Δένδιας: Κινδυνεύουμε από τη Συρία

Δένδιας: Κινδυνεύουμε από τη ΣυρίαΣτην Άτυπη Συνάντηση του Συμβουλίου Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, στη Λευκωσία παρέστη ο Νίκος Δένδιας την….
οποία χαρακτήρισε εξαιρετικά χρήσιμη.

Σε δηλώσεις του ο υπουργός τόνισε οτι είναι πολύ σημαντικό «που αναγνωρίστηκε ότι η Ελλάδα κινδυνεύει από μια συριακή κατάρρευση»,

Επίσης, ο Νίκος Δένδιας είπε ότι είναι σημαντικό για την Ελλάδα ότι έγιναν αναφορές στα θέματα που αντιμετωπίζει με το άσυλο και την παράνομη μετανάστευση, τόσο στον Έβρο, όσο και μέσα στην χώρα, στα κέντρα των πόλεων.

Ο Έλληνας υπουργός είχε διμερείς συναντήσεις, με τους υπουργούς της Ισπανίας και της Ιταλίας, που αφορούσαν, όπως είπε, τα θέματα της πυρόσβεσης και της προσπάθειας «να δημιουργήσουμε μια εφεδρεία για την περίπτωση που η Ελλάδα αντιμετωπίσει ένα μεγάλο -απευκταίο βέβαια- κύμα πυρκαγιών, δηλαδή να δημιουργήσουμε ένα σύστημα αλληλοκάλυψης της Νότιας Ευρώπης».

Επίσης, ο κ. Δένδιας είχε συζητήσεις με την Κύπρια υπουργό Εσωτερικών Ελένη Μαύρου, στο πλαίσιο των προσπαθειών, όπως ανέφερε, από την πλευρά της Ελλάδας για ρυθμίσεις στην υπάρχουσα Συνθήκη Δουβλίνο 2, όπως τονίζει το parapolitika.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *