Εκδήλωση ΛΑ.Ο.Σ Αργολίδος

 Τη Δευτέρα που πέρασε η νεολαία ΛΑ.Ο.Σ Αργολίδος και ιδιαιτέρως η πρόεδρος της Τσιλιμίγκρα Μελίνα διοργάνωσαν μια εκπληκτική εκδήλωση ομιλιών και ανοιχτών πολιτικών συζητήσεων με τον κόσμο που παρακολουθούσε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Η εκδήλωση είχε πρωτοφανή επιτυχία και ακόμη απασχολεί τα τοπικά ΜΜΕ καθώς και τους πολιτικούς «άρχοντες» μεγάλου μέρους της Πελοποννήσου!! Η εκδήλωση είχε ως ….
θεματικό αντικείμενο τον εξής τίτλο « Ποιοί μας οδήγησαν στο τέλμα και πώς μπορούμε βγούμε από αυτό.»

Η εκδήλωση άρχισε με μια μικρή εισήγηση- εισαγωγή από τον Γιάννη Μιχελακάκη ( μέλος της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ Αργολίδος) και συνέχισε με την ομιλία του Γιάννη Παναγιωτακόπουλου ( Προέδρου της ΝΕ.Ο.Σ ) , της Χριστιάνας Κοτσοβού (πολιτευτού με τον ΛΑ.Ο.Σ στην Αργολίδα), της Μελίνας Τσιλιμίγκρα ( Προέδρου ΝΕ.Ο.Σ Αργολίδος, και Εκπροσώπου ΤΥΠΟΥ Φ.Ο.Σ ) και τέλος με την ομιλία του Άδωνη Γεωργιάδη ( Βουλευτού Β’ Αθηνών με τον ΛΑ.Ο.Σ)

Ο Γιάννης Παναγιωτακόπουλος αναφέρθηκε στις δικές μας ευθύνες καθώς και στο ότι είμαστε η πρώτη γενιά που παραλαμβάνουμε από τη προηγούμενη μια Ελλάδα μικρότερη και φτωχότερη από ότι η τελευταία παρέλαβε. Αναρωτήθηκε επίσης πολλές φορές γιατί επιτέλους να εκλέγουμε τους λάθος ανθρώπους?? Και απάντησε με πίκρα πως αυτούς θέλουμε διότι χρόνια τώρα μας βόλεψαν διότι είμαστε αδρανείς. Τόνισε επιπροσθέτως πως η εθνική πρόοδος θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια. Συμπέρανε ακόμη πως, ενώ γνωρίζαμε το τέλμα το οποίο & θα επακολουθούσε, εμείς εθελοτυφλούσαμε. Οι ηγεσίες κατ’ αυτόν δεν κρύφτηκαν ποτέ & οι λάθος επιλογές μας ήταν ξεκάθαρες. Από εδώ & πέρα δεν υπάρχει δικαιολογία για όλους εμάς & θα το αποδείξουμε, για όσους θέλουμε μία Ελλάδα καλύτερη, θα επαναστατήσουμε με την ψήφο μας στην κάλπη, γιατί έχουμε ευθύνη για το χαρτάκι που ρίχνουμε. Το 50% των ανθρώπων που απέχει από τα πράγματα πρέπει επιτέλους να στείλει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ στα σπίτια τους πριν πάνε φυλακή! Γιατί το αύριο πρέπει να ματώσουμε για να μας ανήκει.

Η Χριστιάνα Κοτσοβού είπε εξαρχής πως δε θα κάνει μια ευχάριστη ομιλία. Με πίκρα δήλωσε πως είχαμε μία Ελλάδα που την καμαρώναμε & μέσα σε 3 δεκαετίες & κάτι καταντήσαμε Ψωροκώσταινα & για αυτό μας αξίζει ό,τι πάθαμε. Η Ελλάδα μας για τους ξένους θεωρείται αναξιόπιστη & ξοδεύει περισσότερα από όσα παράγει. Και εννοείται πως έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν. ΠΑΣΟΚ & ΝΔ μας έκλεψαν & ο λαός έδωσε το μεγαλύτερο ποσοστό στον πιο έμπειρο στο κλέψιμο. Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν είναι τεμπέληδες & δεν έχουν δουλέψει ποτέ- δεν έχουν ούτε ένα ένσημο εργασίας. Στην Ελλάδα του σήμερα θριαμβεύει η αναξιοκρατία, γι’ αυτό όμως δε βγήκε κανείς στο δρόμο διότι όλοι βολεύτηκαν από τα πολιτικά ρουσφέτια. Κλείνοντας έκανε σαφή αναφορά στα προβλήματα της Αργολίδας & απορεί πώς γίνεται να μην εκμεταλλευόμαστε οικονομικά τον γεωργικό της πλούτο & τα πορτοκάλια. Με θυμό έθιξε το γεγονός πως οι χειρονακτικές εργασίες έγιναν ντροπή για τους Έλληνες & τις αφήνουμε στους ξένους, οι οποίοι από αυτές πλούτισαν, ενώ εμείς από την ψωροπερηφάνια μας πεινάμε.

Η Μελίνα Τσιλιμίγκρα άρχισε την ομιλία της λέγοντας πως διανύουμε μία δεινή οικονομική, πολιτική, πολιτισμική, κοινωνική & εθνική πραγματικότητα. Οι κυβερνήσεις στήριξαν την εντολή που τους έδωσε ο λαός πάνω στα ρουσφέτια, στις μίζες , στην οικογενειοκρατία & στις πελατειακές σχέσεις. Συνεχίζοντας, έκανε μία επιτυχημένη αναφορά στον μύθο του καραβιού από την Πολιτεία του Πλάτωνα (ο Σωκράτης παρομοιάζει την πολιτεία με ένα καράβι, όπου ο κυβερνήτης είναι ανίδεος σε σχέση με τη ναυτική τέχνη, κουφός & στραβός. Ο τελευταίος οδηγεί το καράβι της πολιτείας στα βράχια. Οι ναύτες, αντί να ενδιαφέρονται για την τύχη του καραβιού κι ενώ είναι γνώστες του κινδύνου, δεν τρέφουν καμία έννοια για την τύχη της πολιτείας – που μέρος αυτής είναι οι ίδιοι-, ενδιαφέρονται μόνο & φιλοδοξούν να γίνουν καπετάνιοι στη θέση του καπετάνιου. Τέτοιοι οι ναυτικοί, τέτοιο & το ταξίδι τους. Τόνισε πως όλο αυτό το αριστουργηματικό έργο είναι διαχρονικό & μας οδηγεί σε έναν επίκαιρο παραλληλισμό με την παρούσα κατάσταση.

Η Μελίνα έθιξε & τα εθνικά ζητήματα της χώρας μας, τονίζοντας πως η αδράνειά μας σε αυτά με μαθηματική ακρίβεια θα μας οδηγήσει σε περαιτέρω υποχωρήσεις σε βορειοηπειρωτικό, σκοπιανό κτλ. Έγινε μάλιστα μία αναφορά στη δήλωση του Απόστολου Κακλαμάνη ο οποίος τόνισε πως η οικονομική κατάρρευση ίσως να σημάνει εθνική εδαφική μείωση.

Την ομιλία της απασχόλησε & το ζήτημα της ανεργίας, που πονάει & μας αφορά όλους. Ισχυρίζεται πως οι προηγούμενες γενιές προήγαγαν τις πελατειακές σχέσεις & τα ρουσφέτια & το πάρτυ όλων αυτών των δεδομένων ηθικών αισχροτήτων καλούμαστε τώρα να το πληρώσουμε όλοι εμείς.

Η Μελίνα ακόμη αναφέρθηκε αυστηρά στο ζήτημα του Πανεπιστημιακού Ασύλου, λέγοντας πως είναι ένα θέμα παρωχημένο, το οποίο θεσμοθετήθηκε σε εποχές αυταρχισμού όπου εκ των πραγμάτων δεν υφίστατο η ελευθερία του λόγου. Σήμερα που ο καθένας δύναται να ομιλεί όπου θέλει & όπως θέλει, ο νομοταγής & ευσυνείδητος πολίτης δε χρειάζεται το άσυλο. Το άσυλο το έχουν ανάγκη μόνο, & από αυτό εξαρτούν & έλκουν τους λόγους υπάρξεώς των, οι διάφοροι γνωστοί-άγνωστοι τραμπούκοι & αντιεξουσιαστές. Χωρίς το άσυλο, το οποίο τους προστατεύει, οι άνθρωποι αυτοί εκμηδενίζονται & αποδυναμώνονται. Θέτουμε την κοινωνία πρό των ευθυνών της, λέμε ΝΑΙ στο άσυλο των ιδεών, ΟΧΙ στο άσυλο των ανιάτων & των βανδάλων.

Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε στην απόφαση του ΣτΕ περί αντισυνταγματικότητας του Νόμου Ιθαγενοποίησης των μεταναστών, φωνάζοντας πως ο ΛΑΟΣ για μία φορά ακόμη, έστω εκ των υστέρων, είχε δίκιο.

Άφησε ακόμη τα μαθηματικά ντοκουμέντα να μιλήσουν από μόνα τους, αποδεικνύοντας & καταδεικνύοντας πως ο ΛΑΟΣ είναι το μοναδικό κόμμα, το οποίο δε χρωστά πουθενά. Έκανε & αναφορά στον αριθμό των 663 επίκαιρων ερωτήσεων που εξέφρασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης εντός του Ευρωκοινοβουλίου το διάστημα 2004-2007, δείχνοντας την πολυσχιδή του δράση, εν αντιθέσει με τον κο Σαμαρά που υπέβαλε μόνον 8(!), δείχνοντας πως ήταν ένας απλός τουρίστας.

Τέλος, έκλεισε την ομιλία της με έναν δικό της ορισμό για την ελληνικότητα & με ένα ελπιδοφόρο μήνυμα πως εμείς είμαστε το μέλλον της Ελλάδος & τη στάχτη της καταστροφής μας μπορούμε εύκολα αν θέλουμε να τη μετατρέψουμε σε πύρινη γροθιά για αναγέννηση!

Ο έσχατος & επιφανέστερος των 4 ομιλητών ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος με τη γνωστή γλαφυρότητά του καθήλωσε το ακροατήριο, παραλληλίζοντας την παρούσα κατάσταση με αντίστοιχες αρχαίες & αποδεικνύοντας ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Την άθλια κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας είχε προβλέψει ξεκάθαρα ο ΛΑΟΣ. Έφερε προ των ευθυνών του τον κόσμο, ώστε να καταδικάσει με την ψήφο του τους αδιάφορους πολιτικούς. Διατράνωσε ότι ο ΛΑΟΣ τα έλεγε πολύ καιρό, πριν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο, αλλά οι κυβερνήσεις δεν τον άκουγαν. Τώρα όμως προσπαθούν να οικειοποιηθούν τα αιτήματά του, χωρίς όμως να έχουν την τόλμη & την πολιτική ευστροφία να τα εφαρμόσουν.

Με το τέλος των ομιλιών διεξήχθη ανοικτή πολιτική συζήτηση. Ο Άδωνις Γεωργιάδης δέχθηκε πλήθος ερωτήσεων & έλυσε πολλές απορίες του κοινού.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

23 Comments

  1. Ανώνυμος

    Και εις ανωτερα, αφου ειναι εμφανες οτι το συνταχθεν και δηθεν μυνημα περι μπουκαρισματος των λαθρο στην νομικη (κακως βεβαια δεν λεω) ηταν προφαση και προσχημα για να φανεις και εσυ και να ανεβεις στο βαθρο με κοινωνικο πριγυρο τους αλλους απατεωνες που ψυφισαν εξισου μνημονιο…

    Και εις ανωτερα, ευγε…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ:
    ===============================
    Βιβλίο 1ο:
    – ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Ο.Ε.Α. – ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!
    ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΩΧΙΜ-ΝΕΦΕΛΙΜ!

    Βιβλίο 2ο:
    – Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΪΖΕΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΕ ΜΥΣΤΚΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
    Οι ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ Ζουν ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!!
    ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ !!!

    Βιβλίο 3ο:
    – ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΠΩΛΛΩΝΙΟΙ ΕΛ (τρομάρα μας!!!).

    Βιβλίο 4ο:
    – ΛΕΜΕ ΝΑΙ, ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ! ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ! ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ!!!

    Βιβλίο 5ο:
    – ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
    (Στήνουμε κώλο σε όλους τους Λαθραίους γιατί, είμαστε φιλόξενοι και φιλάνθρωποι!!!).
    Προλογίζει η αλλοδαπή Σύρια Συντρόφισσα ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ. Συγγραφέας: Άννα Σα-Ραγκούση Νταλάρα.

    Βιβλίο 6ο:
    – ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ! ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ !!!

    Βιβλίο 7ο:
    – ΝΑΙ, ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ! ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ! (εκ βαθέως ανάλυση του επίτιμου διδάκτωρ νομικής και οικονομικών κ. Θ. Πάγκαλου).

    Βιβλίο 8ο:
    – ΚΑΝΑΚΗΔΕΣ, ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΛΑ 9 + ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ.
    ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΦΡΑΓΚΑ!! (Το μυστικό της επιτυχίας τους: Όταν η σάτυρα καλύπτει Μεγαλοεκδότες, Μεγαλοεργολάβους και ξεφτυλίζει κάθε τι Ελληνικό, αμοίβεται αδρά!).

    Βιβλίο 9ο:
    – MEGA Channel
    20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!
    (Σχόλια και ανάλυση της Όλγας Τρέμη!).
    ————————–
    ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ:
    ΜΟΝΟ 10 ευρώ (+ 100 ευρώ έξοδα αποστολής!).
    ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ!!!!!
    Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, καναπέδες και τουαλέτες και τηλεφωνηστε τώρα στο 2310521010 !!!
    ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ, είναι τελευταία εκπομπή!!!
    Δεν ξανακάνουμε άλλη! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Δεν ειμαι υποστηρικτης του ΛΑΟΣ αλλα τουλαχιστον καποιοι βουλευτες του εχουν τα αρχιδια να ρωτανε σημαντικα θεματα στην Βουλη. Κατα τα αλλα εχει μερικους καλους και μερικους παλιατσους.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    DEN TOUS FTANI OLLI MERA NA EINAI STA KANALIA KAI NA LENE TIS MALAKIESTOUS ARXISANE KAI STO ITERNET,KAI AUTI POU EXOUN LISI KAI PROGRAMA GIATI TOUS LENE TIN ALI8IA DEN TOUS BAZOUNE POU8ENA: RE KA8IKIA TOU KARATA TON VASILI LEVENTI POTE 8A TON DOUMA STA MME KAI ESIS OI ROUFIANI DIMOSIOGRAFI EXETE TO 8AROS NA ZIZITISETE MA SZITOU KOLOPEDIA TIS A8INAS ALITES TSIGLANIA DIMOSIOGRAFI ANIKANI TOU KATASTIMENOU NTROPISAS; APO GER

    Reply
  5. Ανδρεας

    Ο.Ε.Α το είδα, μάπα το καρπούζι, αυτά τα είχαν οι αμερικάνοι το 1930. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω του 2006 που είναι πιο φρέσκα.
    Μελίνα, κάνω το ΔΝΤ κάνεις την Ελλάδα; Ξέρεις αυτό που ψηφίσατε…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Προεκλογικο κέντρο του ΛΑΟΣ κατήντησε το ξθπνήστε ρεε.Σε λίγο θα το διαβάζετε μόνοι σας και 2-3 ανεγκέφαλοι

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Mου αρέσει που το παίζετε και ανεξάρτητο μπλογκ και μας τα εχετε πρήξει με το ΛΑΟΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΌΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΘΥΜΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑι ΤΟΝ ΒΥΘΙΣΑΝ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ .ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΤΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  9. Ανώνυμος

    kali mounara eisai ….kata ta alla eisai mono gia ton poutso tsilimigra…esu kai to komma sou…me enan pseutoideologo gia proedro…kai enan adoni tou eduposiasmou kai tis famfaras…

    Reply
  10. Δημήτρης

    Δεν πούλησε καμμία Ελλάδα! Να λέμε ευχαριστώ που υπάρχει το ΛΑ.Ο.Σ. αυτή τη χρονική συγκυρία και θα πρέπει να ενισχυθεί οπωσδήποτε!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΛΑΟΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ,ΚΑΛΗ ΑΝΣΤΑΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕΛΙΓΚΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΡΑ ΕΣΥ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΜΕ DVD ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΟΝ…ΑΔΩΝΙ!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *