Συγγνωμη κ. Νταλαρα μου, αλλα θα σκασουμε αν δεν σας ρωτησουμε

Συγγνωμη κ. Νταλαρα μου, αλλα θα σκασουμε αν δεν σας ρωτησουμε, η λεξη ΚΡΙΣΗ σας λέει κάτι; Το ΔΝΤ; Η Τρόικα;;; Εδω η κυβερνηση σε λίγο θα μας κόψει και το νερο και εσεις ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΤΕ το γραφειο σας στην Σταδιου;;; Στον β΄οροφο;;;
δου δυστυχε φορολογουμενε,….
νυν εργαζομενε και συντομα ΑΠΟΛΥΜΕΝΕ με τι ασχολειται η Υφυπουργος Εργασιας. ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ!!!!! Πρακτικος ανθρωπος, η κ. Ραγκουση – Νταλαρα. Σου λεει αφου θα απολυθουνε ολοι ας δωσω τουλαχιστον κανα μεροκαματο σε δυο -τρεις πατωματζηδες να εχω και καινουργιο παρκε για τα γοβακια μου!

Αν ειναι να ερθει ο sting στο υπουργειο παντως….να αλλαξουμε και φωτιστικα

Φωτογραφια απο το http://fe-mail.gr/pages/posts/interviews/interviews4976.php οπου η κ. Ραγκουση Νταλαρα σε συνεντευξη της δηλωνει : Πιστεύω ότι το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είναι απολύτως ρεαλιστικό: βραχυπρόθεσμα και άμεσα μέτρα για την ανακούφιση των ασθενέστερων σε συνδυασμό με μέτρα αναπτυξιακά και με μακροπρόθεσμου χαρακτήρα δομικές και διαρθρωτικές αλλαγές.

mexrisesxaton BLOGSPOT

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ? ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΑΛΑΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ
    ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ..ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΛΙ…..

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ 8Α ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ…….ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ..ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΣΣΣΣ! ΟΙ ΣΑΡΑ-ΓΚΟΥΣΗΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ!!! ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ. ΤΥΧΑΙΟ;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Παιδιά, προσέχετε, μην πολυαναφέρετε το όνομα των Ακατανόμαστων, και πάθετε ό,τι και ο Τζιμάκος ο Πανούσης…Κάθε φορά που το έλεγε πλήρωνε και κάτι εκατομμύρια δραχμές πρόστιμο. Αυτά παθαίνουν όποιοι τα βάζουν με τις…Άγιες οικογένειες και την αριστοκρατία.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *