Ο Κεδίκογλου μίλησε για ηθικό και πολιτικό κατήφορο του Τσίπρα – Ας γελάσουμε!!!

Γράφει το ΞΩΤΙΚΟ


Πάλι με τον Τσίπρα τα έβαλε ο Σίμος Κεδίκογλου εξαπολύοντας σφοδρή προσωπική επίθεση, κατηγορώντας τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «για «ηθικό και πολιτικό κατήφορο», ο οποίος, όπως υποστηρίζει, δεν έχει τέλος….
Το συγκεκριμένο σχόλιο ήταν η απάντηση του Κυβερνητικού εκπροσώπου σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την πρόσκληση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητικούς βουλευτές «να εγκαταλείψουν την κυβέρνηση».

Μάλιστα κατηγόρησε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ πως «μετά τις συκοφαντίες και τις απειλές, υπόσχεται εκλογικές αγοραπωλησίες βουλευτών για να βρεθεί στην εξουσία».

Συνεχίζοντας την επίθεση επεσήμανε, ότι ο Αλέξης Τσίπρας «παραπέμποντας στις σκοτεινότερες σελίδες του κοινοβουλευτισμού βάζει επίσημη αγγελία στο κομματικό του όργανο, αναζητώντας αποστάτες!» και συμπλήρωσε ότι «πρόθυμα θύματα δεν θα βρει. Με την πρωτοφανή ενέργειά του, όμως, επιχειρεί να δηλητηριάσει επικίνδυνα την πολιτική ζωή. Και γράφει την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ».

Έχει θέμα μεγάλο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, μα τέτοια εμμονή πια με τον Τσίπρα… Το φοβάται το κακό… μην χάσει την καρέκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι πολλά τα λεφταααααααααααααααά και γλυκιά η εξουσία!!!!!

Για το δικό σας ηθικό και πολιτικό κατήφορο κ. Κεδίκογλου, τι να πρωτοσχολιάσουμε άραγε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 


Η σκυτάλη στους αναγνώστες μας!!!!!!!!!!!!!!!! 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *