ΌΠΟΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ

Η «υπόθεση» πολυτεχνείο είναι μια από τις πιο βρώμικες σελίδες της νεότερης Ελληνικής ιστορίας. Έχει επικρατήσει η άποψη ότι πράγματι υπήρξαν νεκροί μέσα στο πολυτεχνείο. Η τραγική αλήθεια είναι ότι υπήρξαν νεκροί, αλλά όχι μέσα στο πολυτεχνείο. Όσοι σκοτώθηκαν, σκοτώθηκαν σε απόσταση 500 μέτρων από το σημείο που διαδραματίζονταν τα γεγονότα, από πυρά ελευθέρων σκοπευτών, οι οποίοι …..
πυροβολούσαν στο ψαχνό από τις ταράτσες των παρακείμενων πολυκατοικιών. Τα ονόματα των νεκρών είναι γνωστά, αλλά κανένας δεν ανέφερε ότι οι άνθρωποι αυτοί (12 τον αριθμό), οι οποίοι δεν είχαν καμία σχέση με τους εξεγερμένους φοιτητές, άλλα οι περισσότεροι ήταν μεροκαματιάρηδες, που βρέθηκαν σε λάθος τόπο την λάθος στιγμή δεν σκοτώθηκαν μέσα στο πολυτεχνείο αλλά μακριά από αυτό.

Το μόνο που έκαναν ήταν να τους «βαφτίσουν» «νεκρούς του πολυτεχνείου» και έτσι να λήξει η τραγική αυτή υπόθεση.

Ποτέ κανείς από τους γνωστούς «έγκριτους» και παχυλά αμειβόμενους δημοσιογράφους, δεν έκανε μια έρευνα για το ποιοι ήταν αυτοί που πυροβολούσαν από τις ταράτσες εκείνο το βράδυ. Βεβαίως όχι, διότι η υπόθεση ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ.

Τον Γενάρη του 1973,ανακαλύπτεται εκμεταλλεύσιμο κοίτασμα πετρελαίου στην Θάσο και συγκεκριμένα στην θέση Πρίνος. Ανατολικά της Θάσου (θέση Μπάμπουρας) υπάρχει πολύ μεγάλο κοίτασμα πετρελαίου.

Ο Παπαδόπουλος αποφασίζει να εξορύξει και να εκμεταλλευτεί μόνος του (δηλαδή η Ελλάδα) το κοίτασμα του Πρίνου, παρά τις πιέσεις που υφίσταται από Αμερικάνικες πετρελαϊκές εταιρείες για το αντίθετο. Από το σημείο αυτό αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για αυτόν και το καθεστώς του. Οι Αμερικάνοι τον τοποθέτησαν στην Ελλάδα, με τις γνωστές προηγηθείσες μεθοδεύσεις και δεν υπήρχε περίπτωση να δεχθούν, από αυτόν η τους ομοίους του, καμία μη ελεγχόμενη από αυτούς πρωτοβουλία. Κάτι που συμβαίνει και σήμερα με τους πολιτικάντηδές μας.

Όλοι θυμόμαστε εκείνο το αμίμητο που είπε ο τότε υπουργός των εξωτερικών των Η.Π.Α, στον αποσβολωμένο Μητσοτάκη, μετά την πρωτοβουλία του να καλέσει στην Βουλιαγμένη τους ηγέτες των εμπολέμων στην Βοσνία, για να συζητήσουν την προοπτική ειρήνευσης. «Μα κύριε πρόεδρε τον Οκτώβριο του 1993 θα έχετε εκλογές». Και είχαμε.

Όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, οι Αμερικάνοι μέσω της C.I.A,.βρήκαν τρόπο να απαλλαγούν από τον Παπαδόπουλο, οργανώνοντας εις βάρος του μια ακόμα “μαύρη επιχείρηση”.

Πρόκειται για επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης δικτατορικών ή ακόμα και δημοκρατικών καθεστώτων, οι ηγέτες των οποίων με τις πολιτικές που επιλέγουν έρχονται σε άμεση σύγκρουση με το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο που ελέγχει τις Η.Π.Α.

Κάτι παρόμοιο είχαν οργανώσει λίγο αργότερα, πάλι το1973, και εις βάρος του προέδρου της Χιλής Αλιέντε όταν αυτός αποφάσισε να εθνικοποιήσει τις πολυεθνικές εταιρείες εξόρυξης χαλκού (η Χιλή διαθέτει τα μεγαλύτερα αποθέματα χαλκού στον κόσμο τα οποία καλύπτουν το 45% της παγκόσμιας παραγωγής) οι οποίες συμπτωματικά εξυπηρετούσαν Αμερικάνικα συμφέροντα.

Ήταν οι λεγόμενες «διαδηλώσεις της κατσαρόλας», οι οποίες δημιούργησαν το κατάλληλο υπόβαθρο (η την δικαιολογία) για να επικρατήσει λίγο αργότερα η δικτατορία του Πινοσέτ, ο οποίος σημειωτέον επανέφερε τα πράγματα (εξόρυξη χαλκού) στην πρότερη τους κατάσταση.

Την ίδια περίοδο Νοέμβριο του 1973, και αυτό είναι κάτι που λειτούργησε προσθετικά εις βάρος του Παπαδόπουλου, υπάρχει σε εξέλιξη ο πόλεμος της «εξιλέωσης» (Γιόμ Κιπούρ),τον οποίο διεξήγαγε το Ισραήλ εναντίον όλων των Αραβικών κρατών (Συρία, Αίγυπτος, Λίβανος κ.λ.π) αλλά και το 1967, περίοδο που επεβλήθη το πρώτο πραξικόπημα των συνταγματαρχών στην Ελλάδα, το Ισραήλ διεξήγαγε πάλι πόλεμο (τον περίφημο πόλεμο των έξι ημερών), πάλι εναντίων όλων των Αραβικών κρατών.

Επειδή δεν πιστεύω στον Ιστορικό παράγοντα της σύμπτωσης, πόσο μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση που υπάρχουν παραπάνω από μια και διότι οι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις υποκρύπτουν δόλο και παύουν να θεωρούνται τέτοιες τότε……..

Η εξέγερση των φοιτητών στο πολυτεχνείο δεν ήταν τίποτα περισσότερο παρά μια ακόμη επιχείρηση που οργανώθηκε από την C.I.A, με σκοπό την ανατροπή του Παπαδοπούλου.

Αν αποδεχθούμε το γεγονός ότι πράγματι οι φοιτητές λειτούργησαν αυτοβούλως (Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΒΛΑΚΕΙΑ;) και αποφάσισαν να εξεγερθούν εναντίον της χούντας για μόρφωση, δουλειά, δημοκρατία κλπ., τότε πρέπει να θέσουμε και τα εξής συμπεράσματα ερωτήματα:

1) Γιατί επέλεξαν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και όχι κάποια άλλη, που η χούντα ήταν πιο «φρέσκια» στα πράγματα; Γιατί π.χ δεν εξεγέρθηκαν το 1967 ή το 1968 ή το 1969 ή το1970 κ.λ.π τότε που το καθεστώς των συνταγματαρχών δεν είχε ακόμα εδραιωθεί για τα καλά, αλλά επέλεξαν το 1973 και εδώ βρίσκεται το ύποπτο της υποθέσεως το οποίο οδηγεί στην έξωθεν κατευθυνόμενη επιχείρηση επέμβαση, που στο κάτω-κάτω της γραφής η χούντα είχε ήδη αρχίσει να μετασχηματίζεται σε μια, κατ’ επίφασιν έστω, «δημοκρατία»;

2) Γιατί στάλθηκαν τεθωρακισμένα στο πολυτεχνείο; Αν η χούντα δεν έκανε τίποτα τι θα γινόταν τελικά;

Μήπως έπρεπε να δημιουργήσουν «ήρωες»;

3) Πέτυχε τελικά τους στόχους της η εξέγερση του πολυτεχνείου που υποτίθεται ότι ήταν η ανατροπή της χούντας και η εγκαθίδρυση πραγματικής δημοκρατίας ή το αποτέλεσμα της ήταν να επιβληθεί στην Ελλάδα η δεύτερη χούντα του Ιωαννίδη;

4) Με την άνοδο στην εξουσία του Ιωαννίδη ανοίγει ο δρόμος για τις αμερικανικές επιδιώξεις τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στην ευρύτερη περιοχή.(προδοσία Κύπρου ,Αιγαίο κ.λ.π)

Εάν ισχύουν και είναι λογικά τα παραπάνω τότε τι ακριβώς και γιατί γιορτάζουμε την 17η Νοέμβρη;

Ένα ακόμα στοιχείο που αποκλείει τον παράγοντα σύμπτωση όσον αφορά το πραξικόπημα του 1967, αποτελεί η διακριτική παρουσία στην Ελλάδα, του αρχιστράτηγου των Ισραηλινών δυνάμεων Μοσέ Νταγιάν, τρεις ημέρες πριν από την εκδήλωση του πραξικοπήματος, ο οποίος μάλιστα, κατά ορισμένους, είχε μυστική συνάντηση με τον μετέπειτα μεγαλοπαράγοντα της Χούντας Ασλανίδη. Την παρουσία του Νταγιάν στην Ελλάδα επιβεβαίωσε και ο γνωστός σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος ο οποίος τον συνάντησε συμπτωματικά στο αεροδρόμιο, λίγο πριν αναχωρήσει (ο Κούνδουρος) για το Παρίσι. Το στοιχείο αυτό (την τυχαία συνάντησή του με τον Νταγιάν) ο Κούνδουρος, το ανέφερε από τηλεοράσεως σε ειδική εκπομπή που έγινε «επί τη επετείω» της χούντας. Δήλωσε στην ίδια εκπομπή και το εξής: «Δεν με ενδιαφέρει, ούτε σχολιάζω την παρουσία του Νταγιάν στην Ελλάδα παραμονές της χούντας. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο το γεγονός της επιβολής της χούντας».

Ενώ δηλαδή υπήρξε αυτόπτης μάρτυς της παρουσίας του Νταγιάν στην Ελλάδα, δεν συσχέτισε (βλακεία ή σκοπιμότητα) ούτε σχολίασε αυτήν την παρουσία με την επιβολή της χούντας παρά τις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου.

Στην προκειμένη περίπτωση η «ιδιότητα» του « προοδευτικού αριστερού διανοούμενου» επεβλήθη της κοινής λογικής. Άραγε πόσες τέτοιες περιπτώσεις (ευτυχώς οι περισσότερες από τον κρατικοδίαιτο χώρο της «διανόησης» και της δημοσιογραφίας) υπάρχουν, που ενώ πέφτουν στην αντίληψη τους πολλά επιλήψιμα και άξια έρευνας γεγονότα, αυτοί τα αποκρύπτουν «δια τον φόβον των Ιουδαίων».

«Ο φόβος των Ιουδαίων» έγκειται κυρίως σε δυο λόγους:
α) φοβούνται μήπως χαρακτηριστούν, «εθνικιστές» η «αντισημίτες», από το σύστημα και χάσουν τις παχυλές κρατικές ενισχύσεις και επιχορηγήσεις καθώς και την προβολή πρόσβαση που έχουν στην τηλεόραση.

β) δεν είναι δυνατόν «αριστεροί» όντες, να καταλήγουν στα ίδια συμπεράσματα με τους «κακούς δεξιούς» και να μιλούν και αυτοί για Σιωνιστικές συνομωσίες.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

35 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!!ΧΕΣΛΑΙΕΡ ..ΤΙΜΑΤΕ????ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ο παπαδόπουλος αρνήθηκε 2 φορές στους αμερικάνο νατοικούς, να περάσουν στρατιωτική βοήθεια μέσω Ελλάδας για το Ισραήλ!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    7,44 αν ηταν να γραφουν το τι πραγματικα εγινε Κυπρο και Αθηνα τοτε οχι μονο λαικο Γουδι θα ειχαμε…αλλα και επιθεση ευθεως κατα ισρ. και τρκια δεν αναφερομαι προς τον αρθρογραφο σε ολους οσους ξερουν…και φορανε ποδιτσες και γαντακια…και παλαιοτερα κρατουσαν το μυστρι…….

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Μπράβο για το άρθρο.
    Έτσι να βγαίνει η αλήθεια μπας και ξυπνήσουν οι κοιμισμένοι!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Ελλείψεις επιχειρημάτων αρχίζουμε να βρίζουμε 6:34
    απόδειξε μας το αντίθετο με επιχειρήματα.
    Και κάτι άλλο ο ημιμαθείς αριστεριστής γράφει με ελληνικούς Χαρακτήρες εν συγκρίσει με σένα τον Ελληναρά

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΑΝΚΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΤΑΝΚΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΑΙΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ…ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΒΓΑΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΤΟΞΑΔΕΛΦΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ..ΒΑΣΙΚΑ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΞΕΛΕΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ…ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ…ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ…ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΙΛΕΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ..

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Οι χώρες του ΝΑΤΟ και η Ρωσία θα επιχειρήσουν κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής το Σάββατο στη Λισαβόνα μια από κοινού μελέτη για την δυνατότητα περισσότερης συνεργασίας στο θέμα της αντιπυραυλικής άμυνας, δήλωσε ο Άντερς Φογκ Ράσμουσεν.

    Ο γγ του ΝΑΤΟ τόνισε ότι «αυτό καταδεικνύει σαφώς ότι το σύστημα μας της αντιπυραυλικής άμυνας δεν στρέφεται κατά της Ρωσίας».

    Οι ηγέτες των 28 χωρών του ΝΑΤΟ θα εγκρίνουν σε δική τους Σύνοδο Κορυφής την απόφαση να αποκτήσει η Ατλαντική Συμμαχία μία αντιπυραυλική ασπίδα που θα έχει ως στόχο την «προστασία» της Ευρώπης.

    Στη συνέχεια οι ηγέτες των μελών του ΝΑΤΟ θα συναντηθούν με τον Ρώσο πρόεδρο, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

    «Με ρεαλιστικό τρόπο, πιστεύω σε μια σύνδεση μεταξύ των δύο συστημάτων, αυτού του ΝΑΤΟ και εκείνου της Ρωσίας, η οποία θα επιτρέπει την ανταλλαγή δεδομένων και πληροφοριών» υπογράμμισε ο Ράσμουσεν, ο οποίος ρωτήθηκε μέχρι ποιου σημείου η ασπίδα ΝΑΤΟ-Ρωσίας θα είναι «κοινή» και για τους δύο εταίρους.

    Η από κοινού μελέτη «θα μπορούσε να επεκταθεί σε ζητήματα επιμερισμού του κόστους και διαλειτουργικότητας μεταξύ των δύο συστημάτων» τόνισε.

    Σύμφωνα με τον γγ του ΝΑΤΟ, θα υπάρξει στη Λισαβόνα «μια νέα αρχή» στις σχέσεις Ρωσίας-ΝΑΤΟ και μάλιστα «μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης» εν γένει.

    Ο Άντερς Φογκ Ράσμουσεν δήλωσε ότι μια τέτοια εξέλιξη έχει «τεράστια στρατηγική σημασία».

    http://news.in.gr/world/article/?aid=1231067542

    ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
    ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 12 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ποια πτωματα ρε ηλιθιοι αφου δεν υπαρχει κανενας νεκρος στο μπουρδελοτεχνειο.
    μια μεγαλη απατη του καθεστωτος της σοβιετικης πουστοκρατιας ειναι για να δειξουν οτι εχουν και αυτοι νεκρους ηρωες που αγωνιστηκαν για να ερθει η πουστοδημοκρατια, δινοντας την μιση κυπρο σαν ανταλαγμα.
    πουστοδημοκρατικα γουρουνια μια φορα προδοτες παντα προδοτες!!!!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    7,13 αν εσυ θελεις να λες τον εαυτο σου Ελλην λυπαμαι γιατι ακομα και του χειροτερου εχθρου απο αρχαιοτατον χρονων επιτρεπαμε και μας επετρεπαν πλην μερικων εξαιρεσεων να θαβουμε και να θαβουν και αν αποτινουν φορο τιμης στους νεκρους…Εαν αυτος ειναι ο πολιτισμος που πρεσβευεις λυπαμαι λαθος κρατος η τουρκια σε περιμενει να φτυνεται μαζι πτωματα…καθως και πολλα αλλα κρατη ειναι ετοιμα να σε φιλοξενησουν…αυτο οσο αναφορα τους νεκρους γενικοτερα κατα τα αλλα το υπολοιπο σχολιο ειναι στα πλαισια της δημοκρατιας της σωστης…

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ζητω η χουντα και η στρατιωτικη επανασταση!!!
    σκατα στην πουστοδημοκρατια!!!
    παμε ολοι μαζι αυριο να χεσουμε στους ταφους των χιλιααααααααααααααααδων νεκρων αναρχοκομουνιστων του πολυτεχνειου!!!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    επισης ο 7.00 ειμαι συμπληρωνω οτι η πρωτομαγια θεσπιστηκε επι χουντας…αν αυτο λεει κατι σε εσας και καποια συμβολα γενικοτερα…επισης να τονισω οτι εαν δεν εκαναν οι χουντικοι πραξικοπημα ετοιμαζε ο βασιληας με κατι αλλους συνταγματαρχαιους και τους παππουδες θειους μερικων σημερινων…απλα και τοτε ετρωγε ο βασιληας και ειχε παγωνια στην σοφιτα και την πλημυρα στην Νεα Ιωνια Νεα Φιλαδελφεια και τις μικρασιατικες περιοχες δεν εδωσε χρηματα παρα εδωσε προικα για να παντρευτουν το στρουμφακι η γαλαζοαιματη στην Ισπανια ποσο το οποιο ξεπερνουσε το ποσο της πληρωμης ολων των δημοσιων υπαλληλων…παλι δηλαδη τα γνωστα ονοματα ηταν τοτε πρωθυπουργοι και παλι τα ιδια εκανα…ξερω ομως οτι θα πειτε οτι να ναι ψαξτε γενικοτερα τα στοιχεια που σας εδωσα καθως και το πορισμα για το σινουκ και γιατι δεν λενε ποια ειναι τα πραγματικα αιτια και τι ειναι το προβληαμα 88 στα σινουκ και μετα που εδωσε η τοτε υπ.εξ. τα σινουκ μας.σκατα λοιπον στην εβραικη εν μερη χουντα και στα υπολοιπα σκατα πιο πριν και μετεπειτα…οποιος παει να φυγει απο το συστημα τους τον τρωνε…παρτε το χαμπαρι…

    Reply
  13. ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    6:58

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ.

    "είχε μυστική συνάντηση με τον μετέπειτα μεγαλοπαράγοντα της Χούντας Ασλανίδη"

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ greeklish. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ
    isxys.blogspot.com

    Reply
  14. Ανώνυμος

    αρκετα σωστα λοιπουν μερικα πραγματα…ενω ολοι λενε οτι ο τότε εριξαν την χουντα…η χουντα 2 εβδομαδες πριν ελεο του πετρελαιου που θα εκμεταλλευοταν ο Παπαδοπουλος ειχε αρει τον στρατιωτικο νομο….ετσι χουντα δεν υφισταντο…μια απο τις αιτιες που εγινε η επανασταση εναντιον της χουντας ηταν οτι οι χουντικοι για προφανεις λογους ηθελαν η ψηφοφορια στα πανεπιστημια της χωρας να γινοταν φανερα…ενω οι φοιτητες ηθελαν μυστικα για σωστους λογους…αν θελουμε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους καλο θα ηταν να κοιταξουμε το σημα της χουντας και να το συγκρινουμε με το σημα της μεγαλης στοας της Ελλαδος…(μακαριζουν και την Ελλαδα οι ποδιτσες…με το να εντασουν στο ονομα της στοας τους την ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΣ)οπως λοιπον καποιος καρα αμαν αλης ηθελε να κανει με τον Πουτιν συμφωνιες και τον καθαιρεσαν,οπως και καποιοι Πατριαρχες που ερχοταν ο Πουτιν τοτε να συναντηθει με καποιους Ελληνες σημαντικους και ενας ηταν και στρατιωτικος..και αντ αυτου εγινε η πτωση του Σινουκ…στο οποιο μια εβδομαδα πριν πεσει θα επεβαινε ο Πουτιν για να ερθει στην Ελλαδα και να μιλησει με την εκκλησια για τα πετρελαια….και συμπτωματικα ειχε βρεθει ο γιωσακης εκεινη την περιοδο…(γιατι αυτοι εχουν τα χρηματα τα πολλα)και ο Πουτιν τοτε ματαιωσε την αφιξη του για το σχολειο τοτε που μπηκαν μεσα οι spetsnaz για να καταστειλουν τους τσετσενους που μονο τσετσενοι δεν ηταν συμφωνα με το russian today εκει στο Μπεσλάν λεω..βεβαια αυτα ειναι ψιλα γραμματα για πολλους….παρα πολλους και τα αγνοουν για να πετυχουν τους δικους τους σκοπους…μην αγχωνεστε ολα ειναι μελετημενα…μην ψαχνετε θα σας βγουν ολα μπροστα οπως σιγα σιγα βγαινουν…

    Reply
  15. ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    6:34

    ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΝΤΑΓΙΑΝ ΣΥΝΕΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;

    ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ;

    ΗΜΙΜΑΘΗΣ, ΛΑΠΑΣ, ΒΟΥΡΛΟ, ΚΟΠΑΝΟΣ ,ΒΛΑΚΑΣ;

    ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΣΕΣ.

    ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ
    isxys.blogspot.com

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    zito i 21apriliou thanatos stous poustodimokrates. oloi mazi aurio na pame na xesoume pano stous pseftikous tafous ton nekron tou politexniou..

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ζητω η χουντα και η στρατιωτικη επανασταση!!!
    σκατα στην πουστοδημοκρατια!!!
    παμε ολοι μαζι αυριο να χεσουμε στους ταφους των χιλιααααααααααααααααδων νεκρων αναρχοκομουνιστων του πολυτεχνειου!!!

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Αυτος ο μυθος του Πολυτεχνειου ειναι πραγματικα συνταρακτικος..Ειναι πολυ δυσκολη η κατασταση πλεον, γιατι εαν γαλουχηθεις με ενα δεδομενο αυτο δυσκολα αλλαζει στο μελλον..Οποιον και να ρωτησεις σημερα θα σου πει, ναι, πεθαναν μεσα στο πολυτεχνειο ατομα αλλα μεχρι εκει, δεν ξερουν καμια αλλη πληροφορια και οι μισοι απο αυτους θα σου πουν "ημουν μεσα"..Μετα απο ολα αυτα ηρθε το κερασακι στην τουρτα με την ιδρυση του ΠΑΣΟΚ που για 20+ χρονια δημιουργουσε τη μεγαλη στρουγκα για να χωρεσουν οσο πιο πολλα προβατα μπορουν. Τελικα, με προσφατο παραδειγμα τις εκλογες τις τελευταιες 10 μερες, με την αποχη να κορυφωνεται, τα αποτελεσματα ηταν γνωστα πριν καν γινουν οι εκλογες..Βλεπετε οι γεννημενοι του 1930-1950 ηταν αυτοι που επωφεληθηκαν απο τη μετα-χουντα εποχη, που ειναι σημερα συνταξιουχοι οι οποιοι με τη σειρα τους ψηφισαν Πασοκ γιατι δεν εξηγειται αλλιως.
    Ημουν και τις 2 Κυριακες σε εκλογικο τμημα της Αθηνας και οι μονοι που εβλεπα, σε συντριπτικη πλειοψηφια, να ερχονται να ψηφιζουν ηταν τα προβατα-ραμολιμεντα. Αντε τωρα να εξηγησεις σε ενα μπαρμπα και μια γιαγια για την νεα ταξη πραγματων. Ειναι σαν εξηγεις σε ενα παιδι 4 χρονων την θεωρια του χαους…
    ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΟΧΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ. ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    re ston mikro iroa ta diavases auta re imimathi. pios ntagian pige kai sinxarike tin epanastasi. pios malakas sou ta leei ola auta ta ilithia pou xefeugun tis pragmatikotitas lapa. re xypna o papadopoulos ekane tromera sfalmata kai to prwton kai kirioteron einai pou den katesfaxe olous tous aristerous kai alous prodotes. kai ekane tin vlakia na kanei eklogas mazi tous xypna vourlo. kai osi gia ton pinoset pou esy grafeis vlakies gia auton ton iroa an den eitane autos i xili twra tha eitan nikaragoua kopane eno twra einai ipio plousia xwra tis notiou amerikis loipon mathe istoria vlaka kai meta grafe imimathi aristeristi

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ;

    ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

    ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *