ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ…ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Εγινε η Αθήνα Καμπούλ;;; Εγινε η Βουλή εντελώς Αφγανιστάν;;; Εγιναν οι Αθηναίοι Μουλάδες;;;

Ξέρουμε…ξέρουμε। Θα βγουν κάτι κυράτσες της μπαχαλο-κουλτούρας ή το λιγότερο κάτι βλαμένα και θα «σκούζουνε τάχα»….Η Δημοκρατία!…Οι Θεσμοί!…Ο Ανθρωπισμός!… Ο Ρατσισμός!… και άλλα τέτοια χαριτωμένα.

Ε! Οχι . Εδώ θα….
βρίσουμε άσχημα …και σε όποιον αρέσει…. Άντε στον αγύριστο τσογλανο-χαφιεδο- πρακτωρίσκοι του κερατά. Τα ρίχνουμε προκαταβολικά σε αυτούς που λανσάρονται ως υπερασπιστές των λαθρομεταναστών…ότι τάχα αυτοί και η μπουρδελοδημοκρατία που τάχα ονειρεύονται αγαπούν τους έτσι ,τους αλλιώς ενώ οι άλλοι τι; Τι ρόλο βαράνε όλα αυτά τα βλαμένα που λασπώνουν και την έννοια του Αριστερού, του οικολόγου, του πράσινου;…Τι σχέση έχουν με την ουσία της Αριστεράς;;;…Τι παιγνίδι παίζουν;;; Που το πάνε;;; Τι σκοπούς υπηρετούν;;; Κι αν ει ναι μερικά βλαμένα… δεν ει ναι όλοι!… Αρα για ποιόν σκοπό τσιρίζουν;;;

Στο Θέμα λοιπόν…

Ξεπεράστηκε κάθε όριο λογικής και η σχιζοφρένεια έκανε κατάληψη! Κατάληψη λέει της Νομικής από λαθρομετανάστες που απαιτούν λέει τα δικαιώματά τους.!!! Μπράβο … μπράβο… και από μεθαύριο βάλτε τους στη Βουλή να Νομοθετούν! Δηλαδή μπορεί να ειμαι και Αφγανός διότι κάποτε κατέλαβα κι εγώ τη Νομική;;;

Ρε Παπουτσή …εισαι Υπουργός;…. Υπάρχει Βουλή ακόμα;…. Υπάρχει Σύνταγμα ακόμα σ`αυτή τη χώρα;… Υπάρχει κυβέρνηση!…Τι γίνεται;;; Πως μεταφράζεται αυτή η κατάσταση;;; Εχουν ριμάξει ανθρώπους, Ελληνες αν αυτό ρωτάτε,… ληστεύονται καθημερινά…εχουν γίνει τα σπίτια τους μπάχαλο… στην Πάτρα, Ηγουμενίτσα, στην Αθήνα… οι πολίτες χάσαν τον ύπνο τους… μπαίνουν τετρακόσιοι λαθρομετανάστες ημερησίως…. και στο Αφγανιστάν-Βουλή βγάζουν πορίσματα- γελοιότητας… χασκογελούν όλες οι καραξεσχισμένες κότες σα λατέρνες στολισμένες… παραγράφουν, κουκουλώνουν,διαγράφουν, καταχονιάζουν, σβήνουν ,κρύβουν και ζήτω τα κορόιδα.

Το Αφγανιστάν έχει κυβέρνηση!!! Εδώ κυβερνήτης ήταν προχθές η Μαρίκα,χθές ο Χριστοφορόκος… μετά ο Τσουκάτος… ο Ρουσόπουλος… ο Εφραίμ… τώρα ο Μωχάμετ, ο Ρασίντ, ο Χαντζησάβας;;; δεν ξέρω μη με ρωτάτε. Δεν ξέρω. Αν ξέρει κάποιος ας με ενημερώσει.

http://galaxiako.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

61 Comments

  1. Μαζεστίξ

    Ναι, ο ένας λέει "να καθαρίσει η χρυσή αυγή", ο άλλος λέει "να καθαρίσει "το ΠΑΜΕ" .
    Με λίγα λόγια πρώτον εξαιρούμε το Κράτος που προφανως είναι αχρηστο και δεύτερον εξαιρούμε και τους εαυτούς μας, μεταφέροντας την ευθύνη της προστασίας των πολιτών σε άλλους…

    Reply
  2. ΔΙΓΕΝΗΣ

    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΡΑΝΟΥΜΕ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.ΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.
    ΕΡΩΤΗΣΗ.. ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΝΕΚΡΩΘΕΙ????
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ?????
    ΠΟΙΑ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ????

    Reply
  4. Ανώνυμος

    έξω από τη χώρα το 90 % μαζί και όλοι της βουλής … βουλευτές και υπάλληλοι … έξω παλιό βδέλλες

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥΥΥΥΥΥΥ……ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ..ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑΑ?????????????????

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΘΕΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ,Η ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΖΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ,ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΑΣΜΑΤΑ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    η χρυση αυγη που ειναι να μπει μεσα και να τους παταξει ολους εξω??? πρωτα τους συριζιτες και μετα τους λαθρομεταναστες. αφου δεν το κανει η αστυνομια ας το κανουν αυτοι. ας λειτουργησουν στη θεση των διεφθαρμενων αρχων. οχι μονο ναζιστικους χαιρετισμους στο δημοτικο συμβουλιο, ευκαιρια να κανουν κατι ουσιαστικο (και να κερδισουν και την αναγνωριση των πολιτων).

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ
    ΚΑΤΑΛΥΨΗ ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ .
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΕΝΩΧΛΗΘΟΥΝ.
    ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ
    ΤΟΥΣΑΛΒΑΝΟΥΣ……….

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η
    ΛΥΣΗ ¨ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ
    ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.
    ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΤΣΑΜΟΥΚΑ
    ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟΝ ΠΗΝΑΣΜΕΝΟ ΤΕΜΠΕΛΗ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ναι φιλε 2.23 αλλα αυτοι που λες ειναι ηδη εδω.υπαρχουν χρονια και τα αποτελεσματα τα βλεπεις καθημερινα.τι εχει μεινει ορθιο?
    τι μας μενει να κανουμε?πιστευεις οτι εχουμε αξια κυβερνηση να αντιμετωπισει την οποια κατασταση?τι εχεις να προτεινεις?

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Απλώς αντιγράφω το φίλο παραπάνω:
    2.23
    "Υπάρχει εβραϊκό σχέδιο που προυποθέτει ότι μερικοί σαν και σένα θα σκοτώσουν άοπλους αραπάδες. Ώστε μετά να έρθουν οι δυνάμεις των σιωνιστών και να μας σκοτώσουν όλους. Όπως παρά λίγο να κάνουν στους Γερμανούς κι αν δεν ήταν η αμοιβή τους με τη δημιουργία του Ισραήλ δεν θα είχε μείνει ούτε ένας Γερμανός."

    Φίλοι εξαγριωμένοι, δυστυχώς έστω και άθελά σας πέφτετε στην παγίδα που στήνουν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, Ισραήλ, Γερμανίας, Τουρκίας κλπ.
    Αυτό δεν επιδιώκουν; Τζιχάντ στην Ελλάδα δε θέλουν; Ε τους την προσφέρετε απλόχερα.
    Και μετά θα μας κάνουν Κόσοβο.
    Θέλει ώριμη πολιτική σκέψη το πράγμα

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.Μόνοι μας πρέπει να μπουκάρουμε,εκεί και να τους πετάξουμε μέσα στην θάλασσα….Όχι μόνο αυτούς αλλά,και τους υπόλοιπους…

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Κι επειδή βαρέθηκα να προσπαθώ να διδάξω ψυχραιμία και λογική σε ανεπίδεκτους μαθήσεως και να εισπράττω βρισιές βραδυάτικα, πάω για ύπνο. Άστα λα βίστα.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    2.48 βρωμόστομε στόκε δεν καταλαβαίνεις τίποτα, οι σιωνιστές δεν το έχουν σε τίποτα να μας κάνουν γιουγκοσλαβία επί 10. Ξεστραβώσου τώρα με το παρακάτω.

    2.45 σε δούλεψαν. Οι Ναζί πήγαν στην Αμερική με το project paperclip. Ήταν όλοι Ασκενάζι εβραίοι. Στη συνέχεια η εβραική προπαγάνδα ανέλαβε να προσωποποιήσει το καθεστώς για να δείξει την ήττα του με το θάνατο το χίτλερ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙ που προς το παρόν προσπαθεί να ενεργεί κρυφά αλλά σύντομα θα δείξει το φρικτό πρόσωπό της όταν οι πόλεμοι γενικευτούν.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ !!ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ….ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΣΙΦΛΙΚΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

    Reply
  16. Ανώνυμος

    pies dinamis sioniston tha erthoun re vlaka. autoi edo i aristeroi kai i xenoi pou eirthan pios tous efere mipos o agios vasilis re mouni metriopathi. i sionistes einai edo kai se xekoliazoune kathe mera me ola ta mesa. nomizo pos einai kairos na polemisis i ektos an eisai kannena paxydermo apo ta voreia proasteia kai den mporeis na sikotheis apo ton kanape metriopathi gourouni!!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ (ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥ) ΤΟΤΕ ΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Απόδειξη ότι αντί να αγωνιστούν για να ρίξουν τις χούντες στη βόρεια αφρική σαν δειλοί που είναι ήρθαν εδώ.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΠΩΛΟΝΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΥΡΗΞΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΑΡΝΗΘΗΚΕ , ΔΙΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΗΤΑΝ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΡΑΙΧ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΝ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΩΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΕΣΤΙΝΗ ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΑΝ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΕΓΚΑΘΥΔΡΥΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Τα πιθήκια βγαίνουν σε χρόνο dt με χημικά αν το θέλει η κυβέρνηση. Πρώτα θα πέσει η παρούσα προδοτική κυβέρνηση, κρεμιούνται οι προδότες στο Σύνταγμα, και μετά καθαρίζει ΟΛΗ η Ελλάδα από τα πιθήκια. Ότι θράσσος είχαν το είχαν από την βοήθεια των αριστεριστών, αλλιώς είναι τελείως ζώα για μάζεμα με την απόχη.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    2,33
    2.33
    ρε ξεφτιλισμενο υπερκαταναλωτικο ανθρωπακι
    το σχεδιο υπαρχει ετσι κιαλλιως ρε βλημα για εξοντωση του παχυσαρκου ελληνικου λαου.
    το θεμα ειναι θα κατσεις με σταυρωμενα χερια και με ανοιχτη κολοτρυπιδα να το δεχτεις η θα αντισταθεις και θα πολεμησεις?
    και οταν λεμε πολεμο δεν ενοουμε με διαλογους στο ιντερνετ αλλα εξω σκοτωνοντας αραπηδες και αναρχοκομουνιστες…
    απαντησε ρε αστικο σκουλικι

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΠΗΘΥΚΩΝ.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ 2.33 ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ??
    ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΧΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ , ΟΤΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΕΒΑΛΕ? ΠΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΘΙΑΡΗΣ ΑΣΤΟ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΩΡΑΙΑ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΓΙΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ.
    ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΕΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΒΙΏΣΙΜΑ ΜΕΤΡΑ

    Reply
  25. Ανώνυμος

    2.23
    Υπάρχει εβραϊκό σχέδιο που προυποθέτει ότι μερικοί σαν και σένα θα σκοτώσουν άοπλους αραπάδες. Ώστε μετά να έρθουν οι δυνάμεις των σιωνιστών και να μας σκοτώσουν όλους. Όπως παρά λίγο να κάνουν στους Γερμανούς κι αν δεν ήταν η αμοιβή τους με τη δημιουργία του Ισραήλ δεν θα είχε μείνει ούτε ένας Γερμανός.

    Στον πόλεμο δεν πας σαν λυσσασμένο σκυλί αλλά ψυχρά υπολογίζοντας.

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ" ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ 4.500.000 ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ!!!!!!! ΕΕΕΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ!!!!!!!!! ΚΑΘΕ ΜΕΡΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΝ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ, ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΒΑΖΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ, ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥΔΑΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ?

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Να ακούσουμε τον 2.12 που σου λέει αφού θα μας θάψουν που θα μας θάψουν τα διεθνή εβραικά μμε, ας κάνουμε ότι να 'ναι, ας πετάξουμε την Ελληνική ηθική από το παράθυρο.

    Το μπαμπουίνο τον μαζεύεις με την απόχη και τον αμολάς στη ζούγκλα. Δεν γίνεσαι μία από τα ίδια με αυτόν. Προς το παρόν οι μπαμπουίνοι των πανεπιστημίων είναι άοπλοι. Αν οπλιστούν τότε δικαιούσαι να αρχίσεις το κυνήγι μπαμπουίνων.

    Reply
  28. Ανώνυμος

    2.19
    συμαζεψου εσυ ξεφτιλισμενο ανθρωπακι αστικο αποβλητο που θα σου δωσουμε αναφορα τι ειμαστε.
    η ελλαδα βρισκεται υπο κατοχη σφαζονται καθε μερα ελληνες και ηρθες εδω να κανεις συζητησουλες με μετριοπαθεια????
    θα σου γαμισουμε την οικογενεια σου και οτι εχεις και δεν εχεις σκουλικι ετσι και πεσεις στα χερια μας προβοκατορα…
    τελος οι χαζοελληνες που εχεις συνιθησει.
    ειμαστε κακοι τωρα και θελουμε αιμα…

    Reply
  29. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΕΡΜ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΜΑΧΑΙΡΙΑ, ΜΟΛΟΤΟΦ ,ΒΟΜΒΕΣ ,ΑΥΤΟΜΑΤΑ, ΚΛΠ ΚΛΠ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ" "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ…

    Reply
  30. Ανώνυμος

    ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΗΜΑΤΑ
    ΕΝΟΣ ΕΥΣΕΒΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

    Φωτογραφικό οδοιπορικό
    στούς δρόμους τής Βόρειας Εύβοιας

    Σαν βγεις στον πηγαιμό για τη Βόρεια Εύβοια, θα νομίζεις, ότι βγήκες στον πηγαιμό για το… Ιράν!

    Δεξιά κι αριστερά στο οδικό δίκτυο, εκτός από τα μικρά ναΐδρια, που αποτελούν ήδη το σήμα κατατεθέν όλου ανεξαιρέτως τού οδικού δικτύου τής Ρωμιοσύνης, υπάρχουν πινακίδες με θεοκρατικά συνθήματα τού τύπου:
    «Ο Ιησούς σώζει τούς αμαρτωλούς» κ.ά.. Εκτός από τις Αγίες Παρασκευές κ.λπ., υπάρχουν χωριά, αλλά και ταβέρνες με ονόματα «Άγιος», «Παπάδες» κ.λπ..

    http://freeinquiry.gr/pro.php?id=1938

    Reply
  31. Ανώνυμος

    Ρε έχετε χάσει τελείως το μυαλό σας; Με βγάλατε αριστερό επειδή δεν μας συμφέρει η εξόντωση των λάθρο αλλά των αριστερών που οργανώνουν την όλη κατάσταση;

    Τι τυφλό και ανεγκέφαλο μίσος είναι αυτό; Έλληνες είστε εσείς ρε ή μογγολόσποροι σε γενοκτονικό παροξυσμό; Για συμμαζευτείτε.

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΡΕ ΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΣΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΜΕ

    Reply
  33. Ανώνυμος

    ζητω οι ελληνες φασιστες ρατσιστες!!!!
    μακαρι να ξυπμουσαν να βγαιναν χιλιαδες στους δρομους και να σκοτωναν αβερτα ξενους εισβολεις και αναρχοκομουνιστες~!!

    Reply
  34. Ανώνυμος

    ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
    ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!
    ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΣΟΝ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ!

    Reply
  35. Ανώνυμος

    ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΗΜΑΤΑ
    ΕΝΟΣ ΕΥΣΕΒΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

    Φωτογραφικό οδοιπορικό
    στούς δρόμους τής Βόρειας Εύβοιας

    Σαν βγεις στον πηγαιμό για τη Βόρεια Εύβοια, θα νομίζεις, ότι βγήκες στον πηγαιμό για το… Ιράν!

    Δεξιά κι αριστερά στο οδικό δίκτυο, εκτός από τα μικρά ναΐδρια, που αποτελούν ήδη το σήμα κατατεθέν όλου ανεξαιρέτως τού οδικού δικτύου τής Ρωμιοσύνης, υπάρχουν πινακίδες με θεοκρατικά συνθήματα τού τύπου:
    «Ο Ιησούς σώζει τούς αμαρτωλούς» κ.ά.. Εκτός από τις Αγίες Παρασκευές κ.λπ., υπάρχουν χωριά, αλλά και ταβέρνες με ονόματα «Άγιος», «Παπάδες» κ.λπ..

    http://freeinquiry.gr/pro.php?id=1938

    Reply
  36. Ανώνυμος

    Δεν κατάλαβα, γιατί είμαι προβοκάτορας; Μας συμφέρει να λένε τα διεθνή μμε έτσι:

    "εξέγερση στην Ελλάδα, σκοτώνουν κομματικά στελέχη"

    Ή έτσι:

    "Έλληνες ρατσιστές σκοτώνουν τους ξένους"

    Reply
  37. Ανώνυμος

    1:53 oxi mono the se skotosoume ala prota tha se xekoliasoume oikogeniakos poutanas gie aristere. pou se epiase o ponos sou gia ta lathroskoupidia an sevontan tin xwra pou zoune paliomalaka den tha akougan ton kathe malaka kai tha kanane eisvoli se xenes periousies mouni aplyto

    Reply
  38. Ανώνυμος

    1.53
    την εχουμε ηδη την ip σου…
    Έχεις τελειώσει και δεν το ξέρεις…
    Σου χει ήδη γαμηθεί ό,τι έχεις και δεν έχεις…

    Reply
  39. Ανώνυμος

    Τι λες ρε που ειναι φουκαραδες οι Εισβολεις, και δεν ενδιαφερομαστε γιαυτους τους Φουκαραδες, πρεπει να ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ , ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ Κ"Υ¨"ΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ. ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΛΟΤΣΗΔΌΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

    Reply
  40. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ!!! ΣΕ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ'ΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ 2 ΚΙΛΑ!

    Reply
  41. Ανώνυμος

    1.53
    εσυ εισαι προβοκατορας και παρακρατικος αριστεροπασοκος.
    τη δικια σου ιπ την εχουμε ηδη για οταν πεσει η κυβερνηση να κανουμε μια επισκεψουλα στο σπιτακι σου και την ανρχοκομουνιστικη οικογενεια σου…

    θανατος σε ολους τους ξενους και τους αναρχοκομουνιστες συνεργατες τους!!!!

    Reply
  42. Ανώνυμος

    Αυτοί που γράφουν "σκοτώστε, σκοτώστε, σκοτώστε, τους λαθρο" είναι εβραίοι τούρκοι ή ψευτοαριστεροί προβοκάτορες. Το μπλογκ να σημειώσει τα ip's τους για όταν πέσει η κυβέρνηση.

    Δεν μας φταίνε σε τίποτα οι καταληψίες, καθοδηγούμενοι φουκαράδες είναι. Θα τους μαζέψει με χημικά η νέα κυβέρνηση όταν έρθει η ώρα, αφού πρώτα κρεμάσει όσα λαμόγια δεν προλάβουν να την κοπανήσουν.

    Reply
  43. Ανώνυμος

    ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

    Reply
  44. Ανώνυμος

    Από τα Ελληνόφωνα καθάρματα που τα παίρνουν από τις πρεσβείες τουρκίας και ισραήλ θα αρχίσουν το καθάρισμα οι Άντρες.

    Reply
  45. Ανώνυμος

    ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΕΤΣΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Reply
  46. Ανώνυμος

    ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Κ.ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΩΡΑ,ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ 800 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

    Reply
  47. Ανώνυμος

    Ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΩΣ ΕΔΩ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ

    Reply
  48. Ανώνυμος

    πρεπει να παμε οργανωμενοι με παρεες και να σκοτωνουμε οτι ξενο και αριστερο βρουμε μπροστα μας…

    Reply
  49. Ανώνυμος

    Το άσυλο ισχύει μόνο για τους αστυνομικούς, ο καθένας μας μπορεί να μπει και να τους καθαρισει..δεν χρειαζονται χειροβομβίδες αλλά @ρχίδια!!!!

    Reply
  50. Ανώνυμος

    Εαν ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΩΝ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *