ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες του liako.gr μετά από την απόφαση να βγάλει το Ισραήλ με Κυπριακή και Ελληνική συμμετοχή το φυσικό αέριο στην Ανατολική Μεσόγειο, υπήρξε αντίδραση από την Αίγυπτο και βεβαίως τον πρόεδρο Μουμπάρακ και τον γιο του που θεώρησαν, ίσως και δικαίως, ότι θίγονται κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας τους. Tο αποτέλεσμα ήταν να θυμηθεί μετά από…..
δεκάδες χρόνια ο “κυρίαρχος” αιγυπτιακός λαός ότι ο Μουμπάρακ είναι κακός και να ξεσηκωθεί, ενώ γύρισε και ο Ελ Μπαραντέϊ ο νομπελίστας, που έκανε αντίσταση από την Βιέννη, για να κάνει κι αυτός διθαδήλωση, όπως και οι δικοί μας αντιστασιακοί που έκαναν αντίσταση στη χούντα, από το Παρίσι και άλλους “δύσκολους τόπους βαριάς εξορίας” και γύρισαν για να σώσουν την χώρα όταν η χούντα δεν επέτρεψε στα μαχητικά αεροσκάφη του Ισραήλ να ανεφοδιαστούν και να περάσουν από την Ελλάδα
Ε ρε ύπνε που παίρνεις τους γκοίμ και τους αποκοιμίζεις στην αγκαλιά του ΜΟΡΦΕΑ στον κόσμο των ονείρων.

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. ελενα

    μπραβο για το αρθρο !ετσι ακριβως ειναι συν τον διαμελισμο της χωρας και μετα η σειρα των γειτονικων χωρων ..απο τον νειλο εως τον ευφρατη καμια χωρα δεν θα παραμεινει ως εχει…ετσι ηρθαν και οι δικοι μας καποτε απο την "εξορια" του τσαγιου

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΤΑΧΘΕΙΣ. ΕΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΙΚΗΤΗ , ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ.ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ.
    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ , ΚΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ .

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΟΙ ΝΕΦΕΛΗΜ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΡΟΧ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΕΡΟΥΒΗΜ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ Ε ΡΕ ΤΖΕΦΡΕΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΨΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΑΠ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ…..

    Reply
  4. Ανώνυμος

    312..? ο 253 ειμαι,

    ευτυχώς για καλή! μας τύχη τα συμφέροντα μας συμπλέουν με του Ισραήλ. και ιδανικότερος από τη Εβραίο γαπ για να διαχειριστεί αυτές τις υποθέσεις δεν υπήρχε..
    ο παππούς μου έλεγε!
    καν τον διάολο κουμπάρο να περάσεις το γιοφύρι….

    Reply
  5. Ανώνυμος

    2,53 εαν οι ακατανομαστοι ειναι σε θεση να δημιουργουν εξεγερσεις αρα ειναι σε θεση και να καταπιεζουν εξεγερσεις βλεπε ελλαδα. τυχαιο?

    Reply
  6. Ανώνυμος

    είναι δυο οι χάρτες
    ένας των Αιγυπτίων με Τούρκων,
    και ο άλλος του Ισραήλ.
    και τώρα παίζετε ποιος θα εφαρμοστεί,,,,
    προφανώς η εξέγερση είναι Ισραηλινός δάκτυλος….

    επίσης νομίζω καλά κάνει ο γαπ και δεν ανακοινώνει αοζ.. ακόμα…
    ας ξεκαθαρίσουν το τοπίο οι Ισραηλινοί και μετά για μας θα είναι περίπατος..
    άλλωστε με τι κότσια θα αντισταθούμε, ένα κράτος υπό διάλυση που είμαστε…

    Reply
  7. em-pollution-gr.blogspot.com

    Δειτε χάρτες ΑΟΖ και το τι παίζεται.

    Το ιστολογιο ανανεώθηκε.

    Αγοραοζου LGP από Τουρκία.

    Τα Ελληνικά πετρέλαια ΑΕ τίποτα.

    ΣΚΑΝΔΑΛΑ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΓΥΠΤΙΟΙ Κ ΤΟΥΡΚΟΙ Κ ΙΣΡΑΗΛ Κ ΑΠΑΝΤΕΣ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΙΘΙΚΑΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Δυστυχώς μόνο στα λόγια μένουμε !!!!!!! για αυτό μας κάνουν ότι θέλουν!!! Ενώ είναι τόσο απλό εμείς τους πληρώνουμε είναι υπάλληλοι μας και εμείς ι εργοδότες τους ,όταν ένας υπάλληλος δεν κάνη σωστά την δουλεία του λογικά τον απολύουμε. Στο χέρι μας είναι Έλληνες όχι στο δικό τους !!!!!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Τελικά δεν έχω καταλάβει..

    Εμάς μας συμφέρουν οι εξελίξεις στην Αίγυπτο ή όχι;

    Σχετικά με την πρόθεσή των Αιγυπτίων να έχουν κοινή ΑΟΖ με την Τουρκία, αγνοώντας και οι 2 το Καστελόριζο ρωτάω!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *