Ο Τσιτουρίδης σε… γραμμή Δούκα

Την τακτική του Πέτρου Δούκα, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που τον παρέπεμψαν στο Δικαστικό Συμβούλιο για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, φαίνεται ότι θα ακολουθήσει και….
ο Σάββας Τσιτουρίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «statesmen.gr», ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή, έχει εκνευριστεί με τις διαρροές από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ περί παραπομπής του στο Δικαστικό Συμβούλιο για τυχόν ευθύνες του στην υπόθεση των δομημένων ομολόγων, και φέρεται αποφασισμένος να κινηθεί δικαστικά σε βάρος των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής, που ανήκουν στην κυβερνητική πλειοψηφία και θα προτείνουν την παραπομπή του.

Ο Σάββας Τσιτουρίδης δηλώνει κατά καιρούς σε φίλους και συνεργάτες ότι δεν έχει εγκαταλείψει την πολιτική, και θα επιθυμούσε να επιχειρήσει μια δυναμική επιστροφή ενόψει των επόμενων βουλευτικών εκλογών. Για να συμβεί κάτι τέτοιο ωστόσο, θα πρέπει να λήξουν οι δικαστικές εκκρεμότητες που τον ταλαιπωρούν, και να μπορέσει και ο ίδιος να ανακτήσει «τα πατήματά του», στο τρέχον πολιτικό σκηνικό.

statesmen.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ…….ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.
    ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ…ΟΥΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ.
    ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΗΛΗΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΑΡΑ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ…..ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Η μόνη έστω και τώρα υπηρεσία που θα μπορούσαν να προσφέρουν όλοι αυτοί που τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια, με τις πράξεις και παραλήψεις τους, ζημίωσαν τη χώρα θα ήταν να αποχωρήσουν και να εξαφανιστούν οριστικά και αμετάκλητα από το πολιτικό σκηνικό. Όμως δυστυχώς εδώ δεν είναι Ιαπωνία για να υπάρχει ευθιξία και φιλότιμο, αλλά αντίθετα η θρασύτητα είναι η μόνη "αξία" που έχει διαποτίσει και διαβρώσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, αρχής γενομένης από τις κεφαλές της.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *