Εντός της ημέρας θα αποκατασταθεί η ζημιά στο σιδηρόδρομο – Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες ο ιδιοκτήτης των αγελάδων

Μέχρι το απόγευμα θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά το δίκτυο του ΟΣΕ μετά τον προχθεσινό εκτροχιασμό, που παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία…

Τα συνεργεία του Οργανισμού δουλεύουν πυρετωδώς και σύμφωνα με πληροφορίες μεσημέρι προς το απόγευμα η ζημιά θα ε΄χει αποκατασταθεί. << Αυτό που κοιτάζουμε τώρα είναι να αποκατασταθεί η ζημιά στις γραμμές και να πάρουμε το βαγόνι. Η μηχανή που έχει φύγει έξω είναι δύσκολο να ανασυρθεί τώρα και θα γίνει σε άλλη φάση…>>, είπε τεχνικός του ΟΣΕ στο LamiaReport.

Στον Εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης των αγελάδων


Ο 77χρονος κτηνοτρόφος από την Παύλιανη, ο οποίος διαμένει στο Κόμμα Λαμίας και έχει κοπάδι με αγελάδες ελευθέρας βοσκής, συνελήφθη και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της πρόκλησης ατυχήματος και την πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Ο 77χρονος αφέθηκε ελεύθερος και θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου σε δικάσιμο που ορίστηκε για αργότερα.

Εν τω μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι και στον δρόμο του Μπράλου έχουν γίνει πολλά τροχαία ατυχήματα, τα οποία έχουν προκαλέσει “αδέσποτες” αγελάδες, οι οποίες κινούνται στην ευρύτερη περιοχή από Ελευθεροχώρι μέχρι Παύλιανη, ακόμη και έως το Δέλφινο και τα Δυο Βουνά.

<< Ο Θεός και ο μηχανοδηγός βοήθησαν και σταμάτησε το τρένο λίγο πριν τη γέφυρα. Αν έφευγε κάτω στη χαράδρα η μηχανή θα έπαιρνε μαζί της και τα άλλα βαγόνια…>>, έλεγε χθες ένας από τους 152 επιβάτες της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγια Θεσσαλονίκη Αθήνα.

Όπως βλέπετε στη πάνω φωτογραφία, αλλά μπορείτε να δείτε και στα πρώτα πλάνα του βίντεο που ακολουθεί, το τρένο εκτροχιάστηκε μόλις ελάχιστα μέτρα από τη σιδερένια γέφυρα του Ασωπού.

Δείτε το:

<< Σωθήκαμε από θαύμα. Ελάχιστα μέτρα πριν είναι η γέφυρα. Θα πέφταμε σε γκρεμό 200 μέτρων…>>, είπαν οι επιβάτες όταν έφτασαν στο Λειανοκλάδι.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το χθεσινό εκτροχιασμό που από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα: ΕΔΩ

lamiareport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *