Τα μπότοξ κάνουν κακό στον .. οργασμό!

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΠΟΤΟΞ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΑ…

Ο μετωπιαίος φλοιός το μπροστινό μέρος του εγκεφάλου μας συνδέεται με μυϊκά συστήματα με διαδραστικό τρόπο. Στέλνει σήμα πόνου, σημαίνει σύσπαση των… μυών ενώ όταν φεύγει ο πόνος το μυϊκό σύστημα ησυχάζει, ηρεμεί.Υπάρχει δηλαδή πάντα ένα σύστημα πομπού και ένα σύστημα δέκτη. Φανταστείτε ένα ραδιόφωνο, ή μια τηλεόραση (πομπός και ένα κοινό ακροατές- θεατές) που θα δεχόταν τα μηνύματα αντιδρώντας.

Γράφει ο Χειρουργός Ουρολόγος- Ανδρολόγος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Αν η εκπομπή δεν είχε κανένα θεατή- ακροατή γιατί να συνεχίσει να λειτουργεί; Απλά θα σιωπούσε. Όπως εξάλλου συμβαίνει όταν μια εκπομπή που κατεβαίνει όταν δεν την βλέπει μια ικανή μάζα θεατών και ακροατών.

Ο μετωπιαίος λοβός παιδιών που μεγάλωσαν σε ορφανοτροφεία της Ρουμανίας στερημένα από χάδια και ομιλία είχαν μικρότερο το τμήμα αυτού του εγκεφάλου στη μελέτη που έγινε στην Αμερική στα παιδιά από Αμερικάνικες οικογένειες παρά τις αλλαγές στο περιβάλλον ο εγκέφαλός τους εξακολουθούσε να είναι μικρότερος από αντίστοιχα αμερικανάκια.

Όλες οι μελέτες πλέον δείχνουν πως ο εγκέφαλός μας είναι μια εύπλαστη μάζα ύλης που προσαρμόζεται στα σήματα του περιβάλλοντός μέσω των αισθητήρων της επιδερμίδας και των μυών που αποτελούν το περίβλημα της μηχανής που λέγεται άνθρωπος. Η ευπλαστότητα αυτή έχει να κάνει και με την συναισθηματική ευφυΐα ποσο δηλαδη κατανοουμε τα σηματα των αλλων ανθρωπων τα υπονοουμενα τους τις εκφράσεις τους.

Η χαρά και η λύπη πχ φαίνεται στο πρόσωπα μας μέσω των μετωπιαίων μυών που οι συσπάσεις τους είναι αναγκαίες για να δώσουν έμφαση σε πολλά συναισθήματά μας που δεν χρειάζονται ομιλία και λέξεις για να κατανοηθούν .Π. χ αν είμαστε λυπημένοι μια θυμωμένοι το πρόσωπο με τις συσπάσεις θα το δείχνει όσο και να επιμένουμε λεκτικά πως είμαστε χαρούμενοι, δε θα πείσουμε κανένα. Το λαϊκό άσμα που λέει «ο έρωτας από τα μάτια πιάνεται στο στόμα κατεβαίνει και από το στόμα στην καρδιά μπαίνει και πια δε βγαίνει».

Το εξωτερικό μας περίβλημα δηλαδή αυτή η πανοπλία που λέγεται δέρμα είναι συνδεδεμένη με τέτοιο τρόπο με το εσωτερικό μας σκληρό δίσκο που λέγεται εγκέφαλος που καλό είναι να το προστατεύουμε.

Τις πανοπλίες των παλιών ιπποτών τις γυαλίζανε για να μη σκουριάζουνε το ανθρώπινο δέρμα, όμως όσο το γυαλίζουμε- και αυτό κάνει το μπότοξ-μάλλον το περιορίζουμε να δίνει σήματα στον εγκέφαλο και κυρίως σε μια περιοχή που βρίσκεται πίσω από τον πρόσθιο μετωπιαίο λοβό και λέγεται προοπτική ..γιατί έχει σχέση με τη θέση της κοντά στο οπτικό νεύρο .(…pre-optic area of frontal lobe).

Η προοπτική περιοχή έχει διερευνηθεί ως κέντρο της επιθυμίας αφού παράγει όλες τις ουσίες της επιθυμίας και της ανταμοιβής. Και του θυμού βέβαια..ντοπαμίνη σεροτονίνη οξυτοκίνη .αδρεναλίνη, κορτιζόλη…

Η βουτοξυλίνη κοινώς μπότοξ αποτελεί σήμερα το μαγικό φάρμακο που κάνει τους ανθρώπους ανέκφραστους αλλά πιο νέους αφού σταματά τις ρυτίδες έκφρασης και γήρανσης. Η μελέτη μας έγινε με βάση την ερευνητική υπόθεση πως αν οι γυναίκες που έχουν κάνει μποτοξ και εχουν λιγότερες εκφραστικες δυνατοτητες .(Οι μετωπιαίοι μύες παραλύουν με το μπότοξ) θα έχουν πιο δύσκολη επικοινωνία και λιγότερα φλερτ επειδή ο περιορισμός της έκφρασης τους θα τις κάνει λιγότερο προσιτές στους άνδρες.

Ένα παγωμένο πρόσωπο δε το προσεγγίζει εύκολα ο άντρας που φοβισμένος ούτος η άλλως από την πιθανή αποτυχία, χυλόπιτα όταν βλέπει ένα όμορφο αλλά ψυχρό και παγωμένο βλέμα μάλλον θα γυρίζει αλλού….

Αλλά και αν είχαν ένταση οργασμού ίδια πριν και μετά το μπότοξ η ερευνητική υπόθεση εδω έχει σχεση με τα συναισθηματα ανταμοιβής (αν δε δείχνω στο πρόσωπο την εικόνα της επιθυμίας δηλαδή το σπάσιμο του μετώπου και τη διαστολή των ματιών πιθανόν να ξενερώνει ο σύντροφός μας και να παρατά την προσπάθεια κορύφωσης της γυναίκας. Μη ξεχνάμε πως ο αρχαϊκός εγκέφαλος του άνδρα παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή να κατανοήσει τον οργασμό της γυναίκας ….επειδή ακριβώς ξέρει ότι μπορεί να τον προσποιηθεί.

Ο ανδρικός ιππόκαμπος είναι το πιο πρωτόγονο τμήμα του εγκεφάλου και στον άνδρα είναι πολύ αναπτυγμένος επειδή έχει να κάνει και με την πολεμική διάθεση του αλλά και την σεξουαλική ζήλεια ( ο πρωτόγονος άνδρας δεν έχει άλλο τρόπο να βεβαιωθεί ότι το θηλυκό ταίρι του είναι ευτυχές με την απόδοση του για να μη του φύγει και να πάει με άλλα αρσενικά..

Άρα στην υπόθεση εργασίας μας πως ο άνδρας δε αντιλαμβάνεται τους οργασμούς από την παγωμένη πλέον έκφραση της γυναίκας πιθανότατα να θυμώσει και να παρατήσει την προσπάθεια να την οργώσει και να την φέρει σε οργασμό (οργώνω – οργασμός – όργιο)

Άρα τα ερευνητικά ερωτημένα συμπερασματικά ήσαν δυο .

Α…Είναι οι γυναίκες με μπότοξ πιο ερωτεύσιμες και διεκδικήσιμες !

Β Και αν κάνουν πιο εύκολους οργασμούς.

Για να απαντήσουμε στα ερωτήματα σχεδιάσαμε δείγμα πληθυσμού γυναικών που απάντησαν στο ερωτηματολόγιο για με διεθνή δείκτη αξιοπιστίας για την γυναικεία επιθυμία και την ικανοποίηση από την ερωτική ζωή.

INTERNATIONAL INDEX FOR FEMALE SEXUAL SATISFACTION (IIFSS)))

Το δείγμα σε 600 γυναίκες με σχέση και έγγαμες που πήγαιναν τουλάχιστον δυο φορές το χρόνο σε πλαστικό ηλικίας 35 /45

ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΤΟΞ Η ΧΩΡΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ….
ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΛΕΡΤΑΡΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΤΟΞ

boro.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *