ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην πνευματική εκδήλωση πού διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Μαντινείας και Κυνουρίας στα πλαίσια των Παθών του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και της λήξεως του Κατηχητικού έργου αυτής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 10ην Απριλίου 2011 Ε΄ Κυριακή των Νηστειών, κατά τον Κατανυκτικό Εσπερινό και περί ώρα 6ην απογευματινή στον…
Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως.

Κατά την εκδήλωση θα ομιλήσει ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου κ. Δημήτριος Κουκουλομάτης με θέμα: «Η προδοσία του Ιούδα και η μετάνοια της αμαρτωλής». Την ομιλία θα πλαισιώσει ο Χορός του Συλλόγου Ιεροψαλτών Τριπόλεως με χοράρχη τον κ. Βασίλειο Γεωργαρά.

Η συμμετοχή σας θα είναι τιμή για μας και ευλογία για σας

Μετ’ ευχών και ευλογιών

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

Ο Μαντινείας και Κυνουρίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. vomoloxius

    Θά ήθελα νά συμπληρώσω,ότι τήν μουσική επιμέλεια τήν έχει αναλάβει τό γνωστό heavy metal συγκρότημα JUDAS PRIEST.Στό τέλος τής εκδήλωσης θά μοιραστούν κόλυβα καί metalavia,ενδέχεται νά παραβρεθεί στήν εκδήλωση ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας..να μήν λήψει καμμιά κουφάλα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ας σταματήσουν τις Κυριακές των Νηστειών και τους Κατανυκτικούς Εσπερινούς και ας αρχίσουν να διοργανώνουν συσίτια για τους πολλούς που θα τα χρειαστούν με την πολιτική του Γιωργάκη Τσολάκογλου.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *