Όχι στον Ολυμπιακό, ναι στην ΑΕΚ”

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος μιλάει αποκλειστικά στο novasports.gr και αφού επιβεβαιώνει την ύπαρξη ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του, παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ένωσης.

Πριν δύο μέρες το novasports.gr σας ενημέρωσε για τις πληροφορίες που είχε από την Κέρκυρα σχετικά με ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Κυριάκου Ανδρεόπουλου, την ίδια στιγμή που ο παίκτης έδειχνε να …οδεύει προς ΑΕΚ. Επικοινωνήσαμε με τον ίδιο τον Έλληνα διεθνή την Εθνικής ελπίδων, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αλλά και τη δική του επιθυμία.

“Πριν λίγες μέρες ενημερώθηκα από τη διοίκηση της Κέρκυρας ότι εκτός από την ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός για την απόκτησή μου. Αναμφίβολα είναι κάτι πολύ τιμητικό για μένα, όταν δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας θέλουν να με εντάξουν στο δυναμικό τους. Με τιμά και χαίρομαι γιατί η προσπάθεια που κατέβαλλα αναγνωρίστηκε. Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω ότι μοναδική μου επιιθυμία είναι να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Το είπα και πριν λίγο καιρό. Το ξεκαθαρίζω και τώρα. Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ. Δε θέλω να πω τίποτα περισσότερο”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Κυριάκου Ανδρεόπουλου.

Το μόνο που μένει είναι να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες αν τελικά θα συμφωνήσει η Κέρκυρα με την ΑΕΚ για να προχωρήσει η μεταγραφή, ώστε να γίνει πράξη η επιθυμία του νεαρού άσου.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *