ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ,ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΦΕΚ -Χωρίς να έχει κάνει ακόμη και σήμερα επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείο Παιδείας το alphafm.gr δημοσιεύει το ΦΕΚ με τις οριστικές συγχωνεύσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Πολλά πολιτικά πρόσωπα ακόμη και ο πρόεδρος της βουλής έκαναν παρεμβάσεις αλλά αλλαγές δεν…..
έγιναν. Η Διαμαντοπούλου δεν δέχτηκε από κανέναν παρέμβαση, απέρριψε κραυγαλέα και τις συμβουλές-παρατηρήσεις Πετσάλνικου που έγιναν με πρόσφατη συνέντευξη στα ΜΜΕ της Καστοριάς. Πολιτικό θέμα σίγουρα υπάρχει.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

http://www.alphafm.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Επαρχιώτης γονέας 2 παιδιών

    Τι να σχολιάσουμε;;τον ξεριζωμό της υπαίθρου;;τον αφανισμό της επαρχίας ή την ταλαιπωρία των γονέων και των μαθητών για χάρη της οικονομίας;;ζούμε το θέατρο του παραλόγου.Η κατσίκα έγινε υπουργός και αρχίζει και ισοπεδώνει χωρίς να ρωτήσει …κανέναν…αυτή τη Δημοκρατία έχουμε στην Ελλαδίτσα μας "ΧΟΥΝΤΑ"…..Αντιγράφει η κλώσσα ξένα παιδαγωγικά συστήματα επειδή δεν ξέρει και δεν μπορεί να φτιάξει ενα παιδαγωγικό σύστημα στα μέτρα της χώρας μας.Αναγκαζόμαστε όλοι εμείς να ταλαιπωρούμαστε γιατί αυτή δεν έχει ιδέες και όραμα.Οι ανίκανοι πρέπει να πάνε στα σπίτια τους και οχι να σπέρνουν τον πανικό στους Έλληνες της υπαίθρου επειδή τα δικά τους παιδιά δεν πάνε σε δημόσια σχολεία.Αι σιχτίρ…..

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Σκύλα!!! τί καλά κάνουν μωρέ? γυρνάνε την Ελλάδα χρόνια πίσω όλες αυτές οι αλλαγές! να εξοικονομήσουν λεφτά θέλουνε και ας λένε ότι και καλά είναι για παιδαγωγικούς λόγους ! φάγανε αυτοί καλά καλά και θα την πληρώσει ο απλός κόσμος τώρα!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ειλικρινά πιστεύεται ότι προσπαθούν να βάλουν τάξη; Νομίζω ότι εθελοτυφλούμε.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Kαι καλά κάνει!! Για προσέξτε σχολικά συγκροτήματα με επιγραφές 2ο-14ο και 19ο Γυμνάσιο….Για σκεφτείτε πόσοι καρεκλοκένταυροι εξυπηρετούν αυτά τα συγκροτήματα..Δ/ντές-Υποδ/ντές-Γραμματείς-Φαρισαίους…
    Επιτέλους ας μπει κάποια τάξη.
    Το ίδιο συμβαίνει και με τα Νηπιαγωγεία,Δημοτικά,Λύκεια,Νοσοκομεία,Εφορίες…..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *