Συντονισμένα πυρά για τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Τουρκικής Κυβέρνησης

Την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσαν τα σχόλια του Τούρκου Υπουργού Επικρατείας και αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς, ο οποίος είπε ότι σε λίγο «θα ανοίξουν το μαντήλι για να ζητιανεύουν οι Έλληνες». «Η άποψη του…..

κ. Αρίντς, εικάζουμε ότι δεν αποτελεί θέση της τουρκικής κυβέρνησης γιατί στερείται αλήθειας
και σοβαρότητας», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «υπενθύμισε», «για όσους το ξεχνούν», ότι «η Ελλάδα, χώρα της Ε.Ε. και της ΟΝΕ, με μεγάλα επιτεύγματα μέχρι τώρα, παρά την πρόσκαιρη κρίση, επιφυλάσσει σε όλους τους πολίτες της και διατηρεί ένα βιοτικό επίπεδο που προφανώς για πολλές άλλες χώρες θα ήταν ζηλευτό» και σημείωσε ότι γι’ αυτό «ο ελληνικός λαός είναι περήφανος για την πορεία που έχει χαράξει εδώ και χρόνια και για όλα όσα σχεδιάζει για το μέλλον του».
Επιπλέον, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι η δημοσιονομική κρίση στη χώρα μας σαφώς και είναι υπαρκτή, αλλά, υποστήριξε, «χάρη στην αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού θα επέλθει ανάταξη της οικονομίας μας μέσα από ένα εφαρμοζόμενο εθνικό σχέδιο όπως άλλωστε έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν» και πως «γι’ αυτό να είναι βέβαιοι οι πάντες».
Για ιταμή πρόκληση κάνει λόγο η ΝΔ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης. «Ας γνωρίζει ο Τούρκος αντιπρόεδρος ότι καμία δυσκολία δεν πρόκειται να μας κάνει να απεμπολήσουμε την υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων», τόνισε ο κ. Μιχελάκης.

http://politicanea.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    Συντονισμένα πυρά ήταν αυτά;
    Πας καλά ρε αρθρογράφε;Για κούνα το κεφάλι σου.
    Ποιο βιοτικό επίπεδο διατηρεί ρε,η Ελλάδα τώρα;Πού το είδες εσύ και ποιό είναι αυτό;Ποιός Ελληνικός λαός, σχεδιάζει για το μέλλον του, ρε άχρηστε;
    Πόσο χρονών είσαι ρε αρθρογράφε;Είσαι εκτός τόπου και χρόνου;
    Αναπαράγεις τις μαλακίες του κάθε μαλάκα, αμάσητες.
    Για επικεφαλίδα έπρεπε να βάλεις;
    "ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ"

    Άντε, καλημέρα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ρε μιλάει και ο Μόγγολος… Θυμάστε λίγα χρόνια πριν που στην Τουρκία σε προεκλογική περίοδο ο γελοίος ο Έρντο είχε στείλει ως "λάδι" κάτι πλυντήρια σε κατοίκους χωριών;

    Οι χωρικοί έκπληκτοι έλεγαν: "Μα τι να τα κάνουμε; Αφού δεν έχουμε ούτε ρεύμα ούτε νερό…."

    Πάντως οι πολιτικάντιδές μας έχουν ένα δίκιο. Ο Ελληνικός λαός θα δώσει τη λύση. Βέβαια μπορεί να μην αρέσει στους ποικιλόχρωμους πολιτικάντιδες.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΕΤΑΛΩΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝ ΔΡΟΥΤΣΕΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΖΗΤΙΑΝΟΥ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ "ΠΕΣΚΕΣΙ".

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Poia einai ta syntonismena pyra papagalaki? Oi teleftaies 4 grammes me tis diloseis Mixelaki mprosta sto oloselido perifano mantili pou evgale o call center Petalotis.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ας έχει υπόψη του ο εν λόγω κύριος ότι η χώρα του είναι γεμάτη από έλληνες τουρίστες όλο το χρόνο και θα τους χάσει…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΚΩΛΟΜΟΓΓΟΛΕ, ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *