Μητσοτάκης: Ο Άδωνις ας κρατούσε για τον εαυτό του τι θα κάνει με τις καταθέσεις του

Αποστάσεις από τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για τις καταθέσεις στις τράπεζες αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, κράτησε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει σχετικά.

«Το τι επιλέγει κανείς να κάνει σε προσωπικό επίπεδο, ενδεχομένως πρέπει να το κρατάει για τον εαυτό του και να μη το δημοσιοποιεί», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας τη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ. Ο υπουργός εκτίμησε, πάντως, πρώτα πως ούτε η κυβέρνηση προβλέπεται να πέσει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ να αναλαμβάνει την εξουσία.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσει απαντήσεις για το πώς αντιλαμβάνεται την σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος σε περίπτωση που θελήσει να εφαρμόσει όσα λέει.

Να θυμίσουμε πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, μιλώντας χθες στην πρωινή εκπομπή του Mega, είπε απευθυνόμενος στον κ. Βαρεμένο ότι εάν η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «πέσει», τότε θα αποσύρει τα χρήματά του από τις ελληνικές τράπεζες.

Είπε χαρακτηρισικά: «Αν η κυβέρνηση θέλει να με βγάλει εκτός ευρώ θα είμαι με την κυβέρνηση των τρελών; Αν η κυβέρνηση θέλει να τινάξει τη χώρα στον αέρα θα πάμε με αυτούς; Αν είναι τρελοί στην εξουσία θα πάμε με τους τρελούς;».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *