Ο Σαμαράς δεν θέλει να «ακούει» για συγκυβέρνηση αλλά..

Τον ρόλο του υπερασπιστή του νέου μνημονίου έχει αναλάβει πλέον ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, αποκλείοντας παράλληλα το ενδεχόμενο μετεκλογικής συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ.
«Μην ακούω τώρα περί ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνησης. Το ΠΑΣΟΚ χαμένο είναι και δεν έχει τίποτε άλλο να χάσει. Θέλει να φαινόμαστε παρέα, για να μας κάνει και εμάς ζημιά. Συνενόχους ψάχνουν και κοιτάνε πίσω. Εμείς κοιτάμε μπροστά και …..
έχουμε άλλο κώδικα αξιών και άλλο πρόγραμμα», σημειώνει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο κ. Σαμαράς.

Πάντως αποφεύγει να αναφερθεί τι πρόκειται να πράξει στην πολύ πιθανή περίπτωση κατά την οποία δεν κερδίσει την πολυπόθητη για τον ίδιο και το κόμμα του αυτοδυναμία.

Σχετικά με το νέο δανειακό πρόγραμμα ισχυρίζεται ότι, «κερδίζουμε χρόνο και ανάσα. Χρόνο γιατί θα πληρώνεις μόνο τόκους και ανάσα γιατί και το χρέος κουρεύτηκε και τα επιτόκια θα πέσουν»!

Βγάζοντας από τη ντουλάπα τον αντιμνημονιακό μανδύα παίρνει αποστάσεις από την προηγούμενη δανειακή σύμβαση. Επισημαίνει ότι, ούτε κέρδιζε χρόνο, ούτε «κούρευε» το χρέος, ανέβαζε τα επιτόκια και πάνω απ’ όλα σκότωνε και τελικά σκότωσε την οικονομία.

« Άσε που τότε δεν κινδυνεύαμε να βγούμε από το Ευρώ, ενώ τώρα φτάσαμε στο παρά ένα» υποστηρίζει ο κ. Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επαναλαμβάνει το αίτημα περί της ανάγκης να δοθεί προτεραιότητα στην ανάπτυξη.

Τέλος απευθύνει προσκλητήριο σε όλους, για ενότητα στην εθνική προσπάθεια, να σηκωθεί «η Ελλάδα και πάλι στα πόδια της».

http://www.briefingnews.gr/p

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *