ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

ΟΥΕ ΥΜΙΝ …….ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ κ. ΒΑΡΝΑΒΑ !

Δεν στέγνωσε ακόμα το μελάνι των υπογραφών του πρώην δήμαρχου κ. Παπαδόπουλου και του Υπουργού κ. Αβραμόπουλου για την
οικοπεδοποίηση και το μοίρασμα του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά και ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας με βιασύνη περισσή και θράσος αντίστοιχο ΟΡΙΖΕΙ – ΚΤΙΖΕΙ και ΦΡΑΖΕΙ το χώρο με ιδιωτική ΕΙΣΟΔΟ, τσιμεντώνει το χώρο στο εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας και στη συνέχεια ίσως  ΦΡΑΞΕΙ και την κανονική είσοδο στην οδό ΛΑΓΚΑΔΑ .
Δε έσβησαν ακόμα οι φωνές και τα συνθήματα στα πολιτικά μπαλκόνια και στα προεκλογικά φυλλάδια των υποψηφίων Δημάρχων (πλην του τοποτηρητή του κ. Βενιζέλου, φυσικά , συνεργού στο έγκλημα ) και των δημοτικών συμβούλων, που διατράνωναν τη ΘΕΛΗΣΗ – ΑΠΑΙΤΗΣΗ να μη μπει στο χώρο ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΥΒΙΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ και τα κυβικά δεν είναι ούτε ένα ούτε δύο αλλά πολύ περισσότερα .
Να μπει φρένο ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στην τσιμεντοποίηση του πρώην στρατοπέδου. ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ !
Ο νέος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Δεμουρτζίδης προσωπικά , η διοίκηση του και κυρίως οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων κ. Κώστας Πάντσης και Περιβάλλοντος κ. Σάκης Λαζαρίδης , οφείλουν να ελέγξουν αν και κατά πόσο οι εργασίες είναι νόμιμες και να απαιτήσουν ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥΣ .

Μέλη της κίνησης πολιτών στο Δήμο Παυλου Μελά << ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΗ>>
επισκεφτήκαμε το πρωί την ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ που αυθαίρετα και παράνομα στήνει ο Αρχιεπίσκοπος Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. Σε επικοινωνία μας μαζί του ενω στην αρχή δήλωσε πως έχει άδεια στη συνέχεια παραδέχτηκε πως ο χώρος ΑΝΗΚΕΙ ακόμα στο Υπουργείο Άμυνας και του είναι αδύνατο να την προσκομίσει τη ΔΕΥΤΕΡΑ στις 20.00′ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου.
Στη συνέχεια μια αντιπροσωπεία της << ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ >> επισκέφτηκε το ΙΖ’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ όπου και κατάθεσε καταγγελία με την ΑΠΑΙΤΗΣΗ την άμεση διακοπή των εργασιών και την αποκαθήλωση της παρανομίας, η οποία περιλαμβάνει και τη σηματοδότηση, που επίσης αυθαίρετα έκανε δίκην Τροχαίας!!
Στη συνεδρίαση του ΔΣ θα ζητήσουμε τη δραστηριοποίηση του Δήμου και των Υπηρεσιών του στην κατεύθυνση αυτή. Σε διαφορετική περίπτωση θα συμπεριλάβουμε στην καταγγελία μας και κάθε αρμόδιο για πλημμελή άσκηση καθηκόντων και αμέλεια (τουλάχιστον) διαφύλαξης της περιουσίας των δημοτών.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *