Ανθέλληνες, Νενέκοι και Ιερόσυλοι..

Όσα απίστευτα έλαβαν χώρα χθές στην πολύπαθη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα καταδεικνύουν την απίστευτη τρομοκρατία που δέχεται ο ελληνικός λαός, αλλά και τον διαρκή οργανωμένο ψυχολογικό πόλεμο ενάντια σε σύμβολα εθνικής και θρησκευτικής αυτοσυνειδησίας!

Είδαμε μετα από 180 χρόνια ελευθερίας (;) να επιτίθενται δυνάμεις ΚΑΤΟΧΗΣ σε ορθόδοξη εκκλησία, να….
ξυλοκοπούν τον ιερέα και να ρίχνουν χημικά μέσα στον ιερό ναό! Γυρίσαμε στα χρόνια της τουρκοκρατίας όπου ο Τούρκος αγάς έμπενε όποτε του γούσταρε στην εκκλησία καβάλα στο άλογό τού (μέχρι και οι Ναζοί είχαν σεβαστεί τους χώρους λατρείας μας!).

Οι χριστιανοί (;) όμως GAP, Παπουτσής και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., έδωσαν εντολή στους πραιτωριανούς τους να χτυπήσουν χωρίς έλεος Έλληνες , και να βεβηλώσουν την μεγαλύτερη ορθόδοξη εκκλησία των Βαλκανιών.

Είδαμε αστυνομικούς να ποδοπατούν την ελληνική σημαία, αυτο το πανί στο οποίο έχουν ορκιστεί…Βέβαια τι να περιμένεις από αμόρφωτα παιδάκια της παγκοσμιοποίησης που μπήκαν στο ένδοξο σώμα της ΕΛ.ΑΣ., μόνο και μόνο για τα 900 ευρώ, χωρίς ίχνος εθνικής αυτοσυνειδησίας και αξιοπρέπειας;

Και όλα αυτά προς χάριν τον λαθρομεταναστών εισβολέων, που ήθελαν με τσαμπουκά να καταλάβουν (για ακόμα μια φορά) την πλατεία, για συναυλία λένε…

Τι θα γινόταν όμως αν στην θέση της εκκλησίας μας βρισκόταν μια συναγωγή ή ένα τζαμί;;;;;

Το λιγότερο θα είχε παρατηθεί ολόκληρη η πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προ.Πο., ο GAP θα ζητούσε καθημερινά συγνώμη για ένα μήνα, και παράλληλα θα σφάζαμε και 20 κόρες παρθένες έτσι για εξιλέωση!!!!

Όπως έγινε πέρσι με την συναγωγή στα Χανιά, την οποία έκαψαν Βρετανοί και Αμερικάνοι στρατιωτικοί και ζήτούσαμε συγνώμη απο Η.Π.Α. και Ισραήλ επί εξάμηνο!!!

Για μια δήλωση του Μητροπολίτη Πειραιώς, όμως, ενάντια στον διεθνή Σιωνισμό, έτρεξαν και έβγαλαν πύρινες ανακοινώσεις ο Πεταλώτης, η Ντορούλα και πάσης φύσεως επαγγελματίες αντιρατσιστές…

Αλλά για την βεβήλωση αυτή, κανείς δεν είχε την αξιοπρέπεια όχι να παραιτηθεί, αλλά έστω να την καταδικάσει…ούτε καν ο Αρχιεπίσκοπος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οι οποίοι μετέβαλαν βέβαια τον ναό σε μπουζουκλερί! Δεν θορυβήθηκαν όταν ο λαός τους φώναζε “Ανάξιος” και “Ο Παπούλιας στο Γουδί”, έτσι και τώρα σιωπούν ένοχοι όντες!!!

Η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη, η τελική σύγκρουση είναι προ των πυλών…

Ή θα ξανακερδίσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την εθνική μας αξιοπρέπεια, ή θα ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας ραγιάδες στους θιασώτες της Παγκοσμίου Διακυβερνήσεως!!!

Η επιλογή είναι δική μας….

“Η Ομάδα των PoLiTiKaRiWn”

http://politikarioi.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

  1. Ανώνυμος

    οι χρυσαυγιτες οι κομμουνιστες οι δεξιοι οι πασοκσζιδες ολοι γενικοτερα
    κοροιδευουν το κοσμο
    προκαλουν προβληματα μονο
    αν δεν ηρεμησεται
    αν δεν αφησεται τις ακραιες η ηλιθιες θεσεις σας και ο κοσμος παλι αποχη θα ψηφισει αυτη τη φορα καθολικη
    απελαση ναι
    οχι τετοια ασχημα φαινομενα

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ολοι στη πορεια της χρυσης αυγης 29 ιανουαριου για την επετειο των ιμιων. Μονο με εξαρση πατριωτισμου θα τους ταρακουνησουμε εδω και στην ε.ε.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΑ ΜΑΓΑΡΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΡΘΙΟ , Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ!! ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΕ!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ENW TON ALLON MEGALOPREPH NAO …THS DHMOKRATIAS
    THN BOYLH …TON PROSTATEYOYN SAN KORH OFCALMOY MERA KAI NYKTA 10 DHMOIRIES TWN MAT….

    OI AGIOI PATERES POY EINAI KAI PRWTOS PRWTOS O ARXHEPISKOPOS KAI O ANCHMIMOS TOYMPEKA ????
    OYTE FWNH OYTE AKROASH DEN BGALANE OYTE
    LEXH GIA TO SYMBAN……

    ENW STA SAXLA PRWINADIKA KAI TA MESHMERIANA SKOYPIDIA , ME TOYS DIAFOROYS MAINTANOYS
    PRWTOI KAI KALHTEROI KACE FORA…..KANOYN TIS DHLWSEIS TOYS…KATADIKAZONTAS TA PANTA….

    SOYZH AIGIO

    Reply
  5. ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΥΝΥΜΑ

    ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΔΊΠΛΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΕΥΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΟΣΥΝΗ.
    ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΤΗ ΕΝΟΤΗΣ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΘΕΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΦΡΟΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΕ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΕΝΟΣ ΗΡΩΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΑΘΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Δε με ενδιαφέρει αν είναι ή όχι ακροδεξιοί οι συντάκτες του κειμένου.Συμφωνώ όμως στις αναφορές τους.Είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτοι από τους εντολοδόχους ως τα ανώτατα κλιμάκια.Δεν υπάρχει τσίπα,δεν υπάρχει στο ελάχιστο λίγο φιλότιμο από εκείνο που λένε ότι έχει εκ φύσεως ο Έλληνας ώστε κάποιος από τους μεγάλους να παραιτηθεί,να καταθέσει τα γαλόνια του,το εθνόσημο του ύστερα από αυτό το αίσχος και τη ντροπή.Όλα μα όλα σε αυτό το τόπο έχουν χαθεί,δεν αφήσατε τίποτα για τις επόμενες γενιές ρε άθλιοι?Τη πατρίδα τη ξεπουλήσατε,την οικογένεια την ξεθεμελιώσατε,τώρα πάτε να καταστρέψετε και τα σύμβολα της θρησκείας μας?Παλιοτόμαρα,κάποιος ας παραιτηθεί επιτέλους,ούτε μιά παραίτηση,ούτε μια συγνώμη,ούτε μια δήλωση μετανοίας!Ακόμη και τα ΜΜΕ τα πατρωναρισμένα σας έβγαλαν το σκασμό,να σας χαιρόμαστε και να σας χαίρονται εκείνοι που σας αναδείχνουν,σας αναδεικνύουν,σας απονέμουν τιμές.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης Χρυσης Αυγης

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Μπραβο στα παιδια της Χρυσης Αυγης.
    Ειναι οι μονοι που υπερασπιζουν ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ τους Ελληνες, απο τους ξενους και τους αναρχοαριστερους δολοφονους!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΤΑΤΙΑΝΑΣ…
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ…
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ…
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ ΘΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΟΜΩΝ…

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Ολοι εβραίοι είναι ,σιγά να μην ντραπούν.Σε λίγο οι Ελληνες θα γίνουμε σαν τους Παλαιστίνιους,θα μας έχουν σε περιορισμό μέσα στην Ελλάδα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *