Παπούλιας : Πρέπει να καλύψουμε τις ολιγωρίες παρελθόντων ετών

Kάλεσμα να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και «να τρέξουμε και να καλύψουμε τις ολιγωρίες και την καθυστέρηση των παρελθόντων ετών, ώστε να μπούμε σε πορεία ανάπτυξης», απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, για τη συμφωνία, που επετεύχθη στις Βρυξέλλες, λέγοντας οτι αυτό εναπόκειται σε μας.

«Ο ελληνικός λαός έχει τη δύναμη να ξεπεράσει αυτή την κρίση παρά τη…..
δύσκολη περίοδο, που διανύει η Ελλάδα», εκτίμησε ο κ. Παπούλιας, κατά τη συνομιλία του με τον ανώτατο διοικητή Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης του ΝΑΤΟ, (ελληνοαμερικανό) ναύαρχο, Τζέιμς Σταυρίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Χθες υιοθετήθηκε μια πολύ σημαντική απόφαση από τους εταίρους μας στην Ευρώπη, θα ελαφρύνουμε από ένα μεγάλο μέρος του οικονομικού βάρους του δανείου, του χρέους μας», είπε και σημείωσε, από εδώ και πέρα «εναπόκειται σε μας να εκμεταλλευθούμε αυτή την καλή ευκαιρία, που μας δίνεται, να μην καθυστερήσουμε, να τρέξουμε πολύ, να καλύψουμε τις ολιγωρίες και την καθυστέρηση των παρελθόντων ετών και να μπούμε σε πορεία ανάπτυξης, για να ξαναγυρίσει η Ελλάδα σε καιρούς που θα είναι ευτυχείς για το λαό της».

http://www.prionokordela.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *