Ο Γιώργος Παπανδρέου στην Κομοτηνή το βράδυ της Πέμπτης


Στην Κομοτηνή θα βρίσκεται αύριο το βράδυ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Το βεβαρημένο πρόγραμμα του, λόγω της ψήφισης του νομοσχεδίου του «Καλλικράτη», είναι μέχρι στιγμής ο ανασταλτικός παράγοντας για να παραβρεθεί και να εγκαινιάσει το απόγευμα της Πέμπτης την 19η Εμπορική Έκθεση «ΘΡΑΚΗ 2010».

Αν δεν τα καταφέρει θα έρθει, σύμφωνα με τον τελευταίο σχεδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου, το βράδυ της ίδιας μέρας και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο εκτός της πόλης της Κομοτηνής.Την Παρασκευή το πρωί, ο Γιώργος Παπανδρέου (αν δεν την εγκαινιάσει) θα επισκεφθεί την ….

…. έκθεση και το μεσημέρι θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με θεσμικούς φορείς. Το απόγευμα ο Πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει και θα ξεναγηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Μέγαρο Κομοτηνής, όπου και θα πραγματοποιήσει ομιλία και το βράδυ θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
Αυτό είναι μέχρι στιγμής, με εξακριβωμένες πληροφορίες, το πρόγραμμα της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου, το οποίο θα ανακοινωθεί κατά πάσα πιθανότατα στις επόμενες ώρες.
piazzadelpopolo.blogspot

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *