Προς τους Νέους – Μιλώντας πρώτα στον καθρέφτη

Νιώθω καλά την απογοήτευση που σταλάξαμε στα όνειρά σας, την απρέπεια που ντύσαμε τον κόσμο γύρω σας, την πυρπόληση των Αξιών που τάχα σας διδάσκαμε. Μας σιχαίνεστε, το βιώνω.
Γνωρίζω την αγχωτική Βαβέλ στην οποία ζείτε, το θόρυβο που προκαλούν στ΄ αυτιά σας όλες αυτές οι κραυγές των…..
σωτήρων, τη σύγχυση που μεθοδικά σπείραμε για να πνιγείτε στην αμφιβολία. Ξέρω την απελπισία που σας κατακλύζει και ντρέπομαι.
Όμως η Πολιτική είναι άθλημα, είναι διακονία, είναι ανωτέρα τέχνη. Είναι Βίος Ελληνικός, δεν είναι ούτε σημαία πλαστική ούτε άρβυλα και τάγματα εφόδου. Όσο κι αν κάποιοι έντυσαν κουρέλια τη Δημοκρατία, κι αν την εκπόρνευσαν οι σάπιοι, ο φαύλος γάμος μας μαζί τους να λάβει τέλος. Μαύρα σκυλιά οι “έντιμοι”, οι καριερίστες ζήτουλες γύρεψαν να γίνουν Ηγέτες δίχως ασκητισμό έργων και σκέψης. Σημαίες είναι οι νεκροί μας και η φύση μας, είναι ο Λόγος ύπαρξής μας σε κοινωνία.
Μη σπαταλιέστε. Η Ηθική και η Παιδεία είναι οι πυλώνες (και) της Πολιτικής ψυχής. Βρείτε τες εντός σας και τσαλακώστε μας, διώξτε μας κακήν κακώς. Ο πόλεμος με την Απληστία, το Φόβο και την Ιδιοτέλεια ας είναι οι στόχοι σας. Φτάνει πια με τα χυδαία πολιτικά σκουπίδια.
Μόνη Ανάπτυξη είστε ΕΣΕΙΣ και η μορφωτική ορμή σας. Σεις κυοφορείτε το Μεγαλείο της Συνέχειας.

Κώστας Γ. Γιοβανόπουλος
Βουλευτής Ημαθίας – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Γραμματέας Κοινοβ. Ομάδας

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *