Δήμαρχος Αθηναίων: Η χούντα ωχριά μπροστά του

Ο Γιώργος Καμίνης, ο δήμαρχος του 12% (επί του συνόλου των Αθηναίων) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ πραξικοπηματικά κάθε μετάδοση Λειτουργίας της Μεγάλης Εβδομάδας και της αναστάσιμης Λειτουργίας από το ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου (9.84).
Το πραξικόπημα αυτό είναι σκανδαλώδες και πρωτοφανές. Προσβάλλει και περιφρονεί με δικτατορική βαναυσότητα και προκλητικότητα το φρόνημα των Ελλήνων και των Αθηναίων δημοτών.
Τα ανδρείκελα-πραξικοπηματίες γίνονται πιο προκλητικά και από τα αφεντικά τους: Λειτουργούν με….
δωσιλογισμό ακραίας δικτατορικής μοχθηρίας.

Ένας δήμαρχος ο οποίος εξελέγη με το 12% των ψήφων, ένας δήμαρχος ασήμαντης, απελπιστικά ασήμαντης, μειοψηφίας, συμπεριφέρεται σαν να είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός τσιφλίκι του και ιδιωτικό του κτήμα.

Ο Καμίνης ξεπερνά, προς τα πίσω, και τους κλασσικούς δικτάτορες του καπιταλισμού. Είναι ο ατόφιος και καθαρόαιμος δικτατορίσκος της Νέας Τάξης: Ο δικτατορίσκος μιας νέας δουλοκτητικής εποχής, όπου οι αφέντες αντιμετωπίζουν τα μέλη της κοινωνίας σαν κτήματα, σαν δούλους χωρίς κανένα δικαίωμα να ικανοποιήσουν ούτε τις ανάγκες του θρησκευτικού τους φρονήματος.

Τα δωσίλογα ανθρωπάρια της Νέας Εποχής, σαν τον Καμίνη, τον Μπουτάρη και ΣΙΑ, αποτυπώνουν πιο κραυγαλέα και απαίσια, αλλά και πιο ξετσίπωτα τις «εντολές» της Νέας Τάξης: Την κατάργηση και εξάλειψη της Ορθοδοξίας, την ισοπέδωση των παραδόσεων και των εθίμων, την κονιορτοποίηση κάθε εθνικής συνείδησης και κάθε ιστορικής μνήμης.

Η απαγόρευση της Θείας Λειτουργίας εντάσσεται μέσα σε αυτούς του μακάβριους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης που υλοποιούν με υπερβάλλοντα δικτατορικό ζήλο τα ανδρείκελά της: Από την κυβέρνηση, την αντιπολίτευση μέχρι τους δημαρχο-μπράβους της και τα μίσθαρνα όργανα των ΜΜΕ.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι πάντες σιώπησαν πάνω σε αυτό το αποτρόπαιο και προκλητικό πραξικόπημα του Καμίνη.

Ούτε καν αναφέρθηκε από τα ΜΜΕ, αλλά και από πολλά «ανεξάρτητα», δημοσιογραφικά ιστολόγια…

Τα κόμματα που δήθεν μιλούν υπέρ του λαού, όπως το ΚΚΕ, το προκλητικό πραξικόπημα του Καμίνη (του 12%), το οποίο προσβάλλει και περιφρονεί βάναυσα τον ελληνικό λαό και το Ορθόδοξη φρόνημά του, το κατάπιαν κυριολεκτικά…

ΟΛΟΙ σε διατεταγμένη υπηρεσία!!!

Παρασιωπούν ακόμα και τούτο το σκανδαλώδες: Απαγορεύεται η μετάδοση της Θείας Λειτουργίας και ο Καμίνης, από κοινού με τον Γερουλάνο, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ τη διοργάνωση του «Athens Rainbow Week», μιας εβδομάδας αφιερωμένης στους ομοφυλόφιλους της πατρίδας μας, που έχει ως στόχο την ανάπτυξη του gay τουρισμού και την εισροή «pink dollars» στη χώρα μας!!!!!!

Όλες οι «ιδιαιτερότητες» της διαστροφικής Νέας Εποχής τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης και προβολής, αλλά και προκλητικής επιδότησης…

Η μόνη «ιδιαιτερότητα» που διώκεται αγρίως, πραξικοπηματικά και βάρβαρα είναι οι Έλληνες και ιδιαίτερα οι Ορθόδοξοι: Δηλαδή ο λαός αυτής της χώρας, η κοινωνική και εθνική του συνείδηση και οι ρίζες του…

Αυτή η δικτατορία των σημερινών δωσίλογων είναι απείρως χειρότερη και ύπουλη από τη δικτατορία των Συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου…

Τι να γράψεις για τη σημερινή ημέρα (δικτατορία της 21ης Απριλίου), όταν βιώνεις τη φρίκη και τη μοχθηρία της σημερινής δικτατορίας των δωσίλογων της Νέας Τάξης;

http://www.resaltomag.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

18 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΠΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Κ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΑΝ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΞΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ
    ΝΤΡΟΠΗ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ναι όπως στην ταινία που λένε όλοι "εγώ είμαι ο Σπάρτακος!", "εγώ είμαι ο Σπάρτακος!" Για να προστατέψουν τον ηγέτη τους. Εμείς θα λέμε "εγώ είμαι ο Παλαιοκώστας!"

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ,ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΗ…

    ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Τις αρετές δεν τις έχουμε για τους σατανάδες ούτε για τους πράκτορες της νέας τάξης.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    τί πολιτισμός,τι σεβασμός τί αξιοπρέπεια,τί χριστιανικές αρετές;πού βρέθηκαν αυτές όλες μαζί; θααύμα θαύμα….

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Όλοι μαζί πιάστε τα κομποσχοίνια και προσευχηθείτε. Κύριε Ιησού Χριστέ δώσε καρκίνο και ψόφο αργό και οδυνηρό στο δήμαρχο καμίνη.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΚΑΜΙΝΗΣ,ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΗΣ,ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΛΠ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟ Κ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ?ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ? Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΑ 8 ΕΚ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ? ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ

    Reply
  8. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ

    Εύχομαι Ανάσταση να μη τον βρει.
    Και αν τον βρει, να'ναι στο νεκροκρέβατο με ΚΑΡΚΙΝΟ και να παρακαλάει να πεθάνει.
    ΚΑΡΚΙΝΟ σ'αυτόν και όλο του το σόι.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΟΧΙ, Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ! Η ΓΛΩΣΣΑ,Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΛΠ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΙ, ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΑΚΟ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ !

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Απο μια παγκοσμιοποιημενη πουστρα τι αλλο θα δουμε…Οπου τον βλεπετε κραζετε τον….

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ Η ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΥΤΗ? ΚΑΝΕΝΑΣ. ΓΙΑΤΙ? ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ 984. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ. ΑΣ ΚΑΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΧΑΜΙΝΗ ΚΑΜΙΝΗ,
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ.
    ΠΟΥΣΤΡΟΛΑΜΟΓΙΟ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ
    ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
    ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΘΑΜΕ!
    ΕΡΧΕΤΕ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΝΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *