Τελευταία Νέα

Κάντε πέρα τους Χρυσαυγίτες λένε οι Ρεθυμνιώτες οικοδόμοι

Να κάνει πέρα τους φασίστες της Χρυσής Αυγής καλεί την κοινωνία του Ρεθύμνου το συνδικάτο οικοδόμων του νομού που…

με ανακοίνωσή του καταδικάζει την αιματηρή συμπλοκή στο Πέραμα. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση πρόκεται για επικίνδυνα φαινόμενα ενώ η απομόνωσή τους είναι ζήτημα του ίδιου του εργατικού κινήματος.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:
Η άνανδρη επίθεση από τα φασιστοειδή τσιράκια της εργοδοσίας με ρόπαλα και σιδερολοστούς οδήγησαν 9 άτομα στο νοσοκομείο. Η οργάνωση δολοφόνων της Χρυσής Αυγής προστάτες των συμφερόντων του κεφαλαίου, έχουν στόχο τους αγωνιστές του ταξικού κινήματος που πρωτοστατούν στην ανάπτυξη αγώνων ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου και στα εργασιακά κάτεργα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.
Μες στην καπιταλιστική κρίση ξετρυπώνουν σαν τα σκουλήκια για να παίξουν ρόλο υπονομευτικό απέναντι στους εργαζόμενους. Πιστοί υπηρέτες του κεφαλαίου με τη βία και την τρομοκρατία αποτελούν ανάχωμα στην ανάπτυξη αγώνων.
Κανείς μας δεν τρομοκρατείται από τους θρασύδειλους, όπως δεν τρομοκρατήθηκε το εργατικό λαϊκό κίνημα και παλιότερα από αντίστοιχους φασίστες. Η απομόνωσή τους είναι ζήτημα του ίδιου του εργατικού λαϊκού κινήματος, είναι υπόθεση δική μας, των ίδιων των εργαζομένων και ανέργων που δεν μπορούμε να επιβιώσουμε αξιοπρεπώς από την επίθεση που δεχόμαστε στα δικαιώματά μας, από το κεφάλαιο. Για λογαριασμό του λειτουργούν !
Καλούμε τον εργαζόμενο λαό του Ρεθύμνου, να κάνει πέρα τους φασίστες της Χ.Α όπου και αν τους συναντάει, να μην τους αφήσει να έχουν βήμα έκφρασης, ώστε να χύνουν το δηλητήριο τους, σε κανένα σχολείο, σχολή, χώρο εργασίας ή γειτονιά.

prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *