Στους πολιτικους ταιριαζει η κρεμαλα

Μας παραμυθιασαν τοσες δεκαετιες με υποσχεσεις για συγκλιση με την ευρωπη,μας υποσχεθηκαν καλυτερες μερες,μιλησαν για καλυτερευση των συνθηκων διαβιωσης,και τι δεν ειπαν.

Και το μονο που καλυτερευσαν ειναι το δικο τους βιοτικο επιπεδο,τους μισθους τους,την ασυλια τους.

Να που……
μας εφεραν οι σοφες αποφασεις των καταλληλοτερων καθε εποχης,εκεινου που ελεγε οτι το χρηματηστηριο θα ξεπερασει τις 6000 μοναδες με αποτελεσμα την μεγαλυτερη κλοπη στην ελληνικη ιστορια,εκεινου που κουρασμενος απειχε απο καθε αποφαση αφηνοντας υα κορακια να μαδανε οτι ειχε απομεινει..και τελικα εκεινου που….

Προσχεδιασμενα ηρθε για να εγκαταστησει οτι χειροτερο εχει βιωσει η γενια μας και οι επομενες υποσχομενος αλλαγη,λεγοντας οτι λεφτα υπαρχουν.

Με ξαφνιαζει που ακομα γυρναμε γυρω απο αυτο το απολυτα σαπιο πολιτικο σκηνικο,σαν απελπισμενοι περιμενουμε λυσεις απο εκεινους που δημιουργησαν και συντηρησαν το εγκλημα,ακομη οι δημοσκοπησεις μας λενε οτι καποιοι…εστω λιγοι πιστευουν οτι αυτοι οι δυο σχηματισμοι,αυτες οι συμμοριες θα καταφερουν οτι δεν καταφεραν σε 37 χρονια.

Καταλαβαινει κανεις απο ολους αυτους οτι δεν το καταφεραν απλα γιατι δεν το θελουν?

Συντηρουμαι αθελα η ηθελημενα οτι πιο σαπιο εχουμε βιωσει πιστευοντας οτι αυτο θα καθαρισει την βρωμια που το ιδιο εχει δημιουργησει και θα μας οδηγησει εξω απο την κριση στην οποια το ιδιο μας εβαλε.

Ποσο περισσοτερο ηλιθιοι μπορουμε να γινουμε?

Ολοι αυτοι,ενας προς εναν ειναι ενοχοι,για τοσο βαρια εγκληματα που η τιμωρια που τους αξιζει ειναι μονο μια και ομως τοσο μικρη.
Γιατι κατεστρεψαν εναν ολοκληρο λαο.
Ξεφτυλισαν μια χωρα.

Γκρεμισαν τα ονειρα των επομενων γενεων.
Φυλακισαν τις ελπιδες ολων μας.
Μας γεμισαν απογοητευση και οδυνη.

Και εχουν ακομα το θρασσος να μιλανε για εξοδο απο την κριση.

Δεν ειναι η κρεμαλα λιγη για ολους αυτους?

http://harrytsopanos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *