ΓΡΟΘΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Αστυνομικοί των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών και Κρυσταλλοπηγής αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, παρουσιάστηκαν σε νεαρό διακινητή Αλβανών λαθρομεταναστών, ως διαθέσιμοι οδηγοί για τη 9 λαθρομεταναστών από…
…περιοχή της Φλώρινας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, αντί του ποσού των 100 ευρώ για κάθε μεταφερόμενο λαθρομετανάστη. Ύστερα από σχετική συνεννόηση μαζί του, παρέλαβαν τα ξημερώματα της Τρίτης και μετέφεραν τους 9 λαθρομετανάστες από το Σκλήθρο Φλώρινας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Κατά την παράδοσή τους νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας στον διακινητή της μεταφοράς που παρουσιάστηκε, τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του, ύστερα από έλεγχο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4.520 ευρώ, δύο βιβλιάρια καταθέσεων, ένα πιστόλι κρότου-λάμψης με 26 φυσίγγια, ένα αεροβόλο όπλο με 465 φυσίγγια, συσκευή ενδοεπικοινωνίας, εκκενωτή ηλεκτρικού ρεύματος, κιάλια, περούκα, γάντια, κουκούλες και διάφορα μαχαίρια. Κινητά τηλέφωνα – όχημα μεταφοράς – όπλα και βιβλιάρια καταθέσεων κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Φλώρινας.

karatzova

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *