Ραγδαία αύξηση των ποσοστών της «Χρυσής Αυγής» στην Αθήνα!

Εκλογικό ρεύμα υπερ της Χρυσής Αυγής καταγράφεται σε αρκετές δημοσκοπήσεις που διεξάγονται το τελευταίο διάστημα, προκαλώντας ανησυχία στα επιτελεία των κομμάτων.
Χαρακτηριστική είναι η έρευνα μιας ομάδας πανεπιστημιακών από τέσσερα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού (Πάντειο, Μακεδονία, Οξφόρδη και Σορβόννη), που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβριο. Η δημοσκόπηση αυτή εξετάζει τις……
πολιτικές συμπεριφορές στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και ευρύτερα του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος.

Αφορμή για την…
έναρξη της έρευνας ήταν τα εκλογικά αποτελέσματα των τελευταίων δημοτικών εκλογών, όπου, όπως επισημαίνει η αναπληρώτρια καθηγήτρια στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Πάντειου Πανεπιστημίου, Βασιλική Γεωργιάδου, που μετέχει στην έρευνα, «συνειδητοποιήσαμε ότι σε επίπεδο πολιτικής και εκλογικής συμπεριφοράς υπάρχουν καινούργια δεδομένα για να μελετηθούν».

Ουσιαστικά αυτό που διαπιστώθηκε, σημειώνει, με βάση τα πρώτα στοιχεία, είναι ότι «η Χρυσή Αυγή καταγράφει υψηλά ποσοστά, όχι μόνο σε εκλογικά διαμερίσματα, όπου η μεταναστευτική πυκνότητα είναι πάνω από 30%, αλλά και σε άλλα εκλογικά διαμερίσματα, όπου δεν είναι υψηλότερη του μέσου όρου, δηλαδή δεν είναι πάνω από 5%».

parapolitika.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

75 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΙΤΕ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Στις επόμενες εκλογές ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..Όχι μόνο εγώ/,αλλά και η οικογένεια μου..Το παραμύθι με τους λαθρομετανάστες να τελειώνει μια και καλή..

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΑΤΡΙΔΟΥΣ,ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    1000 ΦΟΡΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΑΣΙΜΟΣ ΠΑΡΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕΚΟΚΚΙΝΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Αγαπητοί Έλληνες,

    Κατά την ώρα αυτή, που εμείς αρχίσαμε είδη από ότι φαίνεται τον δεύτερο εμφύλιο πόλεμο, οι εσωτερικοί ανθέλληνες και οι παγκόσμιοι λύκοι που ακούνε στο όνομα αμερικάνοι και τούρκοι ετοιμάζουν πυρετωδώς, μαζί με τους αλβανούς, σκοπιανούς και μουσουλμάνους της Θράκης, τον διαμελισμό της πατρίδος μας και τον διασυρμό της σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Τα σχέδια τους για τον αφανισμό του έθνους μας και της χώρας μας κρατάνε χρόνια τώρα και με την αμέριστη συμπαράσταση των προδοτών και απογόνων του Εφιάλτη, που ζούνε και διάγουν εντός της χώρας ανενόχλητοι, μπήκαν στο τελικό τους στάδιο.

    Για τον λόγο ότι, οι Έλληνες είναι ανένταχτος λαός και δεν θα δεχόντουσαν ποτέ αδικίες εις βάρος τους και ιδίως συνεργασίες με τους αμερικανούς και τους τούρκους, σχεδίασαν με την παραμικρή λεπτομέρεια τον θάνατο της χώρας ως εξής:

    1. Αποσάθρωση θεσμών και εξουσιών, με το σύστημα της δωροδοκίας και της δοτής εξουσίας.

    2. Δρομολογημένη χρεωκοπία, σε σημείο τέτοιο που να είναι αδύνατη η όποια διαχείριση της.

    3. Εκχώρηση του πλούτου και της δημόσιας περιουσίας, με ότι εθνικά δικαιώματα απορρέουν από αυτά.

    4. Αναγνώριση ανύπαρκτων μειονοτήτων από την μεριά της χώρας, για να έχουν αργότερα σε ενέργεια το όπλο της κοσσοβοποίησης των εν λόγω περιοχών.

    5. Αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία, έτσι ώστε να αρχίσει και με νόμιμο τρόπο ο διαμελισμός της χώρας, για το καλό της ειρήνης των λαών στα βαλκάνια.

    6. Ίδρυση του μουσουλμανικού τόξου, με την δημιουργία κρατιδίων που θα ελέγχονται πλήρως από τους αμερικάνους και τους τούρκους, δηλαδή Κωνσταντινούπολη, Θράκη, Σκόπια, Κόσσοβο, Αλβανία, Μαυροβούνιο και τέλος έξοδος στην Αδριατική θάλασσα.

    Και όλα αυτά θα τα κάνουν του κόσμου οι εχθροί μας, εάν τους αφήσουμε και τους το επιτρέψουμε, για έναν και μόνο λόγο, για να στραγγαλίσουν την Ρωσία και να ελέγξουν τα όποια κοιτάσματα ορυκτού πλούτου υπάρχουν στην μαύρη θάλασσα, Κασπία, Σιβηρία κλπ. τα οποία αποτελούν την σημερινή και αυριανή βάση της παγκόσμιας ενεργειακής κατάστασης.

    Δυστυχώς η Ελλάς είναι στον δρόμο τους και από ότι φαίνεται και εμπόδιο στα σχέδια τους.

    Έλληνες, όσοι και εάν είστε, όπου και αν βρίσκεστε, μην ξεχνάτε ποτέ ότι, οι πρόγονοι μας αντιμετώπισαν πολλαπλάσια προβλήματα και πολλαπλάσιους και ποιο αδίστακτους εχθρούς και τα αντιμετώπισαν όλα, διότι είχαν μέσα στην καρδιά τους άσβεστη την φλόγα της αγάπης για την πατρίδα, τώρα που η πατρίδα είναι πληγωμένη και αιμορραγεί, τώρα πρέπει και εμείς με όποιο τρόπο να σταθούμε αντάξιοι των προγόνων μας και να σηκώσουμε το ανάστημα μας στους εχθρούς μας, αλλά κυρίως στους εσωτερικούς ανθέλληνες και να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί σε όλους αυτούς το ΟΧΙ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ(ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ)ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΑΣ.

    ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΑΥΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ,ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΜΕΣΑ.

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ (ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ)

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ

    σας διαβαζω "φιλοι" μου

    ζητω ο Ψωμιαδης
    ζητω ο Καραμανλης
    ζητω το ΠΑΣΟΚ
    ζητω ο Παπαδοπουλος
    ζητω το ΛΑΟΣ
    ζητω η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    και θελετε μια καλυτερη ΕΛΛΑΔΑ ;;;

    ΠΟΙΟΙ ΕΣΕΙΣ;;;;;;;;

    Π

    Reply
  7. Ανώνυμος

    i moni lysi sotirias einai i xrysh augh. an thelete mia ellada xwris valianopoustres xwris lazopoustres xwris anarxobolsevikous mia ellada kathari xwris tourkalvanous kai kathe eidous tritokosmikous. psifise xrysh augh.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    λυσαξατε παλι με τη χρυση αυγη αριστεροπασοκοι!!!

    θα μπει οποσδηποτε στη βουλη τωρα σε μερικους μηνες με 5% τουλαχιστον.

    βρειτε απο τωρα τρυπες να κρυφτειτε σταλινικα αποβρασματα…

    ισως μεσα στους κωλους των πουτανων κουμουνων μαναδων σας…

    χααχαχχααχαχαχαχχααχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    Reply
  9. Ανώνυμος

    12.49, εισαι στανταρ βολεμενος.
    Μολις ξεβολευτεις, που θα ειναι συντομα, ελα να μου κλασεις τ αρχιδια.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Η αύξηση της Χρυσής Αυγής είναι ευθέως ανάλογη με την ραγδαία αύξηση των μεταναστών.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    se dio genies apo twra ..otan pigeneis sxolio kai antikrizeis mia taxi gematous albanous kai pakistan tha lemes meta ti kanw egw edw eime stin ellda kai nomizw oti ime sto pakistan..gia auto re karagkiozides xrush augh na figoun oi xenoi giati me autous exoume to megalutero elleima apo tous xenous pou stelnoun ta lefta pou bgazoun apo tin paatrida mas sthn xwra tous xipniste zwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxrush augh kai mono…

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΜΕ . ΤΑ ΜΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΧΡΗΜΑ . ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    2:30 ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΖΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ,ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ !ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΕΔΩ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΗΡΘΑΝ!ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΑΚΟΜΑ!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ……….ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΗΚΑΜΕ!ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ!Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΘΕΟΣΤΡΑΒΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΝΑ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ… ΚΑΤΥΝ? ΟΙ ΔΕ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΥΞΕΡΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΡΟΖΕ ΓΚΑΡΩΝΤΙ ΚΑΙ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΙΡΒΙΝΓΚ, Η ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ? ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΗ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΦΡΟΙ.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΔΕ ΣΥΜΠΑΘΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ…ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΝΑ ΞΕΞΥΧΗΣΕΙ…ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΑΡΧ…..ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΗΔΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ……………ΑΝΝΑ

    Reply
  16. Ανώνυμος

    αννα συμπαθεις περισοτερο εναν αφγανο εργατη η τον μπομπολα;;;;εκει θα βρεις την απαντηση οτι η εθνικη ενοτητα που ονειρευεσαι ειναι μια απατη!παρε χρονο ο αφγανος εφυγε απο την πατριδα του γιατι την βομβαρδισαμε εμεις (νατο)ενω οι μεγαλοεργολαβοι αλλαζουν χωρες σαν τα πουκαμισα αρκει να μυριστουν φτηνο εργατικο…………ξυπνηστε ζωα η κοινωνια ειναι ταξικη!οι διαχωρισμοι ειναι ταξικοι!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ! ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ? ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ!ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΙ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΙ ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΡΟΙΚΑ,ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ?ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ? ΑΛΛΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Η ΦΩΤΙΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΤΑ!ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ…. ΤΗΣ…….ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ,ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΙΩΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΑΝΝΑ

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΚΑΤΑΔΙΩΓΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ..ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΕΙ..ΜΕ …ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ…

    Reply
  19. Ανώνυμος

    παντως πρεπει να παρεδεχτουμε πως τα σχολια των αριστερων ειναι κατι τις πιο εξυπνα.εμεις ολο τα ιδια λεμε.μηπως τελικα ειμαστε για τον πουτσο και τα κομμουνια εχουν δικιο;

    Reply
  20. Ανώνυμος

    γαμώ την τρέλα μας χαχαχαχαχαχαχαχα

    ενώ όλα είναι τόσο απλά, εμείς τα κάνουμε δύσκολα !!!!

    Reply
  21. Ανώνυμος

    έχω παλαβώσει εδώ μέσα γιατί πρέπει να ανήκω κάπου για να είμαι Ελληνας !!!!!!!

    καληνύχτα Πρασινοφρουρε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Εσύ πρασινοφρουρε μην σκάς. Άλλος θα σου χτυπήσει την κάρτα το πρωί. ΛΑΜΟΓΙΟ

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Exo koumounia extroi tis Ellados,xrisaygites ixan ton kolo na pane sta synora na stamatisoun ta poulman pou egrafan makedonia, xrysaygites stoan agio panteleimona, xrysaygites ixan ton kolo na giortazoun tous iroes sta imia ,kai pola alla gnosta se olous mas ,otan eixate piasei eseis to kompiouteraki kai grafatai, aytoi ta ebazan me olous kai me ola eytixos pou yparxoun kai aytoi, nanai panta kala kai panta NIKES..Thanatos sta koumounia

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ,ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ,Ο ΓΑΠ ΣΑΣ
    ΑΓΑΠΑ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  25. Ανώνυμος

    π.χ η Κίνα! Κουμμουνισμό δεν έχουν εκεί.
    Η Βόρειος Κορέα τι πολίτευμα έχει;

    Προσωπικά για εμένα ο κομμουνισμός με τον ναζισμό μόνο στα σύμβολα έχουν διαφορές.

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Χίτλερ Vs Στάλιν: Ποιος Ήταν ο Μεγαλύτερος Σφαγέας;

    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα άντε για ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΡΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 1.29 Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΣΠΙΤΟ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕΤΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΧΛΙΔΑ.

    Reply
  28. Ανώνυμος

    Ρε 1.24 βεβαιως και τα εκανε ο Σταλιν αυτα.Και αλλα πολλα επισης π.χ εφηρμοσε και αυτος πολιτικες φυλετικης καθαροτητας ξαποστειλε εβραιους ,ελληνες στη Γεωργια, το Ουζμπεκισταν και σε ολη την περιφερεια.
    Αλλα που κολλαει ο Σταλιν?
    Ο Χιτλερ δεν σκοτωσε αλλοεθνεις?Σε οποια χωρα εβρισκε μαυρους ,τσιγγανους ,εβραιους τους μαζευε ολους μαζι και τους εστελνε στο διαολο.

    Και οι δυο τους ηταν σφαγεις.Απλα το θεμα λογω Χ,Α ειναι ο Χιτλερ γιατι ασπαζεται τις πολιτικες του

    Reply
  29. Ανώνυμος

    H Χρυσή Αυγή είναι μια επαναστατική οργάνωση, που συνεχίζει το υπέροχο έργο του επαναστάτη Μεταξά και των επαναστατών Πατατακού, Παπαραδόπουλου και Ιωαννίδη. Τα μέλη της αποτελούνται από ένα σπάνιο είδος πυγμαίων ιπποπόταμων,οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν σαν πειραματόζωα σε ένα εργαστήριο πυρηνικών δοκιμών. Το αποτέλεσμα ήταν ότι επέζησαν μεν, με σοβαρές κακώσεις όμως στον εγκέφαλο.

    http://frikipaideia.wikia.com

    Reply
  30. Ανώνυμος

    χα χα χα σωστος 1.29 ετσι ειναι η ακροδεξια στην ελλαδα ειναι τελειως της πλακας!Σε λιγο θα γραψει σχολιο ενας φαλακρος χουλιγκαν και θα προτρεπει σε σφαγες οικογενειων κλπ!προσεξτε κακομοιριδες ακομα οι λαθρο δεν εχουν μαθει να ξεχωριζουν τις μοδες!αφηστε μαλια και παρατηστε τις φαλακρες γιατι θα σας λυσαξουν στο ξυλο!πρεπει να αλλαζετε συνεχως στυλακι γιατι σας ψαχνουν οι λαθρο!!!χα χα χα

    Reply
  31. Ανώνυμος

    Καλυτερα εθνικιστες παρα πρασινοφρουροι που καταστρεψατε την Ελλαδα και συνεχιζετε να την υποδουλωνετε σε ξενους και να καταδικαζετε το μελλον των παιδιων μας!!!!!12.55 στησε και κ..ο στον Γιωργακη σου γιατι εμεις δεν στηνουμε

    Reply
  32. Ανώνυμος

    Και μετα ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ολοι σας και ειδατε οτι τραβατε το πετσακι σας … τι να σας πω τωρα … το περηβοητο τρεις ΛΑΛΟΥΝ και δυο ΧΟΡΕΥΟΥΝ ειστε.

    Για ξυπνηστε ρε σεις και δειτε γιατι αλλαξε το ποσοστο αυτο … οι λογοι ειναι προφανεις αλλα δεν σας αφηνουνε οι παρωπιδες να τους δειτε μαλλον.

    Θα καταλαβετε στις εκλογες πολλα και θα γελαει και το παρδαλο κατσικι …..

    Reply
  33. Ανώνυμος

    Άστους αυτούς! Ήταν τα λάθος άτομα σε λάθος εποχή.

    Υπόψιν τα μόνα πάρε δώσε που είχαν ήταν με κομμουνιστικές χώρες.

    Καλύτερα να έχεις τον Μεταξά σαν παράδειγμα

    Reply
  34. Ανώνυμος

    ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ!ΕΧΟΥΝ 3 ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ=1.ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΖΟΡΟ!2.ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!3.ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΑΥΓΑ ΦΑΛΑΚΡΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10%(5%ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 50%ΨΗΦΙΖΕΙ)ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΩΝΙΑ!ΑΡΑ ΑΠΟ 2.9%ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛΕ………….ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ!ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΤΟ ΛΑΤΣΗ ΤΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;;;;;;ΖΩΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΖΩΑ……….

    Reply
  35. Ανώνυμος

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.

    Reply
  36. Ανώνυμος

    Ο Στάλιν όμως δεν προκάλεσε το θάνατο μόνο σε εκατομμύρια πολιτών του, αλλά και σε αλλοεθνείς. Για παράδειγμα, το 1940-41 διέταξε τη μεταφορά 170.000 πολιτών των Βαλτικών Χωρών σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας, ενώ μισό εκατομμύριο επιπλέον στάλθηκε εκεί προς τα τέλη της δεκαετίας του ’40.
    Το ίδιο έγινε και με μεγάλη μερίδα Πολωνών που είχαν την ατυχία να ζουν ανατολικά της γραμμής Curzon, σε περιοχές δηλαδή που η Μόσχα αποφάσισε ότι ήταν πλέον κομουνιστικής επιρροής. Στα πλαίσια επιβολής της Σοβιετικής Ένωσης στην πολωνική κοινωνία, ο Στάλιν έδωσε εντολή το 1941 να εκτελεστούν 15.000 Πολωνοί στρατιωτικοί, αστυνομικοί, διανοούμενοι και αιχμάλωτοι πολέμου στην περιοχή Katyn (γεγονός που έμεινε στην ιστορία ως η Σφαγή του Katyn).

    Reply
  37. Ανώνυμος

    μονος σου τα λες μονος σου γελας 1.11?
    Ειδες να αναφερεται ο Σταλιν ο σφαγεας πουθενα.Το οτι γινεται αναφορα στον Χιτλερ λογω Χ.Α δεν σημαινει οτι ο Σταλιν δεν ηταν σφαγεας

    Reply
  38. Ανώνυμος

    Κατ’ αυτόν τον τρόπο ιδρύθηκε η Εβραιο-Ναζιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», έχοντας πάρα πολλούς ελληνόφωνους Ταγματασφαλίτες (Προδότες και Ρουφιάνους στα Τάγματα Ασφαλείας «Αστυνομία κλπ») εις αυτήν. Εξελισσόμενη με το χρόνο έγινε μια αρκετά μεγάλη οργάνωση, έχοντας στα σπλάχνα της ως ηγέτες Εβραίο-Ναζί και Τουράν-Μογγόλους, καθώς δε πάντα είναι εν συνεργασία με Εβραιο-Ναζί της Γερμανίας, κλπ. Κάποιοι Έλληνες που έζησαν τους «Γκεσταπίτες, Ταγματασφαλίτες, κ.α.» θυμούνται πολύ καλά και πρόσωπα και το ποιοι ήτο όλοι αυτοί που σήμερα ονομάζονται «Χρυσή Αυγή».

    Reply
  39. Ανώνυμος

    O φασισμος δεν ερχεται απο το μελλον καινουργιο κατι να μας φερει.Τι κρυβει μες τα δοντια του το ξερω,καθως μου δινει γελαστος το χερι.Οι ριζες του το συστημα αγκαλιαζουν και χανονται βαθια στα περασμενα.Οι μασκες του με τον καιρο αλλαζουν,μα οχι και το μισος του για μενα.ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ!ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!

    Reply
  40. Ανώνυμος

    Ενώ ο Στάλιν με τα γκούλαγκ ήταν παναγίτσα ε;
    Έρε πλάκα που έχετε

    Υπόψιν δεν είμαι εθνικιστής αλλά πατριώτης. Αλλά οι θολοκουλτουρίαδες αριστεροί της Ελλάδας οτιδήποτε πατριωτικό το βάζουν αυτόματα την ταμπέλα του εθνικιστικού. Τόσο μυαλό κουβαλάνε

    Reply
  41. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ 1:07

    Reply
  42. Ανώνυμος

    Χα μιλάνε και οι ΣΥΡΙΖΑΙοι του 2% με τους Αλληλέγυους πιτσαδόρους της Υπατίας

    Reply
  43. Ανώνυμος

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΛΑΟ…. ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΦΙΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΣΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ… ΟΥΣΤ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΟΣΟ ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΛΘΕ Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ …ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ…ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΣΤ ΡΕ…ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ!!!μπουχεσα χοντροκαραμανλη εφαγες και χρεωσες την ελλαδα!!!!

    O ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  44. Ανώνυμος

    ρε μπάζα αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα τής Ελλάδος ι μετανάστες ???!!! άντε και έφυγαν μετά με τι θα ασχολείστε χαχαχαχαχαχαχαχα

    Reply
  45. Ανώνυμος

    I dimoskopisi egine me tin idiaitera rizospastiki methodo tou . Poly apotelesmatika oloi oi lathro apantisan NAI se antithesi me tous ntopious pou einai tou epanastatikou OXI.

    Reply
  46. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ.

    Reply
  47. Ανώνυμος

    Οντως ισχυει.Εγω λεω οτι και πανελλαδικα θα διπλασιασουν το ποσοστο τους απο 0.2% σε 0.4%.Φοβερη πολιτικη ισχυς

    Reply
  48. Ανώνυμος

    ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ;

    Reply
  49. Ανώνυμος

    ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΦΩΝΑΖΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ!!! ΜΟΝΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ. ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΙΝΗΜΑ Η ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΣΟΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΕΧΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ. ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ…
    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *