ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ

Η αξία των κρατικοδίαιτων φτάνει μέχρι εκεί.Και τί εννοώ με το ”εκεί”. Επειδή τυχαίνει να φοιτώ σε ένα δημόσιο Λύκειο έχω επηρεαστεί και γώ σαν μαθητής απο την απεργία των καθηγητών.Πολλοί καθηγητές φυσικό είναι να μην συμμετέχουν αφού όταν συμμετέχουν σε απεργία χάνουν ένα σεβαστό ποσοστό απ τον….
μισθό τους. Απ την άλλη πλευρά οι καθοδηγητές λαοπατέρες συνδικαλιστες της ΟΛΜΕ γαβγίζουν συνέχεια κάνοντας απεργίες ανα τακτά χρονικά διαστήματα όλο τον χρόνο για τον απλό λόγο οτι στο ελλαδιστάν αυτοί οι κύριοι έχουν πάρει απαλλαγή απο το να διδάσκουν σε σχολικές αίθουσες λόγω του οτι είναι αγωνιστές – συνδικαλιστές που προασπίζονται μέρα νύχτα τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών.
Αυτοί όντως είναι μια περίπτωση απο μόνοι τους.Αυτή είναι άλλωστε και η δουλεία τους. Οι καθηγητές όμως;;; Σε πολλά σχολεία συμφωνήθηκε ομόφωνα να συμμετέχουν όλοι ανεξαιρέτως οι καθηγητές στην 5ημερη απεργία χάνοντας μέν αρκετά λεφτά αλλα ταρακουνόντας τα νερά με την μαζική συμμετοχή(που έφτασε βέβαια χθές το 90%). Βέβαια οι καθηγητές συμφώνησαν σε μαζική απεργία χάνοντας πολλά λεφτά αλλα δήλωσαν κατηγορηματικά στους ανωτέρους (συνδικαλιστικά) οτι όλο τον χρόνο δεν θα ξαναπεργήσουν.

Χθές απ το Λύκειο στο Ν.Κόσμο μας έδιωξαν αφου κανα 2-3 μουρλοί , ψυχάκηδες με το καθηγητιλίκι ΔΕΝ έκαναν απεργία. ΣΗΜΕΡΑ όμως, που λόγω του (ελλιπούς) προγράμματος είχαμε 4ωροι ήσαν όλοι.Δεν έκανε ούτε ένας απεργία επειδή θα χε το πολύ κάποιος 2-3 ώρες μάθημα. Έπειτα μας δήλωσαν κατηγορηματικά (κάποιοι καθηγητές) οτι άυριο που είναι βαρύ το πρόγραμμα (7ωρο) θα κάνουν ΟΛΟΙ απεργία!!!

Δεν θα κρίνω εγώ αν τα αιτήματα είναι δίκαια ή αν κάνουν καλά οι εκπαιδευτικοί και ”αγωνίζονται” αλλα μου έκανε εντύπωση η αξία και το βάρος των λόγων τους.Ή κανεις απεργία χάνοντας 200-300 ευρώ όλη την εβδομάδα όπως έχεις πεί ή δεν κάνεις καθόλου.Αλλα ποιός έχασε το φιλοτιμό του για να το βρούν οι καθηγητές;;;;

http://www.zougla.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *