ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΦΤΗ΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΑ ?? ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ

TYXAIO ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!

Στο συνδυασμό της κας ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ ΜΥΛΩΝΑ υποψηφίας για το Δήμο Φλώρινας με το επίσημο χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στο ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕΛΙΤΗΣ (βλέπε Φώτο 1) διεκδικεί την θέση του πρόεδρου του χωριού ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ γνωστός για τις ανθελληνικές του θέσεις και…
τις προπαγανδιστικές κινήσεις στην περιοχή (ουράνιο τόξο, πανηγύρια, διαδηλώσεις, συνεντεύξεις?.)για δήθεν μακεδονική?? μειονότητα , δικαιώματα, γλώσσα κλπ .Είναι γνωστή η δράση του (μαζί με τους ολίγους όμοιους του) με εξωθεν οικονομικές ενισχύσεις και προβοκατόρικες ενέργειες, προπαγάνδα και διαστρέβλωση της αλήθειας . Τελευταία εκδίδεται και εφημερίδα nova zora με οικονομική ενίσχυση από το εξωτερικό οπού φαίνεται εκδότης ο αδελφός του (φωτο 21) . Με θέματα προπαγάνδας και αλλοίωσης της αλήθειας με δήθεν ντοκουμέντα , και ιστορικά αρχεία?. Με σκοπό την πλύση εγκεφάλου των γηγενών Μακεδόνων.

Κυρία Μουσιου ποια είναι η θέση σας?????? για λίγους ψήφους πουλάτε συνειδήσεις ΚΑΙ ΤΗΝ ιστορία ΜΑΣ ? και δεδομένο ότι η εκλογική αναμέτρηση στη Μελίτη με τους τρεις συνδυασμούς θα βγάλει πρόεδρο με λίγους ψήφους και μια ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ στοιχημένη καθοδήγηση ψηφοφόρων θα οδήγηση πιθανόν στον πρώτο μουφτη΄΄μακεδονα ΄΄ πρόεδρο!!!!!! Στην Φλώρινα.

Τι θα κάνετε όταν τα γειτονικά κανάλια των Σκοπίων θα αναφέρονται σε αυτό , όταν θα έρθουν δημοσιογράφοι από το Σκόπια θα δώσετε συνέντευξη και εσείς?

http://taxalia.blogspot.com/

Δείτε και αυτό το βιντεακι του υποψηφίου σας

Να το χαίρεστε ειλικρινά

Κρίμα γιατί είχατε δώσει καλή εντύπωση στους Φλωρινιώτες.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ http://www.youtube.com/watch?v=JPNB0BoyfYw&feature=player_embedded 
ΠΕΛΑΓΟΝΑΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    Αγαπητοί δημιουργοί του blog,
    οι θέσεις μου για την εξωτερική πολιτική μας και τα εθνικά μας θέματα είναι σαφώς διατυπωμένες στον τοπικό τύπο και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με αφορμή τις εκπομπές Χαρδαβέλα και Θεοδωράκη το 2008. Είναι ξεκάθαρα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, είναι οι θέσεις της επίσημης ελληνικής κυβέρνησης για την απαραβίαστη κόκκινη γραμμή των συνόρων μας. Σας παραπέμπω στα πρακτικά του Δήμου, στην επίσημη ιστοσελίδα και στις εφημερίδες της εποχής. Μπορώ να σας στείλω φωτοτυπίες των εφημερίδων Πολίτης και Βήμα που δημοσίευσαν το ψήφισμα που κατέθεσα. Δεν ξέρω αν άλλος πολιτευόμενος έχει τοποθετηθεί με τόση σαφήνεια για το θέμα αυτό.

    Οι υποψήφιοι δημοτικοί μου σύμβουλοι είναι όλοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με τις δικές τους πολιτικές απόψεις και βιοθεωρίες ο καθένας, συμμετέχουν ως δημότες του τόπου μας και μας ενώνει η αγωνία μας για μια καλύτερη Φλώρινα μέσα σε ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ. Τίποτε λιγότερο από αυτό! Μειοδοσίες και αλυτρωτισμοί μακριά από εμάς!

    Πάντως, έτσι κι αλλιώς, η εθνική σας ευαισθησία για μένα είναι αξιοσέβαστη. Ως δημόσιο πρόσωπο οφείλω να απολογούμαι για όποιο θέμα μου θέτουν οι πολίτες και το κάνω με προθυμία, παρά το βαρύ πρόγραμμα των ημερών.

    Σας ευχαριστώ
    Όλγα Μούσιου-Μυλωνά

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΜΙΑ ΖΩΗ
    ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ
    ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟ
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ ΚΩΛΟΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΑΠΟΧΗ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *