ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ..

Με αφορμή την μεταγραφολογία τον τελευταίο καιρο γύρω απο το όνομα του Ολυμπιακού αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο. Και λογικό μου φαίνεται να γράφουν κάθε μέρα και ενα νέο όνομα αφού ο Ολυμπιακός έχει τελειώσει με τις υποχρεώσεις του και ασχολείται με τα μεταγραφικά αυτή την εποχή. Εγώ όμως θέλω να σταθώ στον Παπασταθόπουλο.

Δεν μπορώ να πω, είναι ενας απο τους…
καλύτερους Έλληνες αμυντικούς, αλλά θεωρώ πως στον Ολυμπιακό δεν χρειάζεται. Ο Παπασταθόπουλος είναι παίχτης που δεν γίνεται να κάτσει πάγκο στην Ελλάδα και ούτε η Μίλαν θα τον δώσει για να τον έχει ο Ολυμπιακός έκτος των βασικών πλάνων του. Άυτά τα λέω δεδομένου οτι ο Ολυμπιακός έχει για βάσικους στην άμυνα, τους Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ παίχτες με σταθερή απόδοση όλο το χρόνο, ειδικά ο Αβραάμ που έκανε 1-2 γκέλες παλιότερα μετά το Μουντιάλ ανέβασε κατακόρυφα την αποδοσή του. Ο Ολυμπιακός ψάχνει για το 3ο σεντερ μπακ που θα πλαισιώσει τους Παπαδοπουλο, Μελμπεργκ και Ποτουρίδη, οπότε η περίπτωση του Μόρα μοιάζει καλύτερη αφού είναι και πολυθεσίτης που έχει ζητήσει ο Βαλβέρδε και έμπειρος και ελεύθερος με χαμηλό κασέ και ακόμα δεν έχει πρόβλημα να κάτσει στον πάγκο. Βέβαια είναι 29 ετών, ηλικία καλή για αμυντικό αλλά ο Παπασταθόπουλος έχει περισσότερο μέλλον μπροστά του.

Κάτι τελευταίο, είχα διαβάσει παλιότερα σε μια συνέντευξη του Παπασταθόπουλου οτι κατάγεται απο οικογένεια Παναθηναϊκών και πως ο ίδιος θα γυρνούσε στο μακρινό μέλλον στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού. Δεν νομίζω να θέλει κανείς απο τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού ένα παίχτη που δεν θα παθιάζεται με την ομάδα..

http://enpatrais.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *