Έστω και τώρα, πείτε μας μια φορά την αλήθεια !!

Αγαπητή κυβέρνηση και μέλη του πολιτικού κόσμου, σας ικετεύουμε ακόμα και αυτή την ύστατη στιγμή, να μην προσπαθείτε να ωραιοποιήσετε καταστάσεις υποτιμώντας την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού. Έλεος σταματήστε να σκέφτεστε με πολιτικάντικο τρόπο, κατηγορώντας το ένα κόμα το άλλο και συνεργαστείτε με κοινό όφελος, αλλιώς αποσυρθείτε με αξιοπρέπεια. Μην παρουσιάζετε ουτοπικές εικόνες επιτυχίας, όσον αφορά τις….
Ευρωπαϊκές εξελίξεις, μιλώντας για κούρεμα 100.000 δισεκατομμυρίων και από την άλλη να ξαναπαίρνετε όμοιο δάνειο !!! Άν θέλετε να βοηθήσετε αυτό τον τόπο, μετανοιωμένοι για τα δεινά που συμβάλλατε με τον τρόπο σας, δώστε προς τα έξω ΞΕΚΑΘΑΡΟ σχέδιο ανάπτυξης από τη μία και από την άλλη πείτε στον Ελληνικό λαό την αληθινή πίεση που σας ασκεί η Γερμανία, Γαλλία, Αμερική και ποιά τελικά θα είναι η αυριανή μας μέρα!!!
Όσο περνάει ο καιρός είναι κρίμα να περνάτε σαν κυνηγημένοι μέσα στα πολυτελή αμάξια σας, κινδυνεύοντας κάποια στιγμή να βρεθείτε σε κανένα χαντάκι από το οργισμένο πλήθος των θυμάτων που σκορπάει μέχρι τώρα η πολιτική του μνημονίου….
Αντικρίστε στη συνέχεια την ΤΡΟΙΚΑ με θάρρος και πείτε της ένα μεγάλο ΟΧΙ, διαπραγματευόμενοι το μέλλον μας με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ !!! Ξέρουμε είναι πικρός ο δρόμος από κει και μετά, αλλά τουλάχιστον έτσι θα ξέρουμε από που πάλι ξεκινάμε, εκτός και εάν μας ΠΕΙΤΕ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ……………
Και φυσικά με ένα ΟΡΟ: Μόνο εάν και εσείς φέρετε τον εαυτό σας σε ισότιμα εισοδήματα με αυτά που οδηγείτε τον Ελληνικό λαό. ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ !! Ισότιμα εισοδήματα, χωρίς προκλητικούς μισθούς και κακομαθημένες παροχές, μια που ΕΣΕΙΣ το ξεκινήσατε πρώτοι, αποκαλύπτοντας “και καλά” σε όλη την Ευρώπη, τον διεφθαρμένο Έλληνα.
Αλήθεια μήπως προσπαθήσατε πριν “δώσετε” στους Ευρωπαίους τον αληθινό Έλληνα στην Ευρώπη, να τον πιέσετε ή να τον βοηθήσετε να αλλάξει ;;; Ή προτιμήσατε να ζητήσετε απευθείας την βοήθεια του μπαμπούλα ΤΡΟΪΚΑ ;;;

«Ένα από τα θύματα των Ελλήνων πολιτικών !!!»

Αναγνωστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *