Ανακοίνωση της Σπίθας Αγίας Παρασκευής-Παπάγου-Χολαργού

Την Κυριακή 13/2/2011 πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο του Ιερού Ναού της Π. Φανερωμένης στο Χολαργό, η τρίτη κατά σειρά συγκέντρωση των μελών της Σπίθας Αγίας Παρασκευής-Παπάγου-Χολαργού.

Κατά τη συνεδρίαση, πραγματοποιήθηκε εισαγωγική τοποθέτηση των παρισταμένων μελών, πενήντα τον αριθμό και διεξοδική συζήτηση σχετικά με τις προσδοκίες και τα…
 οράματά τους από την… Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών. Ακολούθησε δεύτερος κύκλος ομιλητών κατά τον οποίο κατατέθηκαν προτάσεις σχετικά με τον τρόπο οργάνωσης, τις λειτουργίες και τις δράσεις της Σπίθας στο πλαίσιο που καθορίστηκε από την ιδρυτική διακήρυξη του Μίκη Θεοδωράκη η οποία έγινε και ομόφωνα αποδεκτή από τα μέλη.

Κατόπιν συζητήσεως αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η εφαρμογή των κανόνων της άμεσης δημοκρατίας για τη λειτουργία της επιτροπής και συγκεκριμένα:

1)Κατόπιν κληρώσεως προέκυψε πενταμελής συντονιστική επιτροπή ανακλητή και εναλλασσόμενη για θητεία τριών μηνών, με σκοπό το συντονισμό των ενεργειών και την υλοποίηση των αποφάσεων της συνέλευσης. Η εν λόγω συντονιστική επιτροπή , η οποία θα λογοδοτεί στην ολομέλεια, θα καθορίσει τον τόπο και το χρόνο της νέας συνεδρίασης, κατόπιν ειδοποίησης των μελών της.

2)Ορίστηκαν κατόπιν κληρώσεως δύο μέλη τα οποία θα εκπροσωπήσουν τη Σπίθα Αγίας Παρασκευής-Παπάγου-Χολαργού στη συγκέντρωση της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27/2/2011 στη Θεσσαλονίκη παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη και της προσωρινής Συμβουλευτικής Επιτροπής.

3)Καθορίστηκαν τα μέλη της ψηφιακής επικοινωνίας-διαδικτύου η οποία θα αναλάβει την επικοινωνία μέσω internet όπου και όπως απαιτείται για οποιοδήποτε θέμα κρίνει σκόπιμο η γενική συνέλευση. Η συγκεκριμένη ομάδα, έχει ήδη δημιουργήσει διαδικτυακή λίστα εσωτερικής επικοινωνίας των μελών της Σπίθας στη Google. (Επισυνάπτουμε τους κανόνες λειτουργίας της ομάδας, καθότι μπορεί να φανούν χρήσιμοι και σε άλλες τοπικές οργανώσεις της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών):

Φίλες – φίλοι σπιθιστές,

Σας ενημερώνουμε ότι στη συνάντηση της Κυριακής 13.2.11 αποφασίστηκε η δημιουργία ενός τόπου εικονικής – δικτυακής συνάντησης και επικοινωνίας των μελών της “Σπίθας Αγίας Παρασκευής-Παπάγου-Χολαργού”.

Σ’ αυτή τη λίστα έχουν εγγραφεί όσοι έδωσαν τις διευθύνσεις των email τους, με τη φυσική τους παρουσία, σ’ αυτή τη συνάντηση. Όλα τα μέλη της λίστας [email protected] θα μπορούν να λάβουν ηλεκτρονικά μηνύματα ενώ αν αποστείλουν μήνυμα σ’ αυτήν το λαμβάνουν όλα τα υπόλοιπα μέλη αυτόματα.

Προσοχή:

– απλή απάντηση στον αποστολέα του μηνύματος προωθείται μόνο στον αρχικό συντάκτη και όχι στα λοιπά μέλη της λίστας

– όταν θέλετε να απαντήσετε στη λίστα πρέπει να απευθύνεστε στο “απάντηση στη λίστα”

– η λίστα σάς αναγνωρίζει μόνο με το email με το οποίο έχετε γραφτεί και απορίπτει αυτόματα οποιοδήποτε άλλο

Κανείς άλλος, εκτός από τους εγγεγραμμένους, δεν μπορεί να λάβει ή να στείλει μηνύματα σ’ αυτή τη λίστα.

Για την εγγραφή νέων μελών στη “Σπίθα Αγίας Παρασκευής Παπάγου Χολαργού” (ή/και γενικότερα την αποστολή επιστολών από μη-μέλη και για οποιονδήποτε λόγο) δεν χρησιμοποιείται η παρούσα λίστα μηνυμάτων.

Συνιστάται ο ενδιαφερόμενος (ή φίλοι μας που ενημερώνονται για την κίνησή μας) να στέλνουν μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] και η επιτροπή συντονισμού θα τον ενημερώνει/προσκαλεί επίσημα για την επόμενη συνάντησή μας. Με τη φυσική παρουσία του σε αυτήν καταγράφεται οριστικά και στη λίστα
επικοινωνίας μας.

Ως διαχειριστής της λίστας έχει οριστεί η Αλεξάνδρα ([email protected]), που μόνη έχει τον κωδικό εγγραφής νέων ηλεκτρονικών διευθύνσεων στη λίστα, μετά από απόφαση κάθε συνάντησης των μελών μας.

Αγωνιστικά,
Η επιτροπή ψηφιακής επικοινωνίας
Σπίθα Αγ.-Παπ.-Χολ.

http://kontiloforos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

 1. Ανώνυμος

  12:37
  ΟΙ "ΣΠΙΘΕΣ" ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΝΗΣΙΟ ΛΑΊΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
  ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
  ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ΄ΕΔΩ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ.
  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
  ΑΝ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
  ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΤΡΙΕΣ. ΟΙ ΦΑΤΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
  ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ . ΤΟ Π.Α.Μ. (ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ)
  ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΒΡΕΣ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΩΣΕ ΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ.
  ΞΕΧΑΣΕ ΤΉΝ ΠΑΛΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ . ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΠΕΤΑΓΑΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΛΥΚΟ.
  Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ;

  ΑΡΚΑΣ ΑΝΤΙΡΕΠΑΣ

  Reply
 2. Ανώνυμος

  τον Τσίπρα τον φωνάξατε ρε λαμόγια ?

  τα βολεμένα παιδιά τους είναι αυτά που βγαίνουν σαν γνωστοί-άγνωστοι σε συνεργασία με τους παρακρατικούς για να αποπροσανατολίζουν και εν συνεχεία να διασπούν το αγνό λαικό κίνημα.

  τουρκόφιλοι, υποστηρικτές των ξένων κέντρων μέσα σε ένα πέπλο δήθεν δημοκρατίας, γιατι δεν μας λέτε ποιός είναι ο πρόεδρος, παρά μόνο η κα αλεξάνδρα ?

  Reply
 3. Ανώνυμος

  ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !
  ΖΩ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ . ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΠΙΘΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

  ΧΑΝΙΩΤΗΣ

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *