙ Υ ΛΑΘΡΩΜΑΙΤΑΝΑΣΤΑΙΣ ΚΕ Υ ΑΡΕΙΣΤΑΙΡΕΙ ΚΟΥΜΟΥΝΕΙΣΤΑΙΣ !

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ,ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΥ ΜΕΛΙΝΟ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΟ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 9.03. ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕΛΙΝΕ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ!! ΗΛΙΘΙΕ!! ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑΤΕ ΚΕΦΑΛΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΧΟΡΤΑΣΕ Η ΨΕΙΡΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΚΑ!!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    μελίνε άντε στο διάολο και στην κολοαλβανία σου ή όπου άλλου είσαι γιατί αν σε πετύχω πουθενά την έβαψες. Εδώ είναι Ελλάδα και βάλτο καλά στο μυαλό σου. Η Ελλάδα μας ανήκει σε μας τους Έλληνες και σε κανέναν άλλο το κατάλαβες ζώο?

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΕΣΥ ΒΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;; ΓΙΑΤΙ;; ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ, ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ;;; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ, ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ!!!

    Reply
  13. Μελίνος τσιλιμίγκρος

    βαλε τους να δουλεβουν τοτε βρωμιαρη ελληνα για 1,5 ευρο την ωρα,αντι να διαδηλωσεις μαζι τους κατα του μεταναστικου…αμορφωτοι…με το να τους μισητε τι κερδιζεις ρε τσοπανη;τα ανωμαλα υπανθρωπα ενστικτα σου σαν ζωο εξυπηρετεις.οπως εγραψα και παραπανω,θα γελαω με τους ελληνες οταν θα παρακαλανε για μια βουρδουλια και ενα πιατο φαγητο…

    Reply
  14. Ανώνυμος

    7.69 ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΙΣΑΙ!!! ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ!!! ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΘΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΠΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΣΥ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΜΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΙΑΝΕΙΣ ΕΣΥ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ, Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ, Η ΜΑΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥΘ ΉΡΘΕ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ, ΕΓΩ ΟΧΙ!!!

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ
    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ,
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
    ΣΑΠΙΛΑ!

    Reply
  16. Μελίνος τσιλιμίγκρος

    καταρχην ελληνα τσοπανη,μαθε γραμματα,γιατι με το δημοτικο που δεν εχεις τελειωσει μονο τετοια μυαλα μπορεις να εχεις,και να πιστευεις ακομα οτι οι μεταναστες φταινε για ολα.ανοιξε κανα βιβλιο που μου εμαθες το internet και διαβαζεις στοχο κα ασε τα υπολοιπα…προβατο!

    Reply
  17. Γιωργος Πανιδης

    Φιλε Μελίνε τσιλιμίγκε σκεφτικες ποτε αν δεν υπιρχαν οι λαθρο θα ειχαν πολυ Ελληνες που πηναν δουλεια με καλητερες συνθηκες ? Σκεφτικες ποτε να παρεις αυτους τους λαθρο σπιτι σου που τοσο πολυ λυπασε ανθρωπιστη μου εσυ??Αντε γιατι ολοι σας χασαται την μπαλα με αυτους, στην Ελλαδα εισται, να σκεφτεστε σαν Ελληνες .Οσο με αυτο που παρομιασμα που κανεις αστο ειναι πολυ σκατα.Δεν τους καλεσε κανεις να ερθουν .

    Reply
  18. Μελίνος τσιλιμίγκρος

    ποσο θα θελα να πετροβολισω τα απανθρωπα και υπανθρωπα κορμια σε ολους τους αποπανω που εχουν γραψει αυτα τα φυλεσπλαχνα σχολια..επεισεις πολυ θελω να δω τα παιδια τους οταν τα μαστιγωνουν γερμανοι,αλβανοι βουλγαροι αμερικανοι οταν ζητανε ενα κομματι ψωμι γιατι εδω θα τρωνε τα σκατα των γονιων τους.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ. ΑΣ ΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!!

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Οι Ελληνες που εχουν στη δουλεψη τους λαθροβρωμιες να προσεχουν οταν γυριζουν τη πλατη τους γιατι μπορει να βρεθουν ευκολα σαν σφαγμενα τραγια οπως εχει γινει πολλακις.Ελληναδες που απασχολειτε αλλοδαπους το νου σας γιατι θα φαει ο κολος σας χωμα.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Δεν νομιζω οτι οι λαθρολερες μενουν με το ζορι εδω οποιος λυπατε αυτους μπορει να τους παρει στο σπιτι του οσο γι'αυτους που τους απασχολουν κανουν τη δουλεια τους και το μονο που κοιτανε ειναι το συμφερο τους καλως η κακως ετσι ειναι και δεν ειναι για λυπηση οι λαθροκατσαριδες κι'αυτοι αλλων ψωμι τρωνε,αν αισθανωνται αδικημενοι ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ!ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΕΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΥΠΗΘΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΑΡΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!
    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΦΤΩΧΟΙ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Κατασχεση της περιουσιας οποιου απασχολει αλλοδαπους, Σφαξιμο στα ρεμαλια που Αυτοαπακαλουνται Ελληνες, και Απασχολουν Αλλοδαπους, Σιγουρα ειναι και Ορθοδοξος

    Reply
  26. Ανώνυμος

    2.04
    Οι μεγαλοτσιφλικάδες όμως δεν βλέπω να πεινάνε. Αντίθετα μεγαλώνουν οι παράνομες περιουσίες τους και οι κοιλιές τους. Αρνούνται να πληρώσουν έλληνες εργάτες με ότι νόμιμο συνεπάγεται αυτό και προστρέχουν στην εύκολη λύση της εκμετάλευσης με την ανοχή φυσικά του αθηναϊκού κράτους. Αυτοί μάλιστα είναι που δηλώνουν ελληνάρες όποτε τους δοθεί ευκαιρία, ατιμάζοντας στην ουσία τον Έλληνα.
    Θα έρθει η στιγμή της πληρωμής όμως.

    Ή ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ.

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Καλά κάνουν εκεί στην Ηλεία. Σε όποιον δεν τους αρέσει τα κουβαδάκια τους και σε άλλη παραλία ή καλύτερα στις χώρες τους. Αι στο διάολο πια μας πρίξατε τα αρχιδια. Εδώ οι Έλληνες πεινάμε και εσείς κοιτάτε τους ξένους.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *