Συλλήψεις μαθητών ιδιωτικού σχολείου των Ιωαννίνων στη Βαρκελώνη!

Οι καθηγητές τους…κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου!!!

Τσακωτοί από την Ισπανική αστυνομία, έγιναν πέντε μαθητές ιδιωτικού λυκείου των Ιωαννίνων, που έκαναν εκδρομή στη Βαρκελώνη. Οι μαθητές, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους καθηγητές που τους συνόδευαν, έφυγαν από το ξενοδοχείο, στις πέντε τα ξημερώματα περίπου και αποφάσισαν να απολαύσουν το μπάνιο τους, στην πισίνα ιδιωτικού συγκροτήματος που….
βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση!!!Εκεί προφανώς έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους, οι οποίοι πολύ γρήγορα κάλεσαν την αστυνομία,η οποία και προχώρησε στην σύλληψη των άτακτων μαθητών. Πληροφορίες μάλιστα,κάνουν λόγο για υποβολή μηνύσεων εναντίον των μαθητών. Οι καθηγητές- συνοδοί, στο διάστημα αυτό, κοιμόταν τον… ύπνο του δικαίου! Ενημερώθηκαν για το συμβάν από τις τοπικές αρχές λίγες ώρες αργότερα και αντί να πράξουν αυτό που προβλέπεται από τον κανονισμό,να ενημερώσουν δηλαδή τις αρμόδιες Ελληνικές αρχές και να επιστρέψουν δηλαδή στην Ελλάδα, εφηύραν έναν δικό τους κανονισμό: Τιμώρησαν τα πέντε άτακτα παιδιά με…κατά ξενοδοχείο περιορισμό και συνέχισαν κανονικά την εκδρομή για δυο ακόμη ημέρες!Ερώτημα παραμένει, αν κατά την διάρκεια της εκδρομής ενημερώθηκαν οι γονείς των πέντε μαθητών. Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate,η διοίκηση του ιδιωτικού σχολείου, δεν έχει ακόμη ενημερώσει για το συμβάν, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,αλλά και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης,ότι στο…πρόγραμμα της εκδρομής υπήρξε και παρακολούθηση του ποδοσφαιρικού παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα με την Άρσενάλ!Θα ήταν χρήσιμο,η διοίκηση του ιδιωτικού σχολείου, να ενημερώσει την κοινή γνώμη τον παιδαγωγικό χαρακτήρα της συγκεκριμένης δραστηριότητας.Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον,θα αναμένουμε την αντίδραση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης. Ελπίζουμε πως δεν θα “κουκουλώσει” την υπόθεση και θα κάνει αυτό που προβλέπει ο νόμος.

http://epirusgate.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

21 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΛΕΟΣ! προφανως ο γραφων παει κοντρα στο σχολειο… Η υπερβολη και η παραπληροφοριση παει συννεφο… Τα παιδια (χωρις να τους δικαιολογω) εκαναν μια βουτια και εγιναν αντιληπτοι απο την τοπικη αστυνομια (που εκανε περιπολεια) η οποια πηρε καποιες υπευθυνες υπογραφες απο τους καθηγητες (που σε 10 λεπτα ηταν ξυπνιοι στην ρεσεψιον_εξαλου τι αλλο θα επρεπε να κανουν στις 4 τα ξημερωματα απο το να κοιμουνται_γιατι 4 εγινε το συμβαν και οχι 5). οσο για τον αγωνα Barcelona-Arsenal τι να πω? μηπως εννοουσε Shachtar? και καιρος ειναι να μαθουμε τι παει να πει ποδοσφαιρο και φιλαθλος, γιατι αν κρινουμε απο την Ελλαδα μας… καλα για την τιμωρια τι να πω? σε λιγο θα μας πειτε να τους καταδικασουμε και σε θανατο… Αα και κατι αλλο, για να ξερει και ο "κυριος" που γραφει ουτε συλληψη εγινε, ουτε μυνηση… Και για καποιον αναγνωστη που μιλαει για εκδρομες στην Ελλαδα, τον ενημερωνω οτι το σχολειο κανονιζει εκδρομες και στους Δελφους, και στην Κερκυρα, και στον Βολο, και στο Ναυπλιο, και στην Αθηνα και οπου αλλου ειναι δυνατον… δεν ειναι κακο στην μοναδικη 7ημερη στο σχολειο να επισκευτεις μια αλλη χωρα και να γνωρισεις μια αλλη κουλτουρα, εναν αλλο πολιτισμο…
    Ενας μαθητης του σχολειου.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ.

    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ…!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ!
    ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!
    ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Αφήστε μάγκες γιατί τα όργια που γίνονται απο τα νεοελληνόπαιδα στις πενταημερες ούτε που μπορείτε να τα τα φανταστείτε. Οι νεοέλληνες έχουν διαλύσει τα παιδιά τους και πάντα ζητάνε απο αλλου ευθύνες. Το σώσε γίνεται.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ.ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ……………

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  7. Ανώνυμος

    και εμεις τα ιδια και χειροτερα καναμε δεν συμετειχαν μονο οι ρουφιανοι και τα σπασικλακια ευτυχωσ το μονο που θυμαμαι απο το σχολειο ειναι ατελειωτες κοπανες με τους συμμαθητες μου για μπανιο ακομα και σε παρανομες πισινες ειστε ολοι ξενερουα

    Reply
  8. Χαρης

    9.55 Αν δεν εχει πισινα δεν λεει,και τοτε βρισκουν μια ιδιωτικη να κανιουν το μπανιο τους,τι να κανουν στους δελφους?
    Και που θα πανε κλαμπινγκ μετα?
    Δωδωνη????
    Μην λες κακες λεξεις,εξαλλου την ξερουν σαν εταιρεια παραγωγης γαλακτοκομικων προιοντων .

    Reply
  9. Χαρης

    9.52 επειδη εσυ πηδας ασυστολα ενω εμεις οχι οταν αποκτησεις σπιτι με ιδιωτικη πισινα και μπουν μεσα δεκα αλητες διοτι αλητες ειναι και κακομαθημενοι απο τις οικογενειες τους να πιστευουν οτι ολα τους ανηκουν….τοτε να μην αντιδρασεις,η Βαρκελωνη εχει νομους και τηρουνται,δεν ειναι Ελλαδα,να κανει οποιος γουσταρει οτι θελει.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Η Ελλάδα δεν έχει ωραία μέρη να πάνε τα παιδιά;; Και να ξεστρβωθούνε κιόλας. Γιατί δεν τα πάνε στους Δελφούς, στη Δήλο, στη Σαμοθράκη, στη Δωδώνη. Ισπανία ήθελαν, καλά έπαθαν. Κι ένα καλό μάθημα. Η Ισπανία δεν είναι Ελλάδα, μπέστε σκύλοι αλέστε. Καλά τους έκαναν!!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Συμφωνῶ Χάρη ὡς πρὸς τὴν "ἀσωτεία και την φασαρία".
    Γι' αὐτὸ δὲν συνοδεύω σὲ ἐκδρομὴ γιατὶ θὰ τοὺς νομιμοποιοῦσα αὐτὰ μὲ τὰ ὁποῖα δὲν συμφωνῶ. Κακά τὰ ψέμματα, δὲν μποροῦμε νὰ ἐπιβάλουμε κόσμια συμπεριφορά. Ὅλες οἱ ἐκδηλώσεις, ἀπὸ τὴν μουσικὴ ποὺ προωθοῦν στὴν νεολαία μέχρι τόν τρόπο "διασκέδασής" τους εἶναι γιὰ τὰ σκουπίδια. Γι' αὐτὸ καὶ παράγουμε ὡς ἐπὶ τὸ πλεῖστον …σκουπίδια!
    Κυναίγειρος

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΣΙΓΑ ΡΕΕΕ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕ;;;
    ΚΑΝΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΞΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ Ε ΚΑΙ;;;;
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΝΕΡΟ….
    ΡΕ ΟΣΟΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!!!!

    Reply
  13. Χαρης

    Κυναιγειρε κι εγω σε ενα ξενοδοχειο στην Θεσσαλονικη Καθαρα Δευτερα φετος,απλα δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ απο την ασωτεια και την φασαρια που εκαναν δυο σχολεια που απο την κριση καταφεραν και εκλεισαν τεσσαρων αστερων ξενοδοχειο για την διαμονη τους,δεν αντιλεγω να διασκεδασουν,αλλα εδω δεν σεβονται τιποτα,ξεφτιλα σκετη

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Ἤμουν πέρυσι σὲ ἕνα ξενοδοχεῖο στοὺς Δελφούς. Ἕνα πρωινὸ (κατὰ τὶς 8.30΄) διαπίστωσα ὅτι εἶχε ἔρθει ἕνα γκρούπ Γερμανῶν μαθητῶν τὸ προηγούμενο βράδυ στὶς 11.00΄. Πότε ἔφθασαν, πότε τακτοποιήθηκαν, πότε μάζεψαν τά πράγματά τους οὔτε πού τό ἀντιλήφθηκα!
    Βεβαίως μεταξὺ τῶν δύο ἄκρων, διαλέγω τήν μέση: Οὔτε στρατιωτάκια ἀκούνητα, ἀμίλητα, ἀγέλαστα θέλουμε, ἀλλὰ οὔτε καὶ ἀντικοινωνικά ἄτομα πού δέν σέβονται κανέναν.

    Ὅσο γιά τό δημοσίευμα, ἀπὸ τὸ ὕφος του συμπεραίνω ὅτι ὁ συντάκτης δὲν συμπαθεῖ τὸ συγκεκριμένο σχολεῖο.
    Κυναίγειρος

    Reply
  15. γνωριμίες

    Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα Χάρη να πηδήξουν και καμιά Ισπανίδα τα παιδιά, να νιώσουν άντρες, τι δηλαδή μόνο οι γκόμενες θα παίρνουν πίπες στης τουαλέτες?΄-))

    Reply
  16. Χαρης

    8.52 απο ολες τις χωρες μαθητες πηγαινουν εκδρομες σε αλλες χωρες η στο εσωτερικο τους,η ξεφτιλα που ακολουθει τα ελληνικα σχολεια οταν πηγαινουν εκδρομες ειναι πρωτοφανης,αυτος ειναι ο σκοπος της καθε εκδρομης?η ατασθαλη και ατελειωτη χαβαλετζιδικη συμπεριφορα?
    Δυστυχως ετσι μεγαλωνουμε τα παιδια μας και μετα παραπονιομαστε για το τι παιδια εχουμε,εχεις δει εδκρομη ξενου σχολειου στην Ελλαδα?
    Με την ιδια λογικη που αναλυεις επρεπε να τους ανοιξουν και τις πορτες των σπιτιων τους οι Ισπανοι να τους πηδηξουν και τις γυναικες τους.
    Ωραιος εισαι.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Πολύ καλά έπραξαν όλοι:
    -Οι μαθητές που το διασκέδασαν (δεν έκαναν και καμιά παράνομη πράξη. Το νερό τους έκλεψαν;)
    -Οι καθηγητές που δεν χάλασαν την εκδρομή για τους υπόλοιπους
    -Και οι ρουφιάνοι κουφιοκεφαλάκηδες που απέδειξαν περίτρανα το τίτλο τους.
    Όσο για την απορία σας κύριοι περί "εκπαιδευτικής εκδρομής": -πενταήμερη δεν έχετε πάει ρε ζώα;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *