Αυστηρός, ακριβός και απαιτητικός ο Ρομπέρτο Πιάτσα

Καθοριστικές είναι οι επόμενες ώρες για την συμφωνία ή όχι με τον Ρομπέρτο Πιάτσα στον Ολυμπιακό. Ο Ιταλός είναι το «θέλω» της «ερυθρόλευκης» διοίκησης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία αλλά για να πέσουν οι υπογραφές θα χρειαστεί αρκετή κουβέντα και διαπραγμάτευση. Ο Πιάτσα, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται από τους πιο απαιτητικούς προπονητές εντός και εκτός παρκέ. Εντός παρκέ βγάζει το …λάδι στους παίκτες του στις προπονήσεις επιβάλλοντας τους στρατιωτικό νόμο.

Είναι λάτρης της πειθαρχίας και δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του από κανέναν, ακόμη και από τον πρόεδρο της ομάδας. Στην Πολωνική Γιαζτρέμπσκι οι πρωινές προπονήσεις δεν κρατούσαν ποτέ λιγότερο από 3 ώρες. Εκτός τώρα παρκέ ζητάει πάντα τα περισσότερα από την εκάστοτε διοίκηση της ομάδας του. Το κασέ του είναι ιδιαίτερα αλμυρό – ειδικά για τα τωρινά ελληνικά δεδομένα – ενώ στα υπέρ του είναι το γεγονός ότι παίζει στα δάκτυλα την αγορά και έχει την δυνατότητα να προσεγγίζει άνετα όποιον παίκτη επιθυμεί. Εκτός από την Ιταλική γλώσσα μιλάει πολύ καλά Ρώσικα ενώ πλέον μιλάει και καλά Αγγλικά.

Ο Πιάτσα έχει καλό όνομα στην …πιάτσα αλλά δεν είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος στις διαπραγματεύσεις. Προσφάτως λέγεται ότι δεν αποδέχθηκε προτάσεις συνεργασίας από την Γερμανική Μπερλίν και την Βελγική Κνακ Ροζεράλ. Οι Ιταλοί συνάδελφοι μας έλεγαν ότι διακαής πόθος του ήταν να αναλάβει την Τρεντίνο κάτι που μπορεί να γινόταν μόνο αν η ομάδα του Τζούριτς έχανε το πρωτάθλημα στην γείτονα χώρα. Οι Ιταλοί επίσης λένε ότι αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να πείσει τον Πιάτσα τότε θα έχει κάνει ένα βήμα μπροστά στον πάγκο του.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *