Οικολόγοι-Πράσινοι: Οι αφίσες της Αριστεράς μας λυπούν

Με το που ετέθη από τον Δήμαρχο Αθηναίων το θέμα της αφισσορύπανσης στην Αθήνα, οι Οικολόγοι Πράσινοι άδραξαν την χρυσή ευκαιρία που τους δόθηκε.
Επιτέθηκαν στα κόμματα της Αριστεράς κάνοντας παράλληλα κι ένα… refresh αναφορικά με το πόσο φιλικά προς το περιβάλλον κινήθηκε το κόμμα τους σε αυτές τις εκλογές.

«Μας λυπεί», σημειώνουν σε…..
ανακοίνωσή τους, «που σε αυτό πρωτοστατούν κόμματα της Αριστεράς που θέλουν ταυτόχρονα να εμφανίζουν φιλο-περιβαλλοντικό προφίλ. Καλούμε όλα τα κόμματα να αποκαταστήσουν άμεσα και με δικά τους κόστη τους δημόσιους χώρους από τις αφίσες και τα πανό που έχουν τοποθετήσει».

Υπενθυμίζουν παράλληλα τεχνηέντως ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν έκαναν αφισοκολλήσεις και τύπωσαν το κεντρικό φυλλάδιό τους σε ανακυκλωμένο χαρτί, ενώ υπόσχονται ότι ως αντιστάθμισμα των μετακινήσεών τους στις περιοχές όπου περιόδευσαν με μισθωμένο βαν, θα χρηματοδοτήσουν συμβολικά κοινωνικές-περιβαλλοντικές δράσεις και θα αντισταθμίσουν τις εκπομπές από τις αεροπορικές πτήσεις πληρώνοντας για την απόσυρση αντίστοιχων δικαιωμάτων ρύπανσης.

Ευχόμαστε μόνο μην το ξεχάσουν μετά τις εκλογές.

http://www.briefingnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *