Δείτε ποιος διοικούσε τόσα χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο

Διοικούσε επί επτά χρόνια την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ήταν ο άνθρωπος που έκοβε και έραβε σε Διαιτησία και Πειθαρχικές Επιτροπές… Δείτε το Βασίλη Γκαγκάτση…

O πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, τα σπάει στη φιέστα του Ολυμπιακού στα μπουζούκια

http://mpalakia.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    6.36 χαλαρωσε ρε συ χαλαρωσε, οπως χαλαρωσε ο Μπεος το σφυχτιρα απο το κωλαρακι σου χθες…παλιοπουστα φλωροβαζελε.

    Reply
  2. ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ

    6,29 ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ?
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΘΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ 38 ΕΜΕΙΣ 37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ! ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΧΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΒΑΖΕΛΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΡΩΤΕ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΛΑΨΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΕΤΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΥΡΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΝΤΙΚΑΣ ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΚΜΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ …… ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΑΡΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΩΝ ΄΄ΓΛΕΤΖΕΔΩΝ΄΄ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΛΙΠΟΨΥΧΟΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΓΙΝΑΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΙΧΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥΖΑΚΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ) ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΑΣΟΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΠΥΡΙΑΡΑ ΜΠΑΛΑ. ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΑ ΤΟΥ 2008 ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΝΟ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ……

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Διερωτάτε κανείς γιατί φθάσαμε σε αυτά τα χάλια,βεβαια φταινε οι Πολιτικοί,αλλά αν παρατηρησει κανείς τα περισσότερα σχόλια που γίνονται στα μικρά αρθρα που δημοσιεύονται εδώ το ksipnistere σε καθηνερινή βάση θα διαπιστώσει το επίπεδο των προβληματισμένων πολιτών, νομίζουν αν γαμ…σπίτια και οικογενειες ανωνύμως εκφράζουν απόψεις και προβληματισμό στην δύσκολη κατάστασ που περναμε–Πρίν ο καθένας μας πάει στην ΚΑΛΠΗ να ρίξει την ψήφο πρέπει να περάσει απο Ψυχίατρικό ΤΕΣΤ,και όχι να βρίζουμε ανωνύμως τον Κωστάκη τον ΓΑΠ αντι να μουτζώνουμε τα μούτρα μας και να μην ξανακανουμε λάθη,μόλις αρχισει ο προεκλογικός αγώνας ο καθένας μας φτιάχνει απο μια λίστα Δικαίων??? Προσωπικών αιτημάτων,και με ενα κτύπημα στην πλάτη απο το Λαμόγιο τον Πολιτικό το ρίχνουμε ΜΟΝΙΚΟΥΚΙ στον δικον μας–Και η ιστορία επαναλαμβάνεται…………Το ΠΑΣΟΚ σε προχθεσινό Γκάλοπ είχε 21% ……..

    Reply
  6. Ανώνυμος

    αρε χαιβανια!!ακομα ασχολιστε με την μπαλα;τα εχουν κανει ολοι πλακακια μεταξυ τους.εμας μας ρουφανε το αιμα κ αυτοι βγαζουν τα φραγκα.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Χα χαχαχαα οχι μονο ποναει…τσουζει κιλας…
    Ρε μικροπρεπεις δεν κοιτατε τα χαλια σας??

    Reply
  8. ΓΑΜΑΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ

    ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ., ΜΑΛΑΚΑ ΤΩΝ 4.30

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΚΑΤΟΒΑΖΕΛΑ? ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ …ΚΑΙ ΤΙ Μ' ΑΥΤΟ?…ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ..ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ…ΠΟΣΟ…ΠΟΣΟ???…ΑΧ ….ΚΟΥΛΑ!!! ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟΚΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *