ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Πολιτικό θέμα στην Κοζάνη

Μεγάλο πολιτικό θέμα έχει προκύψει στην Κοζάνη με αφορμή την αυριανή επίσκεψη του πρωθυπουργού στην…
 Κοζάνη
Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ενοχλημένος είναι ο περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γιώργος Δακής, διότι δεν υπάρχει ουδεμία συμμετοχή της περιφέρειας, την στιγμή που το θέμα της επίσκεψης είναι «Η αναπτυξιακή πορεία της Δυτικής Μακεδονίας στον ενεργειακό τομέα».
Ο περιφερειάρχης δεν ενημερώθηκε από κανέναν, κάποια στιγμή και ενώ ο ίδιος προσπαθούσε χθες να ενημερωθεί, εστάλη fax από τον δήμο Κοζάνης όπου τον προσκαλούσαν στην εκδήλωση.
Το όλο θέμα, συνεργάτες του Γ. Δακή το θεωρούν κορυφαίο μιας και τον νέο θεσμό των περιφερειών ψήφισαν και υποστήριξαν οι ίδιοι, και τώρα οι ίδιοι απαξιώνουν τον αιρετό περιφερειάρχη.

http://www.alphafm.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    AYTO THELETE? NA VRIZESTE KAI NA TROGESTE SAN TA SKILIA? SYGXARHTHRIA SE OLOUS. XANETE TO STOXO SAS MOU FAINETE OLOI STO POION PREPEI NA KATHGOREITE. GIA SYNELTHETE LIGO.
    O ROLOS TOU EKPAIDEUTIKOU EINAI O IDIOS ME TOU ANTHRWPOU POU DOULEUEI STH DEH.
    MENO KOZANH KAI PISTEPSTE ME GNORIZO OTI DEN EINAI OTI KALITERO OI SYNTHIKES ERGASIES EKEI MESA. NA KSERATE MONO POSOI KARKINOI EXOUN PROKLHTHEI. KAI NAI TA LEFTA POU E-P-A-I-R-N-A-N HTAN POLLA.
    AYTO OMOS DE SIMAINEI OTI PREPEI NA STREFESTE ENANTION TOUS.
    KSIPNISTE KAI KATALAVETE OTI O MONADIKOS MAS ANTIPALOS PREPEI NA EINAI H KYBERNHSH POU TO MONO POU KANEI EINAI NA MAS KSEZOUMIZEI KAI STO TELOS NA MAS KSEPOULHSEI GIA ENA KSEROKOMMATO.
    EPITELOUS ANTRWPOI KSIPNISTE. STAMATHSTE NA APOXAYNONESTE EXONTAS TYFLH YPOTAGH SE MPLE, PRASINOUS KOKKINOUS KAI KITRINOUS KAI KOITAKSTE POIO EINAI TO SIMFERON TOU TOPOU KAI TWN PAIDIWN MAS. KAI OXI TI THA ARPAKSEI O KOLOS SAS. MH GINESTE SAN TOUS ALHTES TOUS POLITIKOUS MAS.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΝΙΔΕΕ ΤΩΝ 7.05 ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΛΙΓΟ?ΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ.ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΔΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?ΚΑΙ ΑΦΕΝΟΣ ΟΧΙ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΦΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΠΛΑΣΤΕΣ" ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ,ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΑΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    7.05 ποσο νυχτωμενος και ασχετος εισαι ; για ριξε λιγο νερο στο πρωσοπο σου να ξυπνησης!!!!!που δεν εχεις δει ουτε στον υπνο σου ορειχειο και τολμας και μιλας ….ασχετοι ελατε στα ορυχεια να δειτε τι εστι βερυκοκο. οσο για το οτι ειναι επιφανιακα ελα και εσυ με τις καιρικες συνθηκες που εχουμε εδω να δουλεψεις. τολμας και μιλας ,οταν εσυ ροχαλιζεις καποιοι αλλοι σκαβουν την γη για την εξορυξη του λιγνιτη . ελα εδω ρε πορομενε ασχετε προβοκατορα που η μια ωρα διδασκαλιας ιοσον με τρις ωρες εργασιες ….σιγα να μην σας πιαστη η μεση ….τελος σταματαω εδω γιατι οτι και να γραψω εισαι και θα εισαι προβοκατορας με πρασινο μπερε.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    346,τα ορυχεια της ΔΕΗ ειναι επιφανεικα και οχι υπογεια,και ακου φιλε ,μη πας να κερδισεις εντυπωσεις ,ξερεις και ξερω πολυ καλα,οτι στα 250 μετρα του ορυχειου σου ,ερχεται οηλιος και το λουζει μια χαρα ,..τα λεφτα ομως τα τσεπωνετε μια χαρα ,και λιαζεστε μια χαρα στα ηλιολουστα ορυχεια σας,…και καθε μηνα με 20 ευρω στο γιτρο της ΔΕΗ ,παιζετε αρρωστοι και αραχτοι,…και εμεις τα κοροιδα καθε τοσο πληρωνουμε ακριβοτερο το ρευμα,ενω εσεις το εχετε στο μεγαλυτερο ποσοστο τσαμπα(απο που και ως που??0…να γιατι ειστε τα κομματοσκυλα του ΠΑΣΟΚ…να οι σφηκοφωλιες οπου φωλιαζουν ολοι αυτοι που προσληφθηκαν με ρουσφετια και σημερα με τις επιλογες τους μπλοκαρουν την εξελιξη ολης της ελληνικης κοινωνιας.Η αριστοκρατια των ορυχειων δεν πρεπει να μιλα.

    Reply
  5. ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    ΟΝΤΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ.ΔΑΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΗΜΕΤΕΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦ.ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΚΡΙΝΗΣ,ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ.ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ?

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΑΣΕ ΡΕ ΑΝΕΥΘΥΝΕ ΤΩΝ 3.46 ΠΟΥ Ο ΔΕΗΤΖΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ.ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΑΛΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΑΛΛΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΗΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ελα καλε μου ανθρωπε να δουλεψεις στα ορυχεια σε βαθος 250μ και τοτε τα λεμε ….απο αερολογιες φουλ ….αραγε εχεις δει στην ζωη σου απο κοντα ορυχειο; ελα μια βολτα και αν αντεξεις πανω απο 5 λεπτα τοτε συζηταμε για τους μισθους του εκπεδευτικου που δουλευει το χρονο 4 μηνες καθαρους.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Αφηστε τις τεχνικες της δηθεν δυσαρεσκειας και συγκρουσης,…ΠΑΣΟΚ και ΝΔ,…μαζι θα πορευθουν απο εδω και περα,..για να αποτελειωσουν οτι απεμεινε,…οσο για την επισκεψη του ΓΑΠ στην κοζανη,…ειναι καθαρα προεκλογικης φυσης,…μια και ετοιμαζεται για εκλογες τον ΑΠΡΙΛΙΟ…θα προσπαθησει να συσπειρωσει τους δεητζηδες,….αλλα θα τα βρει μπαστουνια γιατι ακομη και οι φανατικοι ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ,…ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟς ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ,…βριζουν καθημερινα τον ΓΑΠ,…οστοσο στο χωρο της ΔΕΗ , υπαρχουν ακομη υψηλομισθοι και προνομιουχοι εργαζομενοι,…γιαυτο και ο ΓΑΠ …θα υποσχεθει νεα εργα για να τους μαντρσει και παλι….και για να εχει καποιο μετρο ο φουκαρας εκπαιδευτικος ,για το τι αμοιβες υπαρχουν στους δεητζηδες με ιδιες σπουδες,…ενας καθηγητης με 30 χρονια υπηρεσιας παιρνει μισθο 1500 ευρω ανα μηνα και ενας ομοιος του στην ΔΕΗ,ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ με πανω απο 5000 ευρω ανα μηνα.Αυτα για τον ΓΑΠ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣΑΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *