“Περίεργη” μεταγραφή από Ελλάδα ο Ολυμπιακός!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Ολυμπιακό, με τους πρωταθλητές να “φουλάρουν” αυτή την εβδομάδα για να κλείσουν τις τελευταίες σημαντικές κινήσεις για την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Οι Ερυθρόλευκοι τα δίνουν για την απόκτηση του Ερνάνι από την Πόρτο, ενώ παράλληλα δουλεύουν τη μεταγραφή του στόπερ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση αμυντικού που έχει εμπειρία και καλό βιογραφικό.

Από εκεί και πέρα, ωστόσο, οι Πειραιώτες φέρονται να εξετάζουν και κάποιες άλλες λύσεις σε θέσεις που δεν “πονάνε”, αλλά προφανώς θέλουν να έχουν περισσότερες επιλογές ενόψει μια “γεμάτης” και δύσκολης σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κάπως έτσι, ενδεχομένως, να εξηγείται και το ενδιαφέρον που λέγεται ότι υπάρχει για τον Μανώλη Μπέρτο, τον δεξιό μπακ της Ξάνθης!

Ο 26χρονος αμυντικός, που έκανε καλή σεζόν πέρυσι με τους Ακρίτες, βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές από το “ερυθρόλευκο” ρεπορτάζ. Ωστόσο, το μεγάλο ερώτημα έχει να κάνει με τη …χρησιμότητα της συγκεκριμένης κίνησης από τη στιγμή που οι πρωταθλητές είναι καλυμμένοι στη συγκεκριμένη θέση με τον Ομάρ, βασικό κι αναντικατάστατο, τον Σαλίνο, ο οποίος είναι από τους καλύτερους της φετινής προετοιμασίας, ως μπακ απ, αλλά και τον αρχηγό Μανιάτη να μπορεί να παίξει στην τετράδα της άμυνας, αν και εφόσον χρειασθεί. Τι μπορεί να ισχύει επομένως;

Δεν αποκλείεται στον Ολυμπιακό να περιμένουν μια μεγάλη πρόταση για τον Ομάρ από τις καλές ευρωπαϊκές ομάδες που δεδομένα ενδιαφέρονται γι΄ αυτόν και να εξετάζουν ήδη αντικαταστάτες του Νορβηγού άσου. Αν και δεν προκύπτει από κάπου ότι οι Ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον παίκτη από τη στιγμή που έχει φτιάξει ένα “μαγικό” δίδυμο με τον Πάρντο στη δεξιά πτέρυγα.

Μία άλλη εξήγηση μπορεί να είναι ότι ο Μάρκο Σίλβα υπολογίζει τον Σαλίνο περισσότερο ως αριστερό μπακ, επομένως θέλει να έχει μία ακόμα εφεδρική λύση για το δεξί άκρο και να κοιτάξει κάτι φθηνό από την εγχώρια αγορά. Αν αποχωρήσει, δηλαδή, ο Μαζουάκου (κάτι εξαιρετικά πιθανό με τα μέχρι στιγμής δεδομένα) να αποκτήσει έναν βασικό αριστερό μπακ με εναλλακτική τον Σαλίνο και να “φτιάξει” το δεξί άκρο με Ομάρ και Μπέρτο! Ίδωμεν…

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *