ΣΠΙΘΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Την  Δευτέρα 10/10/2011 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των μελών της Σπίθας Καλαμαριάς-Χαριλάου και των φίλων του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών ”Σπίθα” του Μίκη Θεοδωράκη στις 7.00 μ.μ. στο Καφέ Άκτιον στην περιοχή της Ν.Ελβετίας-Χαριλάου.(Αγησιλάου 3 – Αλκαμένους)

Σκοπός της συνάντησης είναι να ξεκινήσει ξανά η Σπίθα μας τις επιτυχημένες συνεδριάσεις των προηγούμενων μηνών με τα τόσο σημαντικά αποτελέσματα και την τεράστια απήχηση σε όλη την Ελλάδα.
Καλούνται όλοι οι καινούριοι φίλοι της Σπίθας μας να παρευρεθούν ώστε να γνωριστούμε και…….
από κοντά και να μπουν ενεργά στις δράσεις που προγραμματίζει το Κίνημα μας να προτείνουν και να συνδιαμορφώσουν.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Κ.Α.Π. http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/ υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα άρθρα που μελετώντας τα θα σας λυθούν πολλές απορίες και θα είσαστε πιο έτοιμοι για την συμμετοχή στην συζήτηση.
Ειδικά οι ομιλίες του ιδρυτή της Κ.Α.Π. Μίκη Θεοδωράκη θα σας δώσουν απαντήσεις για την μετεξέλιξη της Κίνησης από τον Δεκέμβριο που ξεκινήσαμε, σε Κίνημα και την στάση μας στις τρέχουσες εξελίξεις.

Θα γίνει ανάλυση του Κανονισμού λειτουργίας του Κ.Α.Π. που έχει σταλεί σε όλες τις Σπίθες προς διαμόρφωση και έγκριση.
Θα γίνει ενημέρωση από τον εκπρόσωπο μας Πατσίκα Μιχαήλ για τα φλέγοντα ζητήματα μετά από την πρώτη παρουσία του στην συνεδρίαση της Επιτροπής Υποστήριξης Αγώνα (Ε.Υ.Α.) στην Αθήνα, στην οποία προτάθηκε να συμμετέχει και είναι πλέον μέλος της.
Είναι ανάγκη να δημιουργηθούν ομάδες εργασίας που θα στελεχώσουν τις κεντρικές ομάδες εργασίας της Θεσσαλονίκης.
Για αυτό και για όλα τα παραπάνω η φυσική σας παρουσία κρίνετε απαραίτητη.
Πρέπει όλοι να είμαστε εκεί και εάν είναι δυνατόν να φέρουμε και ένα ακόμη άτομο.

Για όσους αναρωτιούνται γιατί πλέον οι συνεδριάσεις δεν γίνονται στο αμφιθέατρο του Βότση ενημερώνουμε ότι από το καλοκαίρι το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλαμαριάς αποφάσισε να διαθέτει τον παραπάνω χώρο με το αντίτιμο των 50 ευρώ.
Εάν λοιπόν υπάρχουν προτάσεις για κάποιον χώρο στην περιοχή μας που μπορεί να μας διατεθεί καλό είναι να μας ενημερώσει.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *